Bu eğlenceyi kaçırır mıyım hiç?
Hiç sorma , bu sunucunun başlayacağı yok...şurada şarap gördüm az kafa bulam![]()
------
fena çarparımmmmmmmm![]()
4 dedim. İkisi foruma göre yaşlı malum, elektrik gibi kafaları da gidip geliyordur.@Çiğdem @The_Erinch
7 diyen 3 kişi ikisi zaten biziz diğeride bizden sayılır @Emre OzansoySoru çok basit, 2 ve 6. sorular arası (2 ve 6 dahil) kaç doğru yapacaksınız onu tahmin ediyorsunuz.@Çiğdem @The_Erinch
Evet, ha siz ha ben.
Asla 7 yapamazsınız
Burasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorumEmmim nassın
Ben snei görünce ciddi kalamıom bacımBurasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorum![]()
Ben size soru sormadım mıNe cevabı![]()
![]()
![]()
Bu morukda kendini Müge anlıda sandıBurasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorum![]()
Bunak Çiğdem teyzem bir de reaksiyon atmışsınSoru çok basit, 2 ve 6. sorular arası (2 ve 6 dahil) kaç doğru yapacaksınız onu tahmin ediyorsunuz.@Çiğdem @The_Erinch
Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce.
Ben onu @Cervantes ile tımarhaneye yollicam siz hiç merak etmeyin
Ne sormuş ben unuttumAyy bu @slhttnmtl bişinin cevabını istiyor![]()
Soruyu attım hadi.Ayy bu @slhttnmtl bişinin cevabını istiyor![]()
Ben Milka istiyorum.Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce.@Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
![]()
Bunu çok severim.Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce.@Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
![]()
@xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy akvaryuma yaklaşınSen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce.@Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
![]()