Ya abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉Ya sen ne pinti bir adamsın @Mircan Saye
Bu bölümden sonra kasada para artarsa onunda maaşına zam yapacam. (100 bin yaparız)🤗😊
@Dosi Sen @xdragxx a bölüm başı kaç veriyorsun. 😄😃
Ya abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉Ya sen ne pinti bir adamsın @Mircan Saye
Orası şarkıya göre.Ama MS de öyle değilsin
Kolay gelsin @slhttnmtl Bol şans @The_Erinch & @Çiğdem Akşam boyunca burada olacağım bir şey olmazsa.
Kolaysa başına gelsin, kimseye söz vermeyin bu akşam buradasınız.
Çabuk sun bu bunaklara öteki tarafa göçebilir Azrail düdüğü çalmadan bitir
Başarılar dilerim bol şanslar @Çiğdem @The_Erinch Yüksek bir para ile ayrılırsınız umarım. (Programdan çok para kazanıyoruz sizin bölümde daha çok para gelir)😊
Kolay gelsin forumun biricik sunucusu @slhttnmtl 😊
@Emre Ozansoy sen de zaten bizim kadrolu canımız seyircimizsin. Bugün çok eğlenceli olacak🤗.
Vayyy yarışmacılar bomba.
Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskiciŞuan Yüzgeçlerime bakım yaptırıyorum; sonra gözlerime salatalık koyduracağım...
Evladım Altın kaplama fanusum ve ŞeyŞey adalarından gelecek olan yemlerim hazır olsun @Mircan Saye @slhttnmtl @Çiğdem @xemrexxx @Alos @Emre Ozansoy @EmreCan @mrt-06
Güzellik yarışması güzelAyy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
Bunu şimdi gördümYa abi bölüm başı @slhttnmtl 'e az para veriyorum.(70 bin)😉
Bu bölümden sonra kasada para artarsa onunda maaşına zam yapacam. (100 bin yaparız)🤗😊
@Dosi Sen @xdragxx a bölüm başı kaç veriyorsun. 😄😃
Çok teşekkürler21 olmadan çıkarsam başlığı edit yapıp çıkarım @slhttnmtl aklımda yani.
Kolay gelsin
Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni.Ayy böyle şeylere alısık değilim ben @serhatt olursa stil planlayıcım böyle olur Aldı götürdü beni bülent ersoydan daha süslü olduk defileye çıkıcaz sankı @kerem @Doğan @Maskeli Fedai @eskici
Çok teşekkürler
------
Makyajın aksın da hele o zaman Bülent Ersoy gibi olursan görürüm seni.
Ne yarısması bilmiyorum @The_Erinch sen kendin giyinmekle iyi yapmıssın @serhatt bizi maymun ettiGüzellik yarışması güzel
Taşıyamayacağın şeyi neden kafana taktıysan zaten, ver tutayımNe yarısması bilmiyorum @The_Erinch sen kendin giyinmekle iyi yapmıssın @serhatt bizi maymun etti
Şu şapkamı sen tut @slhttnmtl nekadar canım var
Boncuğumu çalmada ödünç aldıkTaşıyamayacağın şeyi neden kafana taktıysan zaten, ver tutayım
Boncuk bana emanet ver kasaya koyayım😊😁Boncuğumu çalmada ödünç aldık
Oh sefam olsun ben kasaya atıyım da sizde tutuklanınBoncuğumu çalmada ödünç aldık
Oh sefam olsun ben kasaya atıyım da sizde tutuklanın
Boncuk bana emanet ver kasaya koyayım😊😁
Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değilizBoncuğumu çalmada ödünç aldık
O sunucu bozuntusu size neler yapıcak bi görün siz.Ekli dosyayı görüntüle 107508
@Çiğdem Korumamla geldim cicim
@slhttnmtl Şu sunucu bozuntusunu görelim şimdi
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Alos @Mircan Saye @Cervantes @mrt-06 @Zeyno @Angelica
Kıyafetleriniz hariç her şeyi veriyonuz.Kırafat falan takma abicim bosuna stüdyoya gelince sunuculara veriyorsun zaten biz böyle şeylere alısık değiliz
@xemrexxx le yanı @slhttnmtl @Mircan Saye @Alos @mrt-06Ekli dosyayı görüntüle 107508
@Çiğdem Korumamla geldim cicim
@slhttnmtl Şu sunucu bozuntusunu görelim şimdi
@xemrexxx @Emre Ozansoy @Alos @Mircan Saye @Cervantes @mrt-06 @Zeyno @Angelica
Kıyafet zaten üstümüzdeki postlarımız beee Mağazadan aldıklarımızı alıyorsun yanı soyguncu 😱😱😱 @The_ErinchO sunucu bozuntusu size neler yapıcak bi görün siz.
------
Kıyafetleriniz hariç her şeyi veriyonuz.