Aaaaa kuru iftira. 😱Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beee Mağazadan aldıklarımızı alıyorsun yanı soyguncu 😱😱😱 @The_Erinch
Aaaaa kuru iftira. 😱Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beee Mağazadan aldıklarımızı alıyorsun yanı soyguncu 😱😱😱 @The_Erinch
Evet hemde nasıl
Hazır mısınız 21.00 dedik o zaman ilk soru 3 dakika sonraAy hadi başla artık sunucuuuuuuu @slhttnmtl
Tşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi @Mircan Saye @Alos @slhttnmtl
0 TL'yle abbas yolcuTşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi @Mircan Saye @Alos @slhttnmtl
3 dk mı olm ben balık hafızalıyımHazır mısınız 21.00 dedik o zaman ilk soru 3 dakika sonra
@Mircan Saye anlaştıkTşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi @Mircan Saye @Alos @slhttnmtl
Son 1 dakika hadi ben soruyu hazırlamıyorum çünkü yine saf gibi anket açmayı unuttum3 dk mı olm ben balık hafızalıyım
Son 1 dakika hadi ben soruyu hazırlamıyorum çünkü yine saf gibi anket açmayı unuttum
Ne biliyoruzda sen sr sor diye tutturdun abicim
Geberin, hiçbir şey yok Ankete oy kullanın sonra ilk soru ama önce jenerik.Stüdyo çok sıcak. Havalandırma yok mu?
Avatarımdaki gibi gezeceğim biraz sonra stüdyoda eğer bir şeyler yapılmaz ise.Geberin, hiçbir şey yok Ankete oy kullanın sonra ilk soru ama önce jenerik.
Geberin, hiçbir şey yok Ankete oy kullanın sonra ilk soru ama önce jenerik.
@The_Erinch Akvaryumuna alsana ozansoyu ms yardımcı sunucu torpili olurStüdyo çok sıcak. Havalandırma yok mu?
İstediğin gibi gezAvatarımdaki gibi gezeceğim biraz sonra stüdyoda eğer bir şeyler yapılmaz ise.