Emre Ozansoy
Moderatör
Güzel yerde reklam girdin.----REKLAMLAR----
BAZI GERÇEKLER YANILTIR - YENİ BÖLÜM PERŞEMBE 20.00
Güzel yerde reklam girdin.----REKLAMLAR----
BAZI GERÇEKLER YANILTIR - YENİ BÖLÜM PERŞEMBE 20.00
Getirttik de kötü mü yaptık? @Çiğdem indirecekti merdaneyi kafana yoksa.@kerem ve @Emre Ozansoy beni bu yarışmaya zorla seyirci olarak getirtti gelmezsen seni öldürürüz dediler bende mecbur geldim @Mircan Saye Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Çiğdem @Zeyno
@kerem ve @Emre Ozansoy beni bu yarışmaya zorla seyirci olarak getirtti gelmezsen seni öldürürüz dediler bende mecbur geldim @Mircan Saye Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Çiğdem @Zeyno
İşimiz gücümüz reyting, aç kalacağız yoksa.Alamancı burda bile reklam yapıyor @Çiğdem
Ayy geber zaten puanların kötü@kerem ve @Emre Ozansoy beni bu yarışmaya zorla seyirci olarak getirtti gelmezsen seni öldürürüz dediler bende mecbur geldim @Mircan Saye Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Çiğdem @Zeyno
Afişi hazırlamıştım zaten. Bir mesaj attım onun için durmak zorunda kaldım.
Ağzından bal damlıyor. Konuş...Ayy geber zaten puanların kötü
7 hafta sonra 7 verdi bana canım @EmreCan cığımmmmmmmmmmmmAyy geber zaten puanların kötü
@slhttnmtl'dir o. Bi yanlışın var. 😱@kerem ve @Emre Ozansoy beni bu yarışmaya zorla seyirci olarak getirtti gelmezsen seni öldürürüz dediler bende mecbur geldim @Mircan Saye Saye @slhttnmtl @The_Erinch @Çiğdem @Zeyno
Biz varız evellahh.... hayda breeeeeeeeeeeee ...İşimiz gücümüz reyting, aç kalacağız yoksa.
Sonunda sana kimse inanmayacak. Yalan söyleye söyleye, iftira ata ata bir hal oldun.@Emre Ozansoy ve @kerem oyları değiştirdi ben masumum
Bu hafta 1 vercem7 hafta sonra 7 verdi bana canım @EmreCan cığımmmmmmmmmmmm
Maviyi seçmiştir bunlar.
Burada 1. kartımız mavi ve 2. kartımız da kırmızı, biz de sizden hangi rengi seçtiğimizi istiyoruz. Yani aklımızdaki mavi mi kırmızı mı? @Çiğdem @The_Erinch
Az önce beni satıyodun otur sıfırrrrSon hafta fena değildi ama buna belli olmazkı bu haftayıda görelim hemen şey etme @EmreCan
Soru geldi, az yukarıda.@Çiğdem Gel biz soru soralım bu bayık sunucuya..vallahi yumurtlayacağım şimdi
@EmreCan @Emre Ozansoy @kerem @Zeyno