Sizce The CW'nin En İyi Dizisi Hangisi?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan mrt-06
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Hangisi/Hangileri?

• Supergirl

Oy: 0 0.0%
  • iZombie

• Life Sentence

• Masters of Illusion

• DC's Legends of Tomorrow

• Kullanılan toplam oy
    11
evet şu ikisi efsaneydi ama başroldeki esmer oğlan kötüydü :A
images

gerçi sen şöyle tek tercih ediyordun oğlanı :A @serhatt @Yiğitt
images
Tek tercihim tabi,ecünnülerden banane :A

@xemrexxx Baş parlakçıdır senelerdir beni maske olarak kullanıyor :A Çiğdemin sevdiği parlaklar diye videolar fotolar paylaşıyor , kendi sevdikleri aslında :A :A :A @mrt-06 @Forumdash @Yiğitt
hayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyor:A jensenla kenan 40 ı geçmiş çok olgunlar yanımda ; sstephen parlağı desen memeleri yatağa sığmaz onu da geç; colton oğlanın sevgilisi varmış zaten tüm millet her yanını gördü bize yakışmaz:A yerlilerden barış arduçun eski hali çok kötü insan elini sürmez düşündükçe kısacası senin parlakların sana kjalsın banane yani :A @serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash

hayatım bir kere İan parlaığını hiç sevmem özünde kerimcan gibi birine benziiyor:A jensenla kenan 40 ı geçmiş çok olgunlar yanımda ; sstephen parlağı desen memeleri yatağa sığmaz onu da geç; colton oğlanın sevgilisi varmış zaten tüm millet her yanını gördü bize yakışmaz:A yerlilerden barış arduçun eski hali çok kötü insan elini sürmez düşündükçe kısacası senin parlakların sana kjalsın banane yani :A @serhatt @Yiğitt @mrt-06 @Forumdash
Joseph Morgan var :A :A :A
klausheadshot.png