@Forumdash bu gece bitiriyor ikinci sezonu, 10-11'i izlerim bende. Yarında tüm bölümler biter.ben bu sayfayı bugünlük terkedeyim @sürgünüm ve @Forumdash aldı başını gidiyor ben hala 7. bölümde takılı kaldım
@Forumdash bu gece bitiriyor ikinci sezonu, 10-11'i izlerim bende. Yarında tüm bölümler biter.ben bu sayfayı bugünlük terkedeyim @sürgünüm ve @Forumdash aldı başını gidiyor ben hala 7. bölümde takılı kaldım
günde iki bölüm izleyebiliyorum o hakkımıda bugün homeland için kullandım@Forumdash bu gece bitiriyor ikinci sezonu, 10-11'i izlerim bende. Yarında tüm bölümler biter.
Dün 6 bölüm izledim, bugün biraz yavaşım malum doğum günüm.günde iki bölüm izleyebiliyorum o hakkımıda bugün homeland için kullandım
doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice senelere ..Dün 6 bölüm izledim, bugün biraz yavaşım malum doğum günüm.
Teşekkür ederim.doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice senelere ..
rectify ikinci sezona geçmedinmi hala ?unutma o diziyi
Ben de burdan doğum gününü kutlayayımDün 6 bölüm izledim, bugün biraz yavaşım malum doğum günüm.
pazartesiye kadar bende homelandın ilk sezonunu bitiririm ..Teşekkür ederim.
Rectify'in ilk sezonu, Sherlock'un 2 ve 3'üncü sezonu, Ray Donavan'ın yayınlanan 5 bölümü ve Six Feet Under'in 9 bölümünü 10 günlük kısa bir sürede tamamladım. Pazartesi'den itibaren Homeland'ın 2 ve 3'üncü sezonunu bitireceğim.
Teşekkürler.Ben de burdan doğum gününü kutlayayımNice mutlu senelere
Sherlock'un izlemediğin bölümlerde sırada olsun.pazartesiye kadar bende homelandın ilk sezonunu bitiririm ..
onu şimdi araya koymam zor gibi ..Teşekkürler.
Sherlock'un izlemediğin bölümlerde sırada olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?