mal kalitelidir hayatım orasını karıştırmaÇözdüm be anladım ne mal olduğunu
mal kalitelidir hayatım orasını karıştırmaÇözdüm be anladım ne mal olduğunu
çiğdemin en zayıf noktası bu hareminin baş oğlanı dean oluyor onun lolipop olduğunu iddia edersen hümgür hüngür ağlar depresyona girerNiye ayol
Sen de pek kalite göremedim benmal kalitelidir hayatım orasını karıştırma
aaaa çok şaşırdımçiğdemin en zayıf noktası bu hareminin baş oğlanı dean oluyor onun lolipop olduğunu iddia edersen hümgür hüngür ağlar depresyona girer
aaaa çok şaşırdım
Dağ gibi adama iftira atıyorlarçiğdemin en zayıf noktası bu hareminin baş oğlanı dean oluyor onun lolipop olduğunu iddia edersen hümgür hüngür ağlar depresyona girer
Dağ gibi adama iftira atıyorlar
senle destereden daha uyumlular kudur hogathaaaaa çok şaşırdım
Ağlar mağlar şimdi kudurtma şunusenle destereden daha uyumlular kudur hogatha
Bozdu tabi nerde o 2.sezon? O bölümler kadar kaliteli bölüm çeksinler ben de 'iftira' atmayayımThe 100 de bozmadı. Geçen @dreamy bozdu diye iftira atmış nasıl sinirlendim.
Elbet bölümler ilerledikçe o ilk tadını vermez dizilerde ama hala aksiyonu yerinde tempo hiç düşmüyor. Dağ sezonu efsaneydi zaten karşılaştırma bence.Tek izlediğim ama sonradan bıraktığım diziler olan The Flash - The 100
Bozdu tabi nerde o 2.sezon? O bölümler kadar kaliteli bölüm çeksinler ben de 'iftira' atmayayım
Şu yapay zeka olayıyla yavaş yavaş geriledi dizi bence.
O kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.Elbet bölümler ilerledikçe o ilk tadını vermez dizilerde ama hala aksiyonu yerinde tempo hiç düşmüyor. Dağ sezonu efsaneydi zaten karşılaştırma bence.
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık
@Çiğdem- başlayacak bence sen de başla. Bu kaliteden mahrum kalma.O kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.
İzlediğim çoğu diziyi bırakıyorum o yüzden, TWD'yi falan bıraktım.
@Çiğdem- başlayacak bence sen de başla. Bu kaliteden mahrum kalma.
İlk 2 sezon çok iyiydi ben 3.sezonda ışık şehri yüzünden biraz sıkılmıştım dizidenO kadar sıkıcı ki bak @Çiğdem- bile başlamıyor.
İzlediğim çoğu diziyi bırakıyorum o yüzden, TWD'yi falan bıraktım.
senle destereden daha uyumlular kudur hogatha
Adamın bir sürü çocuğu var beeAğlar mağlar şimdi kudurtma şunu
Adamdan olduğu ne malumAdamın bir sürü çocuğu var bee
Aaa kendinle karıştırma ayollAdamdan olduğu ne malum
Kız ben niye kendimle karıştırmıycakmışım kiAaa kendinle karıştırma ayoll