M TV slhttnmtl ile Bul Bakalım - 4. Bölüm - Çiğdem ve The_Erinch | 100.000 TL

Sizce Çiğdem ve The_Erinch Kaç Etapta Doğru Cevabı Bulacak?

• Kullanılan toplam oy
    9
  • Anket kapatılmış .
Kolay gelsin @slhttnmtl :bhr: Bol şans @The_Erinch & @Çiğdem :Z Akşam boyunca burada olacağım bir şey olmazsa. :A

Kolaysa başına gelsin, kimseye söz vermeyin bu akşam buradasınız. :A

Çabuk sun bu bunaklara öteki tarafa göçebilir Azrail düdüğü çalmadan bitir :A

Kolay gelsin @slhttnmtl ❤ başarılar bol şans @Çiğdem :bhr:@The_Erinch :bhr:

Başarılar dilerim bol şanslar @Çiğdem @The_Erinch Yüksek bir para ile ayrılırsınız umarım. (Programdan çok para kazanıyoruz sizin bölümde daha çok para gelir)😊

Kolay gelsin forumun biricik sunucusu @slhttnmtl 😊

@Emre Ozansoy sen de zaten bizim kadrolu canımız seyircimizsin. Bugün çok eğlenceli olacak🤗.

Vayyy yarışmacılar bomba. :Z

Şuan Yüzgeçlerime bakım yaptırıyorum; sonra gözlerime salatalık koyduracağım...

Evladım Altın kaplama fanusum ve ŞeyŞey adalarından gelecek olan yemlerim hazır olsun @Mircan Saye @slhttnmtl @Çiğdem @xemrexxx @Alos @Emre Ozansoy @EmreCan @mrt-06
Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur :F Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı :A :A :A @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
10644926922802.jpg

Ya abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉
Bu bölümden sonra kasada para artarsa onunda maaşına zam yapacam. (100 bin yaparız)🤗😊

@Dosi Sen @xdragxx a bölüm başı kaç veriyorsun. 😄😃
Bunu şimdi gördüm :A
Söylemem ama @xdragxx kanalın yüzü, ilk kez kanalımda program yapmıyor artı tecrübeli biri. Program gelirinden eşit kazanıyoruz diyebilirim :A patron değil program ortağı der genelde :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
21 olmadan çıkarsam başlığı edit yapıp çıkarım @slhttnmtl :A aklımda yani.
Kolay gelsin :Z
Çok teşekkürler :bhr:
------

Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur :F Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı :A :A :A @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
10644926922802.jpg
Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni. :A

• Güldürdün
  • Harika
Reactions: Çiğdem and Dosi
Çok teşekkürler :bhr:
------

Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni. :A
Güzellik yarışması güzel
Ne yarısması bilmiyorum :A :A :A @The_Erinch sen kendin giyinmekle iyi yapmıssın @serhatt bizi maymun etti :F :F :F

Şu şapkamı sen tut @slhttnmtl nekadar canım var :A :A :A

Oh sefam olsun ben kasaya atıyım da sizde tutuklanın :Z
Boncuk bana emanet ver kasaya koyayım😊😁
Boncuğumu çalmada ödünç aldık :F :F :F
Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değiliz :A :A :A

O sunucu bozuntusu size neler yapıcak bi görün siz. :A
------

Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değiliz :A :A :A
Kıyafetleriniz hariç her şeyi veriyonuz. :A

• Güldürdün
Reactions: STAR and Çiğdem