Emre Ozansoy
Moderatör
En mantıklısı.Alamancı @kerem e euro yaptıralım abicim @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @mrt-06 @kerem @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @xemrexxx
Ekli dosyayı görüntüle 107540
En mantıklısı.Alamancı @kerem e euro yaptıralım abicim @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @mrt-06 @kerem @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @xemrexxx
Çok şükür ben sizden ve suçlamalarınızdan kurtuldum.@Çiğdem Gel canım @slhttnmtl kurtulduk..
şuan bakırköy ruh e sinir hastalılklarına acil ile götürüyorlar
100binimizi alalım ufakdan ufakdan gidelim
@Emre Ozansoy @kerem @Alos @Zeyno @Angelica @Mircan Saye @Cervantes @xemrexxx
Sen de artık kadrolu seyirci olduğu için bölüm başı 35.000 tl alacaksın hayırlı olsun.Konuya yarışmacılar kadar mesaj yazmışım, bir kaç deste alayım oradan.
@slhttnmtl yeri hazır@Çiğdem Gel canım @slhttnmtl kurtulduk..
Gülseren Budayıcıoğlu'na gidin yeni dizi gelir belki@Çiğdem Gel canım @slhttnmtl kurtulduk..
Kahkaha attımAlamancı @kerem e euro yaptıralım abicim @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @mrt-06 @kerem @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @xemrexxx
Çok şükür ben sizden ve suçlamalarınızdan kurtuldum.
Keçi mi diyorsun sen bana
10.000 bile etmiyor sanırım. Sizin olsun napacağım ben @slhttnmtl'in paralarını. @The_ErinchAlamancı @kerem e euro yaptıralım abicim @The_Erinch @slhttnmtl @Alos @mrt-06 @kerem @Emre Ozansoy @Maskeli Fedai @xemrexxx
Çok iyi.
Sen de artık kadrolu seyirci olduğu için bölüm başı 35.000 tl alacaksın hayırlı olsun.
Ekli dosyayı görüntüle 107541
Buyur ilk 35.000 liran. Hayırlı olsun.😊
Bizim paramızdan almıyor değilmi @The_ErinchKonuya yarışmacılar kadar mesaj yazmışım, bir kaç deste alayım oradan.
Nerden benim param be, benim olsa 5 kuruş vermezdim bu yapımcımızın10.000 bile etmiyor sanırım. Sizin olsun napacağım ben @slhttnmtl'in paralarını. @The_Erinch
Sizin paranızdan alacağımı aldın ben.Bizim paramızdan almıyor değilmi @The_Erinch
Bana yok mu öldüm acımdan burada benSen de artık kadrolu seyirci olduğu için bölüm başı 35.000 tl alacaksın hayırlı olsun.
Oha, benim maaşımdan çok verseydin yaSen de artık kadrolu seyirci olduğu için bölüm başı 35.000 tl alacaksın hayırlı olsun.
100bin cebimde kızBizim paramızdan almıyor değilmi @The_Erinch
Az önce verdin ya 25.000TL ne ara unuttun? 😱
Sana bu bölümlük 10.000 veriyorum güle güle kullan. Gelecek bölümlerde de gelirsen artar.Bana yok mu öldüm acımdan burada ben