Durum güncellemerini hiç bakmıyorum gözüme çarpmazsaDurum güncellemesinde yazmişYeni admini hiç takip etmiyormusun
![]()
Aaa iyi bu admini sevindim bunun içinde ki çocuk duruyor önce ki gibi öldürmemiş
Durum güncellemerini hiç bakmıyorum gözüme çarpmazsaDurum güncellemesinde yazmişYeni admini hiç takip etmiyormusun
![]()
Bu yeni admin eski admin @ozan gibi Cw düşmanı değil yeni admn @bazinga Cw fanı çıktı ayoll![]()
![]()
Supernatural birlikte izler yorumlarsınız Ramazanda@Forumdash
Faruk bana laf çarptı galiba.Yeni adminiz 2 günde pokemon bitiriyor SPN çılgını kaç günde bitirir merak konusu@mrt-06
bazingadan bahsediyor diye okudum ama şimdi sen diyince bilemedim cnmFaruk bana laf çarptı galiba.![]()
Faruk bana laf çarptı galiba.![]()
Yeni adminle izleyeceğin için dedim
Ozan desene şu adama abla bazinga deyince gülesim geliyor.
Hımmmmm.Yeni adminle izleyeceğin için dedim![]()
desterenin yorumunu oku sen hele cnm bazukaOzan desene şu adama abla bazinga deyince gülesim geliyor.
Hımmmmm.![]()
Benden çalmış ben bazuka diyordum.desterenin yorumunu oku sen hele cnm bazuka![]()
![]()
#12destere, 24 Nisan 2018
@bazuka adlı arkadaş yeni üye olur olmaz forumun admini yapmışlar kınıyorum sizleri üç gün kaybolduk foruma bazuka atanmış
kırk yıllık ozanı bazukaya çevirenler utansın![]()
Son mesajları bunları diyip gitti gidiş o gidişBenden çalmış ben bazuka diyordum.![]()
İçimden bir ses yakında dönecek diyor.Son mesajları bunları diyip gitti gidiş o gidiş![]()
![]()
Ozanı arıyordur belki![]()
![]()
![]()
Haziranda zaten gitme vakti geliyor en azından gelip ben gidiyorum desin ölmediğini bilir beklerizİçimden bir ses yakında dönecek diyor.![]()
Gelir gelmez bıçaklayıp tabuta koyalım ablacım bu sefer kaçamasın.Haziranda zaten gitme vakti geliyor en azından gelip ben gidiyorum desin ölmediğini bilir bekleriz![]()
![]()
![]()
Sen hallet cnmGelir gelmez bıçaklayıp tabuta koyalım ablacım bu sefer kaçamasın.![]()
Eltini sırtından bıçakla diyorsun yani.Sen hallet cnm![]()
![]()
![]()
Göğsünden bıçaklamış ozaman hainlik olmuyorEltini sırtından bıçakla diyorsun yani.![]()
Destere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.Göğsünden bıçaklamış ozaman hainlik olmuyor![]()
![]()
![]()
Kimsenin boyundurugu altına yada bir sürüye katılamamDestere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.![]()
Yaz geliyor herkesin kanı canlanmış halıyleDestere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.![]()
Cadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.
Devina ecünnüsü nü kandırsak yeterCadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.![]()
Yaz geliyor herkesin kanı canlanmış halıyleAma Forumdash yaşında birinin daha dikkat etmesi lazım tabi
![]()
![]()
![]()
Baş cadı Çiğdem- ablaciğinsa bana biraz mühlet verin zaten sonra gidicem başka diyarlaraCadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.![]()