Ya abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉
Bu bölümden sonra kasada para artarsa onunda maaşına zam yapacam. (100 bin yaparız)🤗😊
@Dosi Sen @xdragxx a bölüm başı kaç veriyorsun. 😄😃
Ya abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉
Orası şarkıya göre.Ama MS de öyle değilsin![]()
![]()
![]()
Kolay gelsin @slhttnmtlBol şans @The_Erinch & @Çiğdem
Akşam boyunca burada olacağım bir şey olmazsa.
![]()
Kolaysa başına gelsin, kimseye söz vermeyin bu akşam buradasınız.![]()
Çabuk sun bu bunaklara öteki tarafa göçebilir Azrail düdüğü çalmadan bitir![]()
Başarılar dilerim bol şanslar @Çiğdem @The_Erinch Yüksek bir para ile ayrılırsınız umarım. (Programdan çok para kazanıyoruz sizin bölümde daha çok para gelir)😊
Kolay gelsin forumun biricik sunucusu @slhttnmtl 😊
@Emre Ozansoy sen de zaten bizim kadrolu canımız seyircimizsin. Bugün çok eğlenceli olacak🤗.
Vayyy yarışmacılar bomba.![]()
Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olurŞuan Yüzgeçlerime bakım yaptırıyorum; sonra gözlerime salatalık koyduracağım...
Evladım Altın kaplama fanusum ve ŞeyŞey adalarından gelecek olan yemlerim hazır olsun @Mircan Saye @slhttnmtl @Çiğdem @xemrexxx @Alos @Emre Ozansoy @EmreCan @mrt-06
Güzellik yarışması güzelAyy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olurAldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı
![]()
![]()
@kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
![]()
Bunu şimdi gördümYa abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉
Bu bölümden sonra kasada para artarsa onunda maaşına zam yapacam. (100 bin yaparız)🤗😊
@Dosi Sen @xdragxx a bölüm başı kaç veriyorsun. 😄😃
Çok teşekkürler
Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni.Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olurAldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı
![]()
![]()
@kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
![]()
Çok teşekkürler
------
Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni.![]()
Ne yarısması bilmiyorumGüzellik yarışması güzel
Taşıyamayacağın şeyi neden kafana taktıysan zaten, ver tutayımNe yarısması bilmiyorum![]()
![]()
@The_Erinch sen kendin giyinmekle iyi yapmıssın @serhatt bizi maymun etti
![]()
![]()
Şu şapkamı sen tut @slhttnmtl nekadar canım var![]()
![]()
![]()
Boncuğumu çalmada ödünç aldıkTaşıyamayacağın şeyi neden kafana taktıysan zaten, ver tutayım![]()
Boncuk bana emanet ver kasaya koyayım😊😁Boncuğumu çalmada ödünç aldık![]()
![]()
![]()
Oh sefam olsun ben kasaya atıyım da sizde tutuklanınBoncuğumu çalmada ödünç aldık![]()
![]()
![]()
Oh sefam olsun ben kasaya atıyım da sizde tutuklanın![]()
Boncuk bana emanet ver kasaya koyayım😊😁
Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değilizBoncuğumu çalmada ödünç aldık![]()
![]()
![]()
O sunucu bozuntusu size neler yapıcak bi görün siz.Ekli dosyayı görüntüle 107508
@Çiğdem Korumamla geldim cicim
@slhttnmtl Şu sunucu bozuntusunu görelim şimdi![]()
![]()
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Alos @Mircan Saye @Cervantes @mrt-06 @Zeyno @Angelica
Kıyafetleriniz hariç her şeyi veriyonuz.Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değiliz![]()
![]()
![]()
@xemrexxx le yanıEkli dosyayı görüntüle 107508
@Çiğdem Korumamla geldim cicim
@slhttnmtl Şu sunucu bozuntusunu görelim şimdi![]()
![]()
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Alos @Mircan Saye @Cervantes @mrt-06 @Zeyno @Angelica
Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beeeO sunucu bozuntusu size neler yapıcak bi görün siz.
------
Kıyafetleriniz hariç her şeyi veriyonuz.![]()