"Aşk Evlilik Boşanma" Final Yapıyor! | NOW

Tutmayacağı çok belliydi maalesef. Dediğim gibi bu tarz kadın odaklı hikayeler daha renkli ve dinamik senaryo ve oyuncularla çekilmeli ama Umutsuz Ev Kadınları, UTC, EHHŞ, Kirli Sepeti, Evli ve Öfkeli gibi aynı türdeki başarılı örneklerin yanından geçebilecek bir iş değildi. Kadroda iyi isimler vardı ama dizinin kağıt üstünde en eğlenceli karakterini Melisa Şenolsun gibi ruhsuz bir oyuncuya vermek, onun aldatan eşini best model fırlaması yeteneksiz bir kalasa emanet etmek vs büyük hataydı. Kanal da pazar günü yayınlamak varken aynı kitleye hitap eden Bahar'ın karşısına koyarak ölüm fermanını yazmıştı. Kısacası pek çok hata birbirini izledi ve FOX/NOW'un son dönemdeki en başarısız işi olarak adını yazdırdı geçmiş olsun.

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Neyse ki karmaşık söylemlerini anlayabilecek kalibredeyim, karşında başka muhatap olsaydı işin zordu. :A
Hahahaha. Senelerdir buradayım. Artık çözdüm insanları. (Forum olarak) 😅 Kime ne tarz bir şey söylersem muhabbet devam eder, burası için biliyorum artık. 😁

Atiye dizisinde öve öve bitiremiyorlardı :A
Ben ne o dizide nede Masumlar Apartmanında oyunculuğunu beğenmiyordum. Böyle bir kaç oyuncu var bana çok soğuk gelip dizilerden soğutan. Misal bir başka isim Melis Sezen. Sırf onun yüzünden Deha dizisinden soğudum :A Sadakatsizde göze batmıyordu ama Deha dizisinde mimikleri konuşması hatta yürüyüşü bir garip. Fazla kasıyor kendini :A
Bak bak bak demek bu yüzden diziyi bıraktın bana neden böyle demedin. :A