Nereye gidecen ayoll @mrt-06 bıçaklayıp tabutta saklayalım diyor okadar seviyor sizi Klausun kardeşlerini sevdiği gibiBaş cadı Çiğdem- ablaciğinsa bana biraz mühlet verin zaten sonra gidicem başka diyarlara
Nereye gidecen ayoll @mrt-06 bıçaklayıp tabutta saklayalım diyor okadar seviyor sizi Klausun kardeşlerini sevdiği gibiBaş cadı Çiğdem- ablaciğinsa bana biraz mühlet verin zaten sonra gidicem başka diyarlara
O atılmıştı en son ama.Devina ecünnüsü nü kandırsak yeter
Şaka yapıyoruz yine gitme bir yere.Baş cadı Çiğdem- ablaciğinsa bana biraz mühlet verin zaten sonra gidicem başka diyarlara
Nereye gidecen ayoll @mrt-06 bıçaklayıp tabutta saklayalım diyor okadar seviyor sizi Klausun kardeşlerini sevdiği gibi
Şimdi gitmicem heralde. Hemen karalar bağlamayın Önce savaşacamO atılmıştı en son ama.
Şaka yapıyoruz yine gitme bir yere.
Valla gidersen döndüğünde bizi bulamayabilirsin @Çiğdem- her an evlenebilir ben yine her an gidebilirim.Şimdi gitmicem heralde. Hemen karalar bağlamayın Önce savaşacam
Şimdi gitmicem heralde. Hemen karalar bağlamayın Önce savaşacam
Aaa senin yokluğunda kayışı koparanlara özel yer açtık @mrt-06 Darlanan bir nefeslenip geliyorO atılmıştı en son ama.
Şaka yapıyoruz yine gitme bir yere.
Hahah
Keçiler hasta üyeler , yanı başlarında da destere ile biz varız hemen deli başları olarak
Fakat ev küçük gözüktü gözümde yeter mi bunca kişiye.Keçiler hasta üyeler , yanı başlarında da destere ile biz varız hemen deli başları olarak
Aaa @Harunnn60 ın köşküydü orası cnm kayışları koparıp gidiyordu Sonra forum üyeleride keşfetti harun bıraktı onlara daha büyük bir yer inşaa edecez inş zamanlaFakat ev küçük gözüktü gözümde yeter mi bunca kişiye.
Önce abi evlenmesi gerekiyor senin yüzünden sıra bana gelmiyorAmma heveslisin evlenmeye beee
İlgi ve şımartılma merkezi diye bir yerde açsak mı yaAaa @Harunnn60 ın köşküydü orası cnm kayışları koparıp gidiyordu Sonra forum üyeleride keşfetti harun bıraktı onlara daha büyük bir yer inşaa edecez inş zamanla
Forumumuz da her türlü hizmet var tımarhane bile
@Forumdash Kızıyor özellikle sana ilgi göstermemizeİlgi ve şımartılma merkezi diye bir yerde açsak mı ya
Adamdan olduğu ne malum
çukurdaki selimin de 2 çocuğu var @mrt-06 @S.G.A.T. @ForumdashAdamın bir sürü çocuğu var bee
O nasıl oluyor anlamıyorum zaten
allahın mucizesi
O nasıl oluyor anlamıyorum zaten
Escinseller fark edilmemek için evlenip çocuk yapıyormuş