Bu eğlenceyi kaçırır mıyım hiç?
Hiç sorma , bu sunucunun başlayacağı yok...şurada şarap gördüm az kafa bulam
------
fena çarparımmmmmmmm
4 dedim. İkisi foruma göre yaşlı malum, elektrik gibi kafaları da gidip geliyordur. @Çiğdem @The_Erinch
7 diyen 3 kişi ikisi zaten biziz diğeride bizden sayılır @Emre OzansoySoru çok basit, 2 ve 6. sorular arası (2 ve 6 dahil) kaç doğru yapacaksınız onu tahmin ediyorsunuz. @Çiğdem @The_Erinch
Evet, ha siz ha ben.7 diyen 3 kişi ikisi zaten biziz diğeride bizden sayılır @Emre Ozansoy
Asla 7 yapamazsınız Cevap ne peki7 diyen 3 kişi ikisi zaten biziz diğeride bizden sayılır @Emre Ozansoy
Burasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorumEmmim nassın
Ben snei görünce ciddi kalamıom bacımBurasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorum
Ben size soru sormadım mı Dur alıntı yapıp geliyomNe cevabı
Bu morukda kendini Müge anlıda sandı @Alos @EmreCan @Emre Ozansoy @ÇiğdemBurasi ciddi bi platform sıpacan ciddiyetle yarişma bekliyorum
Bunak Çiğdem teyzem bir de reaksiyon atmışsın @ÇiğdemSoru çok basit, 2 ve 6. sorular arası (2 ve 6 dahil) kaç doğru yapacaksınız onu tahmin ediyorsunuz. @Çiğdem @The_Erinch
Ayy bu @slhttnmtl bişinin cevabını istiyor
Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce. @Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
Ben onu @Cervantes ile tımarhaneye yollicam siz hiç merak etmeyin @Emre Ozansoy @Çiğdem @Angelica @Mircan Saye
Ne sormuş ben unuttum @Mircan Saye @slhttnmtl @Emre OzansoyAyy bu @slhttnmtl bişinin cevabını istiyor
Soruyu attım hadi.Ayy bu @slhttnmtl bişinin cevabını istiyor
Ben Milka istiyorum.Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce. @Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
Bunu çok severim. Göndersene bana.Sen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce. @Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl
@xemrexxx @Maskeli Fedai @MasacRE @dreamy akvaryuma yaklaşınSen istersin de ben getirmez miyim, likör çarpmasın yalnız yarışmadan önce. @Emre Ozansoy @Çiğdem @slhttnmtl