Aga şeriatla cumhuriyeti kıyaslıyorsun o anlamda dedimNasil yenilikci anlamadim aga ?
Aminşuan ki akp yönetimi mükemmel böyle devam edildiği sürece ve başımızda böyle bi lider olduğu sürece sırtımız yere gelmez dua edin de yüce Rabbim recep tayyip erdoğana uzun ömürler versin
Aga biraz yenilikçi ol ya şeriat olsaydı kadınlar yine arka planda olurdu miras vb. olduğunda kadına verilmezdi örnekler çoğaltılabilir
- - - Ekleme - - -
Tartışma hevesimi kırdın takas
Bak onu bilmiyodumKadına miras konusu Kur'an'a göre yapılıyordu. Kur'an'ın koyduğu şeriatı eleştiriyorsan fikirlerini bir kez daha sorgula!
konuyu açman çok mantıksız geldi hem bunları yazıyosun hemde siyaset yasaklansın demiyorum zaten diyosun e madem herkes kendi görüşünü belirtmekte özgür senden bu tip konulara artık bulaşmazsın kendi açından sorun çözülür böyle konulara gerek yok
Ben Elhamdüllilah Müslümanım Kur`an`ın koyduğu emirleri ve yasakları ben nasıl sorgularım.Sadece demek istediğim şeriatle bu ülke belli bir şeyden sonrada yönetilemezdiKadına miras konusu Kur'an'a göre yapılıyordu. Kur'an'ın koyduğu şeriatı eleştiriyorsan fikirlerini bir kez daha sorgula!
Aga şeriatla cumhuriyeti kıyaslıyorsun o anlamda dedim
- - - Ekleme - - -
Amin
Ben Elhamdüllilah Müslümanım Kur`an`ın koyduğu emirleri ve yasakları ben nasıl sorgularım.Sadece demek istediğim şeriatle bu ülke belli bir şeyden sonrada yönetilemezdi
Offf aga boşver gitsinKiyaslamiyorum aga cumhuriyet olacagina seriat olaydi demek istedim
- - - Ekleme - - -
Nasil ve Neden yönetilmezdi ?
Neyse Cumhuriyet iyidir yineKiyaslamiyorum aga cumhuriyet olacagina seriat olaydi demek istedim
- - - Ekleme - - -
Nasil ve Neden yönetilmezdi ?
Offf aga boşver gitsin
- - - Ekleme - - -
Neyse Cumhuriyet iyidir yine
Bu düşüncede senin fikrin saygı duyarımSenin fikrin ama insanlar tarafindan gelistirilen bir sey Asla ve asla seriat tan iyi olamaz
Ben Elhamdüllilah Müslümanım Kur`an`ın koyduğu emirleri ve yasakları ben nasıl sorgularım.Sadece demek istediğim şeriatle bu ülke belli bir şeyden sonrada yönetilemezdi
Nyeyse uzatmıyalım otopsi foroğraflarını araştır ben bakamıyorum çünküBu konuyu gereksiz uzatmak istemiyorum, detaylar için istiyorsan sonra pm atarım, Kur'an'ın koyduğu miras hükmünde kadınlara neden daha az verildiğini falan...
Ne şeriatı suç işleyenin eli kolu kesiliyor şeriatda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?