Bizden daha çok parlakçı kendisi
@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyor Çiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında @mrt-06 @Forumdash @YiğittBizden daha çok parlakçı kendisi
hayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyor jensenla kenan 40 ı geçmiş çok olgunlar yanımda ; sstephen parlağı desen memeleri yatağa sığmaz onu da geç; colton oğlanın sevgilisi varmış zaten tüm millet her yanını gördü bize yakışmaz yerlilerden barış arduçun eski hali çok kötü insan elini sürmez düşündükçe kısacası senin parlakların sana kjalsın banane yani @serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyor Çiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında @mrt-06 @Forumdash @Yiğitt
Joseph Morgan varhayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyor jensenla kenan 40 ı geçmiş çok olgunlar yanımda ; sstephen parlağı desen memeleri yatağa sığmaz onu da geç; colton oğlanın sevgilisi varmış zaten tüm millet her yanını gördü bize yakışmaz yerlilerden barış arduçun eski hali çok kötü insan elini sürmez düşündükçe kısacası senin parlakların sana kjalsın banane yani @serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash
Aynen bende öyle düşünüyorum@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyor Çiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında @mrt-06 @Forumdash @Yiğitt
Ağzına sağlık
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık
Ben beğenmedim
kuru iftira bir kere sen bunu sevmiyorsun demek ki kullanılmaz bu heterodur yani tam @vadikızı teyzeme layık
Ben sevmiyorum ama xemrexxx bayılıyorBen beğenmedim
Kendide tuhafBen sevmiyorum ama xemrexxx bayılıyor
Zaten onun erkek seçimleri bir tuhaf
kız @Çiğdem- bu dizideki parlağı dean in aslında castiel e yanık olduğunu açıkladım diye böyle cazgırlık yapıp iftira atıyor.ssYalancı seni
Yalancı seni
serhat seni çözdü boşuna şey etme ayollkız ben de beğenmiyorum @Çiğdem- nerede işe yaramaz var onları kakalıyor inanma
Çözdüm be anladım ne mal olduğunuserhat seni çözdü boşuna şey etme ayoll
Niye ayol