'Kalpazan' Final Yapıyor! | Show TV

Ekip adina cok üzücü bir karar bence. Aslinda basta iyi baslamisti... gecmis olsun..

• Beğendim
Reactions: AhmetBayram
Maliyyet sorunları dizi sektorunu fena etkileyecek bu gidişle 4 reyting yetmiyorsa kanallar az siparis yapacak bazı oyuncular ekrandan çekilecek o zaman 1-2-3 reyting alanlar hazir olun final kapida

• Beğendim
Çok hızlı oldu daha devam ederdi 3-4 reytingle
------

Dizinin adı kalpazan ama final sebebi yüksek maliyetlerin karşılanamaması :F

• Beğendim
Dehayı garantiye almak için Kalpazanı harcadı Show TV tam tersi olsaydı Kalpazanda devam ederdi Deha'da Pazartesi kitle bulurdu

• Beğendim
Eskiden 3-4 reyting alan işler bir şekilde tutunup belli süre devam etmeyi başarabilirdi (hatta geçen sezondan bile örnekleri var) ama o bile yetmiyor artık. 2 buçuk saatlik dizilere bütün akşamı emanet eden kanallar nihayet kendi kazdığı kuyuya düşmeye başladı ama saçma sapan işler yüksek reyting alırken, yurt içinde talep görmeyen içerikler yurt dışına satıldığı için havadan devam ederken görece farklı soluk getiren yapımların erkenden harcanması çok büyük talihsizlik. 13 olmasa bile en azından 10. bölümü görmeliydi bence.

Senaristin açıklamasını çok samimi buldum. Onlar da gerçek sebebi bilmiyor muhtemelen. 4 küsür reyting alan bi dizinin kaldırılması bana da mantıklı gelmiyor. Üstelik senaristin dediği gibi ana akımda, salt ucuz drama sırt dayamadan farklı bi hikaye anlatma riskini alıp, gayette güzel bi şekilde işledikleri için tüm ekibi tebrik ediyorum.