ben cevap verdim yaaaaa sümsük sunucu seniHadi bunak teyze söyle bir şeyler
O sorudan puan alamayacaksınız5 diyelimde 6 bilirsek nolucak @slhttnmtl
kızzz en fazla 5 var zaten5 diyelimde 6 bilirsek nolucak @slhttnmtl
İnş doğru yapamazsınız yoksa Azade gibi çıldırıcamben cevap verdim yaaaaa sümsük sunucu seni
Hepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim. @slhttnmtl izin verirse tabii. @Emre Ozansoy@Çiğdem Bu alamancı bizi çok hafife aldı
Yanlış bilmiş olacaksınız.5 diyelimde 6 bilirsek nolucak @slhttnmtl
kızzz en fazla 5 var zaten
En fazla 6 ymıs biz 6 diyelim ayoll en az diyip kaçalım diyorsan 1 diyelim @kerem @Mircan SayeO sorudan puan alamayacaksınız
Olmaz öyle bana da yazmazsanHepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim. @slhttnmtl izin verirse tabii. @Emre Ozansoy
@slhttnmtl izin vermez.Hepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim. @slhttnmtl izin verirse tabii. @Emre Ozansoy
@slhttnmtl bence gayet iyi de siz biraz yavaş gibisiniz.@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa
Nerede benim bardağım, çikolatammmmm
@kerem @Angelica @Alos @Emre Ozansoy @Çiğdem
En son 2.5 TL idi. Şimdi 10 TL bile vardır.Neresi fazla be istesem fabrikalarını alırım, burada Milka pahalı.
5@Çiğdem @The_Erinch cevabınız nedir🤗
2, 3, 4, 5 ve 6. Burada sadece 5 tane sayı var 6 yok yani 5 yazıyorum kararınızı değiştirirseniz söylersiniz, cevapları sonda açıklıyoruz zati.En fazla 6 ymıs biz 6 diyelim ayoll en az diyip kaçalım diyorsan 1 diyelim @kerem @Mircan Saye
10 kere 5 dedik napam imama gidip camiden anons mı yaptıram@slhttnmtl bence gayet iyi de siz biraz yavaş gibisiniz.
Emre'ciğim cevabı verdi, yarım saatte zar zor cevap aldım@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa
@Emre Ozansoy @Mircan Saye @slhttnmtl @kerem@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa