ben cevap verdim yaaaaa sümsük sunucu seniHadi bunak teyze söyle bir şeyler![]()
O sorudan puan alamayacaksınız
kızzz en fazla 5 var zaten
İnş doğru yapamazsınız yoksa Azade gibi çıldırıcamben cevap verdim yaaaaa sümsük sunucu seni![]()
![]()
![]()
Hepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim.@Çiğdem Bu alamancı bizi çok hafife aldı![]()
Yanlış bilmiş olacaksınız.
kızzz en fazla 5 var zaten![]()
En fazla 6 ymıs biz 6 diyelim ayoll en az diyip kaçalım diyorsan 1 diyelimO sorudan puan alamayacaksınız![]()
Olmaz öyle bana da yazmazsanHepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim.@slhttnmtl izin verirse tabii.
@Emre Ozansoy
@slhttnmtl izin vermez.Hepsine doğru cevap verirseniz MS'de +10 puan olarak hanenize yazdırabilirim.@slhttnmtl izin verirse tabii.
@Emre Ozansoy
@slhttnmtl bence gayet iyi de siz biraz yavaş gibisiniz.@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa
Nerede benim bardağım, çikolatammmmm![]()
![]()
![]()
@kerem @Angelica @Alos @Emre Ozansoy @Çiğdem
En son 2.5 TL idi. Şimdi 10 TL bile vardır.Neresi fazla be istesem fabrikalarını alırım, burada Milka pahalı.![]()
5@Çiğdem @The_Erinch cevabınız nedir🤗
2, 3, 4, 5 ve 6. Burada sadece 5 tane sayı var 6 yok yani 5 yazıyorum kararınızı değiştirirseniz söylersiniz, cevapları sonda açıklıyoruz zati.
10 kere 5 dedik napam imama gidip camiden anons mı yaptıram@slhttnmtl bence gayet iyi de siz biraz yavaş gibisiniz.![]()
Emre'ciğim cevabı verdi, yarım saatte zar zor cevap aldım@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa
Nerede benim bardağım, çikolatammmmm![]()
![]()
![]()
@kerem @Angelica @Alos @Emre Ozansoy @Çiğdem
@Mircan Saye Bu sunucu çok yavaş... soru soracam diye burada sarhoş olduk vallaa
Nerede benim bardağım, çikolatammmmm![]()
![]()
![]()
@kerem @Angelica @Alos @Emre Ozansoy @Çiğdem