Bilirsiniz ki Allah nedensiz hiçbir şey yapmaz. Peki Allah neden Kur'an'a siyasi hükümler koydu. Efendim buyrun açıklayın.
Copy Paste?
Bilirsiniz ki Allah nedensiz hiçbir şey yapmaz. Peki Allah neden Kur'an'a siyasi hükümler koydu. Efendim buyrun açıklayın.
Bende diyorum adam 5 vakit namazını mı sana mı kılıyorda senin sorularına cevap verecek ? Of ne hallere düştüm 14-15 yaşındaki bir insana laf anlatıyorum
Copy Paste?
O zaman İslam adına adam öldürenler Müslüman mı sayılıyor Birilerine füze atarak Allahın emirlerini mi yerine getirmiş oluyorsun
O zaman Allah'u Ekber diyip Islamin, diger anlaminda Baris'i istismar edip El-Kaide gibi 11 Eylül saldirilari gerceklestirelim, kafir'lere saldiri yapalim, ülkemize düsman kazandiralim?
Iran bugün niye bu noktada? Israil bugün niye güclü? Kimin arkasinda kim var, niye var, bir bakin.
türkiye daha da güçlendiğinde ancak şeriata geçilebilecek ortam oluşacaktır. Şu anda mümkün değil zaten. Ama Bu şeriatın "kötü" bir şey olduğu, "Eyvah kaçın" dedirtecek bir şey olduğunu göstermez: Şeriat'a karşı çıkmak ALLAH'a karşı çıkmaktır
Şeriat'ı istismar edenler olduğu sürece dışarıdan, Şeriat zarara dönüşebilir. Ama şu anda Şeriat için uygun ortam yok. Önümüzdeki birkaç yıl içinde de pek yok. İleride inşallah şeriata geçilir. En adili ALLAH'tır yani ŞERİATtır.
Güle güleBu saatten sonra forumu birakiyorum ALLAH a emanet olun yasasin SERIAT
Ben araştırdım ama bulamadım, siyasi hükümlerin olduğu ayetler paylaşır mısın?
AynenKız mini etek giymiş hadi o bacağı keselimkaçıncı yüzyıldayız biz
- - - Ekleme - - -
Kuranda çok açık ve nettir herkes bedelin hesabını öteki dünyada ödüyecektir nokta.!
Kur'an aşağıda işte:
Kuranda çok açık ve nettir herkes bedelin hesabını öteki dünyada ödüyecektir nokta.!
"Allah'ın indirdikleriyle hükmetmeyenler kafirlerin ta kendileridir." Maide 44
Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah’ın dini(nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. Mü’minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun. (Nur, 2)
Madem öyle bu ne peki kardeş?
Zina eden kadın ve zina eden erkekten her birine yüzer değnek vurun. Allah’a ve ahiret gününe inanıyorsanız, Allah’ın dini(nin koymuş olduğu hükmü uygulama) konusunda onlara acıyacağınız tutmasın. Mü’minlerden bir topluluk da onların cezalandırılmasına şahit olsun. (Nur, 2)
@berkann
Ne yani simdi dekolte giyindi diye kadin zina yapmis mi oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?