Aaaaa kuru iftira. 😱Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beeeMağazadan aldıklarımızı alıyorsun yanı soyguncu 😱😱😱 @The_Erinch
Aaaaa kuru iftira. 😱Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beeeMağazadan aldıklarımızı alıyorsun yanı soyguncu 😱😱😱 @The_Erinch
Evet hemde nasıl
Hazır mısınızAy hadi başla artık sunucuuuuuuu @slhttnmtl
Tşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi
0 TL'yle abbas yolcuTşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi![]()
![]()
@Mircan Saye @Alos @slhttnmtl
3 dk mı olm ben balık hafızalıyımHazır mısınız21.00 dedik o zaman ilk soru 3 dakika sonra
![]()
@Mircan Saye anlaştıkTşkler ama içeriğini pek bilmiyorum nelerle karşısılacaz oyüzden iki kişi geldik birimizin nefesi yetmezse @The_Erinch @xemrexxx dediği gibi![]()
![]()
@Mircan Saye @Alos @slhttnmtl
Son 1 dakika hadi ben soruyu hazırlamıyorum çünkü yine saf gibi anket açmayı unuttum3 dk mı olm ben balık hafızalıyım![]()
![]()
![]()
Son 1 dakika hadi ben soruyu hazırlamıyorum çünkü yine saf gibi anket açmayı unuttum![]()
Ne biliyoruzda sen sr sor diye tutturdun abicim
Geberin, hiçbir şey yokStüdyo çok sıcak. Havalandırma yok mu?![]()
Avatarımdaki gibi gezeceğim biraz sonra stüdyoda eğer bir şeyler yapılmaz ise.Geberin, hiçbir şey yokAnkete oy kullanın sonra ilk soru ama önce jenerik.
![]()
Geberin, hiçbir şey yokAnkete oy kullanın sonra ilk soru ama önce jenerik.
![]()
@The_Erinch Akvaryumuna alsana ozansoyu ms yardımcı sunucu torpili olurStüdyo çok sıcak. Havalandırma yok mu?![]()
İstediğin gibi gezAvatarımdaki gibi gezeceğim biraz sonra stüdyoda eğer bir şeyler yapılmaz ise.![]()