Klasik Six Feet Under - 2. Sezon Yorumları

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,351
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Six-Feet-Under.jpg

2001-2005 yılları arasında yayınlanan ve HBO'nun televizyon dünyasına armağan ettiği en önemli dizilerden biri olan Six Feet Under, Fav10'da yeniden hayat buluyor!

Six Feet Under HBO tarafından yapılmış bir televizyon dizisidir. Dizinin 63. ve son bölümünün yayın tarihi 1 Temmuz 2007'dir. American Beauty’nin senaristi Alan Ball’ın senaryosunu yazdığı dizi, bir cenaze evi işleten ve bu evde yaşayan Fisher ailesinin yaşantılarına dair bir kara mizahtır. 2003 yılında En İyi Drama Dizisi dalında Altın Küre ödülü alan yapım, 2005 yılında 5. sezonuyla ekranlara veda etmiştir.

Diziyi İzleyen Ekibimiz:

Dizinin ikinci sezonu ile alakalı tüm yorumlarınızı bu başlıktan yapabilirsiniz...

Önemli Not:
Dizi hakkında spoiler butonu kullanmadan spoiler vermek yasaktır, bu kurala uymayanlar forumdan uzaklaştırılacaktır. Spoiler butonu kullanmadan önce de hangi bölüme dair spoiler içerdiği, kitap veya diğer kaynaklardan spoiler içeriyorsa belirtilmelidir.

@yatutarsa @Forumdash @destere @sürgünüm @berkann sezona başlayabiliriz herhalde. :)

İki günde bir bölüm şeklinde izleyelim diyorum. Hem aşırı hızlı tüketmemiş oluruz hem de eğer izleyemeyen olursa boşluklar sayesinde yakalayabilir öndekileri. :)

Yazın bitmesine, yeni sezonun başlamasına yaklaşık 2 ay var. Dediğim gibi izlersek 4. sezonun ortalarına gelmiş oluyoruz. Geri kalanını da yeni sezonda yeni diziler başlayacağı ve kiminizin okulu vs başlayacağı için haftada bir veya iki bölüm şeklinde yapıp tadını çıkararak izleyelim. İsterseniz 4. sezonu da bitirebiliriz bir ara gaza basarak veya yavaşlayarak 4. sezonu da zamana yayabiliriz. :)

Görüş ve önerilerinizi bekleriz. :):)

@OzaN bence de başlayalım artık, hemen bugün 2*1 i izlerim ben. :)

İki günde bir çok yavaş olur ya, yetişemeyen olursa yaparız onu. :D

Yeni sezonun başlamasıyla azaltabiliriz.

@OzaN bence de başlayalım artık, hemen bugün 2*1 i izlerim ben. :)

İki günde bir çok yavaş olur ya, yetişemeyen olursa yaparız onu. :D

Yeni sezonun başlamasıyla azaltabiliriz.
Daha hızlısı her gün olur, öyle gidersek yeni sezon başlamadan biter zaten. :):) (Haftada 4 gün dersek o ayrı :))

Çok hızlı gidersek yetişmek bir yana dizi de sıkıcılaşabilir zaten. Sindire sindire izlenmesi gereken dizi, çünkü olaylar da benzer şekilde ilerliyor. :):)

Daha hızlısı her gün olur, öyle gidersek yeni sezon başlamadan biter zaten. :):) (Haftada 4 gün dersek o ayrı :))

Çok hızlı gidersek yetişmek bir yana dizi de sıkıcılaşabilir zaten. Sindire sindire izlenmesi gereken dizi, çünkü olaylar da benzer şekilde ilerliyor. :):)
Ben çok özledim diziyi ondan öyle dedim. :D Aslında doğru olaylar birbirinin benzeri gidiyor hep. :D

Bence 4 ve 5'i kışa yayarak izleyelim. 2 ve 3'ü okullar açılmadan ya da Eylül çıkıncaya kadar bitiririz. Ve bence de çok sık izleyince sıkan bir dizi. :)

2x1

Güzel bir açılış yaptı.
Aslında geçen sezondan bir bölüm gibiydi, pek yeni bir havası yoktu. :)

Nate'in uçtuğu halleri süperdi, hep böyle kalsın. :D

Ruth güldürdü yine. Kendisinin ve ailesinin cinsel yaşamından bahsederken :X Dave ile diyalogları çok iyiydi. :D

David iyi yine, AIDS falan olmamış belsoğukluğu ile yırtmış. Yaramaz çocuk. :D

Nate'in rüyası da çok iyiydi. Ölüm ve yaşamın oyun oynaması çok şiirseldi en son yaptıkları da Nate'in hangi kafada olduğunu gösterdi :F
9/10

Şükür kavuşturuna :X

2.sezonu izlmeye başladiğimiza göre kendi takvimimi yapayım:) :(
Ben o kadar uzun soluklu yayamıcam diziyi maalasef.

2x1

Diziyi özlemişim özlemesine de yavan bir açılış yaptı. Bence dizinin en büyük sorunu 60 dakika olması. Böyle yavaş tempolu bir dizinin 50 dakikadan fazla olmaması gerekir ama o zamanlar HBO dizilerinin hemen hepsi 60 dakika oluyormuş galiba. :( (Şimdi baktım da 50 dakika olan bölümleri de varmış)

Bu sefer ölümü uzun tuttular. İlgi çekiciydi film sahnesi falan ama ölümü o kadar da ilginç olmadı. :D

Nate ile Brenda beklendiği gibi sevişme sahnesiyle açtılar sezonu. :T: Nate'in halleri masada komikti ama sonra rüya falan aşırı saçmaydı, sıkıntıdan patladığım anlardı. :(

David, zavallı tek yalnız kaldı ailede. Zenci geyler yarışması mı neydi onunla ilgili kurduğu hayal çok absürttü sesli güldürdü. :D

Ruth'un çocuklarıyla diyalogları iyiydi, güldürdü yer yer. :D

Claire'ın dizideki en sevdiğim karakter olduğunu bir kez daha hatırladım fakat onun olduğu her sahnede Gabe'i de görmek karakterin değerini düşürüyor. :(

7/10

2x1

Diziyi özlemişim özlemesine de yavan bir açılış yaptı. Bence dizinin en büyük sorunu 60 dakika olması. Böyle yavaş tempolu bir dizinin 50 dakikadan fazla olmaması gerekir ama o zamanlar HBO dizilerinin hemen hepsi 60 dakika oluyormuş galiba. :( (Şimdi baktım da 50 dakika olan bölümleri de varmış)

Bu sefer ölümü uzun tuttular. İlgi çekiciydi film sahnesi falan ama ölümü o kadar da ilginç olmadı. :D

Nate ile Brenda beklendiği gibi sevişme sahnesiyle açtılar sezonu. :T: Nate'in halleri masada komikti ama sonra rüya falan aşırı saçmaydı, sıkıntıdan patladığım anlardı. :(

David, zavallı tek yalnız kaldı ailede. Zenci geyler yarışması mı neydi onunla ilgili kurduğu hayal çok absürttü sesli güldürdü. :D

Ruth'un çocuklarıyla diyalogları iyiydi, güldürdü yer yer. :D

Claire'ın dizideki en sevdiğim karakter olduğunu bir kez daha hatırladım fakat onun olduğu her sahnede Gabe'i de görmek karakterin değerini düşürüyor. :(

7/10
aynen dave'in hayali neydi öyle :X

@yatutarsa @Forumdash @destere @sürgünüm @berkann sezona başlayabiliriz herhalde. :)

İki günde bir bölüm şeklinde izleyelim diyorum. Hem aşırı hızlı tüketmemiş oluruz hem de eğer izleyemeyen olursa boşluklar sayesinde yakalayabilir öndekileri. :)

Yazın bitmesine, yeni sezonun başlamasına yaklaşık 2 ay var. Dediğim gibi izlersek 4. sezonun ortalarına gelmiş oluyoruz. Geri kalanını da yeni sezonda yeni diziler başlayacağı ve kiminizin okulu vs başlayacağı için haftada bir veya iki bölüm şeklinde yapıp tadını çıkararak izleyelim. İsterseniz 4. sezonu da bitirebiliriz bir ara gaza basarak veya yavaşlayarak 4. sezonu da zamana yayabiliriz. :)

Görüş ve önerilerinizi bekleriz. :):)
bana gün doğdu hep bunu bekliyordum.. sıkıntıdan neler neler izledim arada :))
koskoca bir ikinci sezon beni bekliyor yalnız hızımı alamayıp geçebilirim sizi, şimdiden söyleyeyim sonra darılmaca gücenmece yok :)

bana gün doğdu hep bunu bekliyordum.. sıkıntıdan neler neler izledim arada :))
koskoca bir ikinci sezon beni bekliyor yalnız hızımı alamayıp geçebilirim sizi, şimdiden söyleyeyim sonra darılmaca gücenmece yok :)
bizi geçersen etkinliğin ne anlamı kalır dest :))

2x1

Yeni sezona girilmiş gibi değildi, önceki sezon gibiydi. Bence bu bölüm komedinin tavan yaptığı bölümdü. :D

Her iki yemek sahnesi de sesli güldürdü. Ruth'un "istersen gay olabilirsin tabi oğlum, bence sakıncası yok" halleri iyiydi. :D Nate'in kafayı bulmuş hali de güzeldi. :D

Nate'in rüya çok iyiydi. :D Hayat ile ölüm arasındaki ilişkiye çok güldüm. :D

Brenda'yı sevdim bu bölüm. Özellikle "hayatım film olsaydı; ya çıkardım ya da uyuyakalırdım" dediği replik tam tweetlikti. :D

İtfaiyeci çocuk da neyini beğenmediyse David'in. Mis gibi çocuk işte. :A

Gabe çok atarlı ya. :(

9/10

david reddedilmekten bihal oldu garibim :( geçen sezon yavsayan kıza dönmeli :X