Durum güncellemerini hiç bakmıyorum gözüme çarpmazsaDurum güncellemesinde yazmiş Yeni admini hiç takip etmiyormusun
Aaa iyi bu admini sevindim bunun içinde ki çocuk duruyor önce ki gibi öldürmemiş
Durum güncellemerini hiç bakmıyorum gözüme çarpmazsaDurum güncellemesinde yazmiş Yeni admini hiç takip etmiyormusun
Bu yeni admin eski admin @ozan gibi Cw düşmanı değil yeni admn @bazinga Cw fanı çıktı ayoll
Supernatural birlikte izler yorumlarsınız Ramazanda @Forumdash
Faruk bana laf çarptı galiba.Yeni adminiz 2 günde pokemon bitiriyor SPN çılgını kaç günde bitirir merak konusu @mrt-06
bazingadan bahsediyor diye okudum ama şimdi sen diyince bilemedim cnm @ForumdashFaruk bana laf çarptı galiba.
Faruk bana laf çarptı galiba.
Yeni adminle izleyeceğin için dedimbazingadan bahsediyor diye okudum ama şimdi sen diyince bilemedim cnm @Forumdash
Ozan desene şu adama abla bazinga deyince gülesim geliyor.bazingadan bahsediyor diye okudum ama şimdi sen diyince bilemedim cnm @Forumdash
Hımmmmm.Yeni adminle izleyeceğin için dedim
desterenin yorumunu oku sen hele cnm bazukaOzan desene şu adama abla bazinga deyince gülesim geliyor.
Hımmmmm.
Benden çalmış ben bazuka diyordum.desterenin yorumunu oku sen hele cnm bazuka
#12destere, 24 Nisan 2018
@bazuka adlı arkadaş yeni üye olur olmaz forumun admini yapmışlar kınıyorum sizleri üç gün kaybolduk foruma bazuka atanmış
kırk yıllık ozanı bazukaya çevirenler utansın
Son mesajları bunları diyip gitti gidiş o gidişBenden çalmış ben bazuka diyordum.
İçimden bir ses yakında dönecek diyor.Son mesajları bunları diyip gitti gidiş o gidiş
Ozanı arıyordur belki
Haziranda zaten gitme vakti geliyor en azından gelip ben gidiyorum desin ölmediğini bilir beklerizİçimden bir ses yakında dönecek diyor.
Gelir gelmez bıçaklayıp tabuta koyalım ablacım bu sefer kaçamasın.Haziranda zaten gitme vakti geliyor en azından gelip ben gidiyorum desin ölmediğini bilir bekleriz
Sen hallet cnmGelir gelmez bıçaklayıp tabuta koyalım ablacım bu sefer kaçamasın.
Eltini sırtından bıçakla diyorsun yani.Sen hallet cnm
Göğsünden bıçaklamış ozaman hainlik olmuyorEltini sırtından bıçakla diyorsun yani.
Destere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.Göğsünden bıçaklamış ozaman hainlik olmuyor
Kimsenin boyundurugu altına yada bir sürüye katılamam Ben kendimin alfasıyım @Çiğdem-Destere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.
Kimsenin boyundurugu altına yada bir sürüye katılamam Ben kendimin alfasıyım @Çiğdem-
Yaz geliyor herkesin kanı canlanmış halıyle Ama Forumdash yaşında birinin daha dikkat etmesi lazım tabiDestere'yi götürürken @Forumdash'ı da bıçaklayıp tabuta kapatalım ablacım birde büyüyle kaybettirelim. Bu aralar çok muhalif.
Cadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.Kimsenin boyundurugu altına yada bir sürüye katılamam Ben kendimin alfasıyım @Çiğdem-
Devina ecünnüsü nü kandırsak yeterCadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.
Yaz geliyor herkesin kanı canlanmış halıyle Ama Forumdash yaşında birinin daha dikkat etmesi lazım tabi
Baş cadı Çiğdem- ablaciğinsa bana biraz mühlet verin zaten sonra gidicem başka diyarlaraCadı meclisinde tanıdıklarım var istediğin kadar alfa ol güç bizde.