mal kalitelidir hayatım orasını karıştırmaÇözdüm be anladım ne mal olduğunu![]()
mal kalitelidir hayatım orasını karıştırmaÇözdüm be anladım ne mal olduğunu![]()
çiğdemin en zayıf noktası buNiye ayol![]()
Sen de pek kalite göremedim benmal kalitelidir hayatım orasını karıştırma![]()
aaaa çok şaşırdımçiğdemin en zayıf noktası buhareminin baş oğlanı dean oluyor onun lolipop olduğunu iddia edersen hümgür hüngür ağlar depresyona girer
![]()
aaaa çok şaşırdım![]()
Dağ gibi adama iftira atıyorlarçiğdemin en zayıf noktası buhareminin baş oğlanı dean oluyor onun lolipop olduğunu iddia edersen hümgür hüngür ağlar depresyona girer
![]()
Dağ gibi adama iftira atıyorlar![]()
![]()
![]()
senle destereden daha uyumlular kudur hogathaaaaa çok şaşırdım![]()
Ağlar mağlar şimdi kudurtma şunusenle destereden daha uyumlular kudur hogatha
Bozdu tabi nerde o 2.sezon?
Elbet bölümler ilerledikçe o ilk tadını vermez dizilerde ama hala aksiyonu yerinde tempo hiç düşmüyor.Tek izlediğim ama sonradan bıraktığım diziler olan The Flash - The 100
Bozdu tabi nerde o 2.sezon?O bölümler kadar kaliteli bölüm çeksinler ben de 'iftira' atmayayım
![]()
Şu yapay zeka olayıyla yavaş yavaş geriledi dizi bence.![]()
O kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.Elbet bölümler ilerledikçe o ilk tadını vermez dizilerde ama hala aksiyonu yerinde tempo hiç düşmüyor.Dağ sezonu efsaneydi zaten karşılaştırma bence.
![]()
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık![]()
@Çiğdem- başlayacak bence sen de başla. Bu kaliteden mahrum kalma.O kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.
İzlediğim çoğu diziyi bırakıyorum o yüzden, TWD'yi falan bıraktım.![]()
@Çiğdem- başlayacak bence sen de başla. Bu kaliteden mahrum kalma.![]()
İlk 2 sezon çok iyiydi ben 3.sezonda ışık şehri yüzünden biraz sıkılmıştım dizidenO kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.
İzlediğim çoğu diziyi bırakıyorum o yüzden, TWD'yi falan bıraktım.![]()
senle destereden daha uyumlular kudur hogatha
Adamın bir sürü çocuğu var beeAğlar mağlar şimdi kudurtma şunu![]()
Adamdan olduğu ne malumAdamın bir sürü çocuğu var bee![]()
![]()
![]()
Kız ben niye kendimle karıştırmıycakmışım kiAaa kendinle karıştırma ayoll![]()
![]()
![]()