Emre Ozansoy
Moderatör
@Çiğdem karar veremiyor o zaman.10 kere 5 dedik napam imama gidip camiden anons mı yaptıram
@Çiğdem karar veremiyor o zaman.10 kere 5 dedik napam imama gidip camiden anons mı yaptıram
Cidden tam ortama uygun şarkı. Bunu ne zaman kullanacaksın MS'de?
Ne cefa çektim be Vasfiye teyze
2, 3, 4, 5 ve 6. Burada sadece 5 tane sayı var 6 yok yani 5 yazıyorum kararınızı değiştirirseniz söylersiniz, cevapları sonda açıklıyoruz zati.
Şimdi ben anlatayım... bundan sonraki 5 sorudan kaç tanesine doğru cevap vermenizi tahmin etmenizi istiyoruz
Ayy tamam 5 se en fazla 5 olsun @slhttnmtl bana 2 ve 6 dedide oyüzden @Emre Ozansoy @kerem10 kere 5 dedik napam imama gidip camiden anons mı yaptıram
Yazdım bile, sonra laf duyuyorum
#şükür.
Sen bana en fazla 6 dedin @The_Erinch e 5 demişsin
ALIN 2. ETAP JENERİĞİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------
Kullanmıştı ya geçen haftalarda.Cidden tam ortama uygun şarkı. Bunu ne zaman kullanacaksın MS'de?
İlk etap ne ara bitti? 😱
ALIN 2. ETAP JENERİĞİ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
------
Ne? 😱 Ben niye hatırlamıyorum.Kullanmıştı ya geçen haftalarda.
------
İlk etap ne ara bitti? 😱
Alamancı burda bile reklam yapıyor @ÇiğdemKullanmıştı ya geçen haftalarda.
Yarım saattir yarısıyoruz ama yarışmaya baslayamadan yarısıyoruz ve yoruldum @kerem @Mircan Saye @Emre Ozansoy @slhttnmtl
6 NE ZAMAN DEDİM, 2, 3, 4, 5 ve 6 dedim a safoz ninem, bak bu sefer de adım bayığa çıktı.Sen bana en fazla 6 dedin @The_Erinch e 5 demişsin
@slhttnmtl yarışmacıların kaçıyor haberin olsun.
Geçen gün 12.Adam'ı beklerken yorulmuştum bende.Y
Yarım saattir yarısıyoruz ama yarışmaya baslayamadan yarısıyoruz ve yoruldum @kerem @Mircan Saye @Emre Ozansoy @slhttnmtl
Bizi yarım bıraksınlar kendilerini mahkemede bulurlar.@slhttnmtl yarışmacıların kaçıyor haberin olsun.
------
Geçen gün 12.Adam'ı beklerken yorulmuştum bende.