Çilek söyler Buket'e söylemişti toprakta söyler @cokiyitvciYeni gelen erkeklerden biri, onların peri olduğunu biliyor.
Dizi olarak dönerse ilerde böyle olacaksa dönmemeli.Çilek söyler Buket'e söylemişti toprakta söyler @cokiyitvci
efekler yapay zekayla yapılmış ama hafta içi her gün olmasın dizi olursa @cokiyitvciDizi olarak dönerse ilerde böyle olacaksa dönmemeli.
Yok öyle olmaz zaten, haftalık dizi olur. Önce sinemada çok ilgi görmesi lazım.efekler yapay zekayla yapılmış ama hafta içi her gün olmasın dizi olursa @cokiyitvci
Ona da düşmezsin yani o kadar da değil. 😅😅Niye ki?
bence görür Gogo'nun yaptıkları çok korkunç resmen cadı yarı peri yarı cadı Bedri peri Merzuka'yı cadıyla aldatmış olabilir @cokiyitvciYok öyle olmaz zaten, haftalık dizi olur. Önce sinemada çok ilgi görmesi lazım.
Ah Merzuka çok güzeldi.bence görür Gogo'nun yaptıkları çok korkunç resmen cadı yarı peri yarı cadı Bedri peri Merzuka'yı cadıyla aldatmış olabilir @cokiyitvci
Sihirli Annem : Hepimiz BitiğizAaa bu ne biçim bir fragman. Kostümler, mekanlar aşırı yapay duruyor. Çizgi filmden beter görünüyor 0 doğallık.
Dudunun çocukluğuna gitse ben yeni dizimde öyle yazıyorum pankek kısmı komik geliyor bana 6 kıtayı üst üste pankek yapmak @AlemdarSihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz
Bu daha uygun olmuş.Sihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz
Cidden ya hepsi bitikBu daha uygun olmuş.
Yaptık demek için yapılmış bir film.Evet eski RUH kalmamış.
birde ekonomiden kaynaklı böyle oldu eski ruhu yakalamak için yabancı bir yapım şirketi ve Türk şirketi ile ortak olunması lazım @cokiyitvciEvet eski RUH kalmamış.
Tamam da yıllar sonra geri dönüyorsun. Böyle olmamalıydı filmi.birde ekonomiden kaynaklı böyle oldu eski ruhu yakalamak için yabancı bir yapım şirketi ve Türk şirketi ile ortak olunması lazım @cokiyitvci
Kabul etmemiştir @cokiyitvciTamam da yıllar sonra geri dönüyorsun. Böyle olmamalıydı filmi.Hatta ilk yönetmen ERSOY GÜLER çekmeli idi.
Şimdi D production d media oldu Ersoy Güler Süreç filmde çalışıyor @cokiyitvciİlk sezonu EFSANE idi.
Aynen öyle. Ama işte öyle olmalıydıŞimdi D production d media oldu Ersoy Güler Süreç filmde çalışıyor @cokiyitvci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?