Çilek söyler Buket'e söylemişti toprakta söyler @cokiyitvciYeni gelen erkeklerden biri, onların peri olduğunu biliyor.
Dizi olarak dönerse ilerde böyle olacaksa dönmemeli.Çilek söyler Buket'e söylemişti toprakta söyler @cokiyitvci
efekler yapay zekayla yapılmış ama hafta içi her gün olmasın dizi olursa @cokiyitvciDizi olarak dönerse ilerde böyle olacaksa dönmemeli.![]()
Yok öyle olmaz zaten, haftalık dizi olur. Önce sinemada çok ilgi görmesi lazım.efekler yapay zekayla yapılmış ama hafta içi her gün olmasın dizi olursa @cokiyitvci
Ona da düşmezsin yani o kadar da değil. 😅😅Niye ki?![]()
bence görür Gogo'nun yaptıkları çok korkunç resmen cadı yarı peri yarı cadı Bedri peri Merzuka'yı cadıyla aldatmış olabilir @cokiyitvciYok öyle olmaz zaten, haftalık dizi olur. Önce sinemada çok ilgi görmesi lazım.![]()
Ah Merzuka çok güzeldi.bence görür Gogo'nun yaptıkları çok korkunç resmen cadı yarı peri yarı cadı Bedri peri Merzuka'yı cadıyla aldatmış olabilir @cokiyitvci
Sihirli Annem : Hepimiz BitiğizAaa bu ne biçim bir fragman. Kostümler, mekanlar aşırı yapay duruyor. Çizgi filmden beter görünüyor 0 doğallık.
Dudunun çocukluğuna gitse ben yeni dizimde öyle yazıyorum pankek kısmı komik geliyor bana 6 kıtayı üst üste pankek yapmak @AlemdarSihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz
Bu daha uygun olmuş.Sihirli Annem : Hepimiz Bitiğiz
Cidden ya hepsi bitikBu daha uygun olmuş.![]()
Yaptık demek için yapılmış bir film.Evet eski RUH kalmamış.![]()
birde ekonomiden kaynaklı böyle oldu eski ruhu yakalamak için yabancı bir yapım şirketi ve Türk şirketi ile ortak olunması lazım @cokiyitvciEvet eski RUH kalmamış.![]()
Tamam da yıllar sonra geri dönüyorsun. Böyle olmamalıydı filmi.birde ekonomiden kaynaklı böyle oldu eski ruhu yakalamak için yabancı bir yapım şirketi ve Türk şirketi ile ortak olunması lazım @cokiyitvci
Kabul etmemiştir @cokiyitvciTamam da yıllar sonra geri dönüyorsun. Böyle olmamalıydı filmi.Hatta ilk yönetmen ERSOY GÜLER çekmeli idi.
Şimdi D production d media oldu Ersoy Güler Süreç filmde çalışıyor @cokiyitvciİlk sezonu EFSANE idi.![]()
Aynen öyle. Ama işte öyle olmalıydıŞimdi D production d media oldu Ersoy Güler Süreç filmde çalışıyor @cokiyitvci