Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

doğum günün kutlu olsun sevdiklerinle beraber nice senelere ..

rectify ikinci sezona geçmedinmi hala ?unutma o diziyi
Teşekkür ederim.

Rectify'in ilk sezonu, Sherlock'un 2 ve 3'üncü sezonu, Ray Donavan'ın yayınlanan 5 bölümü ve Six Feet Under'in 9 bölümünü 10 günlük kısa bir sürede tamamladım. Pazartesi'den itibaren Homeland'ın 2 ve 3'üncü sezonunu bitireceğim.

pazartesiye kadar bende homelandın ilk sezonunu bitiririm ..

2x10

Beğendim bu bölümü de genel olarak, sezon finalinde ne olacak merak etmeye başladım.

David ve Keith geçimsizlik yaşamaya başladılar.

Ne çektin be Keith, kardeşi kazaya karıştı. Bakalım kardeşini ele verecek mi o zaman anlayacağız dürüstlüğünü.

Nate'nin çocuklarla ilgili rüyası ilginçti, benimde düşündüğüm olmuştur. Bir çok kadınla beraber olan erkekler düşünür.

Partideki adameşiyle sürekli kavga ettiğini böyle partilere katılınca ilişkilerinin düzeldiğini söyledi. insanın sorası geliyor peze.enk karını başkasıyla paylaşmak hoşunamı gidiyor diye.

Yok artık Brenda, baban yaşında adam.. Nate'nin boynuzları çıktı.

Brenda kaşarın önde gideni bütün suçu arkadaşına yükledi, koskoca kadınsın sanki sana zorla yaptırdı.

Brenda zorla insanın ağzını bozduruyor, sinirlendim.

8.5/10

S02B12 izledim

Sondan bir önceki bölümdü ve muhteşemdi

Brenda'nın gençlere de kol açtiğini öğrenen Nate vs Brenda kavgası izlemeye değer bi sahneydi

Nate'in çocugu oldugunu öğrenen Ruth'cuğum habere pekte üzülmedi
Ama Nikolai'dan da ayrıldı
Pislik herif borcunu ödedi kadın pat diye hemen ayrılmak istedi

Rico'nun flashback sahneleri çok iyiydi

Claire yeni okulunu çok sevdi
Artık yeni okulunda ona yakışır biriyle hem kaynaşir hem de kaynak yapar

bu bölümde 9/10'luktu bence

Son düzenleme:
S02B13 izledim

Güzel sezon finaliydi

Rico ortak oldu sonunda iyi de oldu

Brenda sonunda sex bağlılığını kabullendi ve diziye veda eder gibi bi sahne çekmişler (keşkeeee)

Nate kızıyla buluştu sonunda, güzel tabloydu
Ruth'cuğum Nikolai'ın işinden de ayrıldı artık tam bir babaane oldu

Nate ameliyat olacak yine herkesi peşinden sürükledi. Her sezon sonu Nate'e nolacak laan diyipte mi bitecek??? Böyle biterse kesin finalinde Nate ölüyordur diye düşündürtüyor

Keith'e iyice bi sinir oldum yaa
O kavga sahnesinde keşke sevişeceklerine savaşsalardi. Klişe olurdu diyen olursa "bu sahnede klişeydi" demek istiyorum
Hayor David'in kafası filan bi yere çarpsaydı 2 oğlanda hastalik filan olurdu
Tam drama klişesi

Claire ve David'in ot içme sahnesi süperdi
Hele David'in Nikolai taklidi herkesi güldürmüş eminim

10/10'luk bi bölüm bekliyordum yine olmadı
8.5/10 sezon finali hatrına

2x11

Bir önceki bölüme göre bu bölüm yanında yavan kalsada iyiydi.

Rico ne talihsiz adamsın, eşin işsiz kaldı ama sen doğrusunu yaptın.

Kocasının arkasından küfür eden kadın 500 bin dolar manevi tazminat açmıştı, David ağzının payını iyi verdi. Helal olsun.

Ruth ne yaptın, Nikolai için 87 bin dolar verilir mi? karşılığında bir teşşekkür bile görmedin. Ne olacak senin bu iyi niyetin.

Brenda artık her önüne gelenle yatıyor. Kendiside yalancı olmasa Nate'yi affetmezdi. Dizi Yalan Rüzgarı'nı geçti.

Claire'nin sahneleri çok eğlenceliydi bu bölüm, bilhassa annesine yaptığı pantolon..

8/10

2x8
efsane geri döndü!! billy yi özlemişim.

brenda yine dayanamadı kıyıda köşede hallendi bi adama

şu keith ve yiğenini yayından alın
anası geldi de kurtulduk.ss
nikolai yi dövenlerin ellerinden öpüyorum

bu rico sonunda gay olacak hatta belki gay bile. demedi demeyin.
ramon iyi dövdü. adamın yuvasını yıktı 😱
8/10

2x12

Sezon finaline 1 kala sağlam bir bölüm izledik.

İyilik yap denize at demişler, Rico ve karısına ölen yaşlı teyzeden 149 bin dolar kaldı.

Ruth'un ayrılalım teklifini hemen kabul etti Nikolai, nasıl olsa 87 bin dolar borcunu ödetti ayağı kırılıncada 8 hafta baktırdı kendisine artık Ruth'a ne ihtiyacı var dimi?

Biily Claire'ye aşık, Claire'ninde ona aşık olması an meselesi. Kızım ateşle oynuyorsun.

Keith adam öldürmekten yırttı ama dayak olayından başı belaya girdi.

Nate ve Brenda sonunda yüzleşti, birbirlerine etmedik laf bırakmadılar. Bu olaydan sonra tekrar nasıl biraraya gelecekler.. Bu arada Nate'nin bir kızı odu Maya..

Taylor'un velayet memuru hakkında eşcinsel lafı güldürdü.

9/10

2x13

Sezon finali iyiydi. Özellikle son sahne.

Rico en sonunda amacına ulaştı, cenaze evinin ortağı oldu. Yalnız ilginç pazarlık anlayışı var. Önce yarısı için 50 bin dolar teklif ederken daha sonra 4'te 1'i için 75 bin dolar ödemeyi kabul etti.

Nate'nin çocuğunu kabullenmesi güzeldi, David'e eğer ameliyatta ölürse ardından yapılması gerekenleri söylemesi ise duygulandırdı.

Keith çok değişti, tamam bir çok olay yaşadı ama nerde o eski anlayışlı Keith şimdi sinirli geçimsiz biri olup çıktı.

David'in Nikolai takliti güldürdü.

Brenda sevdiğin adam beyin ameliyatına giriyor, yanında olman geekmiyormuydu? canın cehenneme.

Son sahnede Nate'nin saçını kazınmış halde görünce içim parçalandı.

9/10

2x9
Lisa hamile miymiş 😱 galiba önceden de hamile kalmış
çıkışı şaşırttı.

brenda yine rahat durmuyor nerede y kromozomlu biri insan, atlayıveriyor
) geçen sezonki david i geçti

david in rüyası güldürdü.

claire hem billy nin tekin biri olmadığını öğrendim diyor hem resimlerine bakıyor, ilginç..
8/10

2x8. bölüm

orta halli bir bölümdü
claire ve brendanın deli kardeşi billy nin netten yazışmaları sinir bozucuydu claire bir türlü düzgün bişey bulamadı
brenda mağazadaki adamıda avuçladı uçanı kaçanı kaçırmıyor
nate tam icraat üstündeyken rahatsızlanınca brendaya hastalığını anlatmak zorunda kaldı motorcuların cenazesi ilginçti,

bölüm sonunda verilen mesaj şuydu bugüne bak yarını düşünme bugünü yaşa, yarın herkes ölebilir

2x9. bölüm
brendanın nate verdiği cevap ilginçti = bozuldu diye değiştireceğim araba değilsin

david keith le fazla oynaşınca suratı maymun kıçına döndü
alay konusu oldu
ayağı kırılan nikolai nin evdeki macerası ilginçti
keith kızkardeşini hastaneye yatırdı ama onda bir düzelme olmayacak gibi kızının idrarını hastaneye gönderiyor ..
ruth ne yapsa kimseye yaranamıyor kadının durumuna üzülüyorum
nikolainin mafyaya borçlandığını öğrenmiş olduk bu bölümde, david artık ketih in yanında yaşamaya başladı david bu ilişkide bayanı oynuyor bayanlar gibi kırıtıyor, keith in suyuna gitmeye çalışıyor falan filan

2x10. bölüm
bölüm sıkıcıydı genel anlamda ..

bu bölümde tek beğendiğim yer kalp krizinde ölen ihtiyar japonun cenazesinde söylenen şarkıydı
brendanın romanına malzeme arayışı devam ediyor bu yüzden epey mesai yapıyor kadıncağız, her türü denemeye başladı
brenda grup takılmaya başladı bundan sonraki aşama ne olacak acaba
nate ve brendanın ilişkisinde bir gelecek yok gibi diye düşünürken nate in lisa adlı kadından çocuğunun olacağını öğrenmiş bulunduk ..keith in kızkardeşi birine arabayla çarpıp kaçınca keith onu şikayet ederek içeri attırdı zaten o kadından anne falan olmaz ..

2x11 bölüm

claire in uyuşturan mantarlardan alıp annesine yaptığı pantolon süperdi
) ruth çan takılmış koyunlar gibi şıngırdata şıngırdata yürüyordu
ruth aslında çok anlayışlı ve iyiniyetli bir anne kızını kırmamak için pantolonu çıkarmaması bunu gösteriyor ama çocuklarından aynı anlayışı göremiyor tek kötü huyu fazla herşeye bulaşması yoksa iyi bir kadın

tahminim doğru çıkacak gibi claire sonunda dönüp dolaşıp psikoloğuyla bir aşk yaşayacak gibi

500 bin dolarlık tazminat davası aan kadınla david in konuşması ilginçti, david ve nate arada bir muhteşem konuşmalar yapıyorlar buda genelde işe yarıyor

nate lisanın hamile olduğunu söyleyince brenda küstü , brenda sanki kendisi çok dürüstmüş gibi bide naz yapıyor kadın
küsken bile gidip ik ioğlanla güreş tutmayı ihmal etmedi

son olarak haham kadın harika bir kadın, brenda diziden çıksada haham kadın ari, dizide kalsa mükemmel olacak

@Forumdash @sürgünüm @OzaN @yatutarsa

Son düzenleme:
2x12. bölüm
sıradan bir bölümdü özellikle brendanın olduğu tüm sahneler sıkıcıydı .
brendanın ikili takıldığı ergenlerden biri nate in olduğu zaman geldi, böylece brendanın grup yaptığı ortaya çıktı ve ayrıldılar, umarım brenda diziden çıkar diyeceğim çok sıkıcı bir kadın her gördüğüm sahnesi eziyet ..
rico ya ölen yaşlı teyze 149 bin dolar miras bırakmış sevindim bu olaya

david ve keith cephesinde kayda değer bişey yoktu keith bir ara gidip bir vatandaşı dövdü başı belaya girdi sanırım
nikolai ruth a karşı çok soğuk davranmaya başladı onların ilişkiside bitti gibi ..
sona doğru lisa ruth a bir torunun olduğunu söyledi ruth açısından sevindim kadın torunuyla oynar en azından çocuklardan hayır yok

2x13. sezon finali

iyi bir blümdü özellikle sona doğru duygu yüklüydü
nate in ameliyatı damga vurdu gibi, nate ve annesi arasında yaşanan duygusal konuşma etkileyiciydi ,
claire in mezuniyet töreni yerine david le birlikte nate in ameliyat edileceği hastaneye gitmeleri anlamlıydı ,
rico sonunda cenaze evine yüzde yirmibeş hisseyle ortak oldu süper oldu sevindim bu duruma
keith taylor ı dedesinin yanına yolladı ufak kıza alışmışık kötü oldu bu

haham ari yi görmek için can atıyordum ama göstermedi dümbelekler

bir önceki bölümde brendadan kurtulduk dedim ama nate çok geniş bir vatandaşmış tekrar brendayla arayı düzeltti demekki 3. sezon daha çok çekeceğimiz var

2x10
Brenda yeter Brenda.
Babası anası yaşında insanlarla olmaya başladı :S bi de gidip Ruth'a anlatıyor.ss bölümün başında acaba Brenda'nın arkadaşı daha ne kadar dizide kalır diyordum cevabı verildi. bitirdiler arkadaşlığı. hemen suçu ona yıkıyor brenda hanım

keith ve yiğeni
ikinizden de nefret ediyorum
şu ifadeye bak. evlat olsa sevilmez

fisher'lar çok şanssız hiçbirinin ilişkisi doğru düzgün gitmiyor.
nate in çocuklu rüyası iyiydi
8.5/10