cokiyitvci
Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 16,434
- Puanı
- 1,060
İlk sezonu harika idiÇok soğuk.Nerede o eski ortam.
İlk sezonu harika idiÇok soğuk.Nerede o eski ortam.
Onun paylaştığında yok ama hazırlanan ana afişte var;
Aynen sonradan kendisi de bazılarında varım iyi bari demiş.
O kadar afiş yapmaktan kafaları karıştı @cokiyitvciAynen sonradan kendisi de bazılarında varım iyi bari demiş.![]()
Aynen ama tüm afişe yine de FİRUZE de konmalıydı.O kadar afiş yapmaktan kafaları karıştı @cokiyitvci
2011 de çıkınca kafaları karışıyor böyle hatalar normal Yapım şirketi değişince D prodüksiyon ardından Süreç film şimdi Poll films @cokiyitvciAynen ama tüm afişe yine de FİRUZE de konmalıydı.
En iyi ilk sezon yani D Media idi.2011 de çıkınca kafaları karışıyor böyle hatalar normal Yapım şirketi değişince D prodüksiyon ardından Süreç film şimdi Poll films @cokiyitvci
Yapım şirketinin alışamaması gibi durumlar var Yapım şirketi değişince @cokiyitvciEn iyi ilk sezon yani D Media idi.![]()
Halen kararsızım sinemaya gidip gitmemek de.Yapım şirketinin alışamaması gibi durumlar var @cokiyitvci
Ben gideceğim çünkü medya planlama öğretmeni söyledi Yapım şirketi değişince dizilerde ise bir 120 bölüm devam etmeli filmde de sıkıntılar olabilir o yüzden izlemeden anlanmaz @cokiyitvciHalen kararsızım sinemaya gidip gitmemek de.![]()
Tabii değişir. Son tanıtım iyiydi.Ben gideceğim çünkü medya planlama öğretmeni söyledi Yapım şirketi değişince dizilerde ise bir 120 bölüm devam etmeli filmde de sıkıntılar olabilir o yüzden izlemeden anlanmaz @cokiyitvci
Yarın son anda caymazsam gideceğim sinemaya film için.Galası dün yapıldı @cokiyitvci
Kayıpları anması harika olmuş. Çok hüzünlü.
Keşke sabah 11’i seçseymişimKayıpları anması harika olmuş. Çok hüzünlü.![]()
Ben de sabah 11 gidecektim son anda işim çıktı.Keşke sabah 11’i seçseymişim