'Sihirli Annem: Hepimiz Biriz' Filminden Afiş ve Fragman Yayınlandı!

Aaa bu ne biçim bir fragman. Kostümler, mekanlar aşırı yapay duruyor. Çizgi filmden beter görünüyor 0 doğallık.
Yapım şirketi değişince oluyor böyle olaylar d productiondan Süreç filme şimdide poll films medya planlaması öğretmeni söyledi ve reklam yapım dersinde söyledi @serhatt

Çilek diziden ayrıldı.Sonra küçük eda yok.filmde mantık hataları var

Dizi hali en son nerede bitti ise oradan devam edilmeliydi. :(
O senaryo istediğinden yazılmadı o bölümleri izleyen var mıydı finale doğru olan bölüm cumartesi Saat 13 pazar sabah 10 aradan 13 yıl geçti 13 yıl onları evden çıkaran inşaat şirketinin yolsuzluğunu çıkarmaya mı başlayacak zaten avm olur gökdelen şeklinde 13 yılda zaten senarist değişti Arzu yurtsever yazmış ölen Sihirli annemin senaristinin yazdığı Gamze Özer'in bazı yazdığı kısımları düzeltmiş @cokiyitvci

O senaryo istediğinden yazılmadı o bölümleri izleyen var mıydı finale doğru olan bölüm cumartesi Saat 13 pazar sabah 10 aradan 13 yıl geçti 13 yıl onları evden çıkaran inşaat şirketinin yolsuzluğunu çıkarmaya mı başlayacak zaten avm olur gökdelen şeklinde 13 yılda zaten senarist değişti Arzu yurtsever yazmış ölen Sihirli annemin senaristinin yazdığı Gamze Özer'in bazı yazdığı kısımları düzeltmiş @cokiyitvci
Orijinaline sadık kalınıp bittiği yerden devam etmeliydi, böyle anlamı yok ki :(

Toplayamazlar bütün kadroyu toplayamazlar Yargıda oynadı en son polis olarak @Doğan
kım oynadı polis olarak
------

Maliyet probleminden kaynaklı o hafta içi her günkü bölümlerinden kaynaklı yazdı Betüş'ün kızını oynayan Merve ateş teklifi kabul etmeyebilirdi @cokiyitvci
firuze alideyok harelde.dudu perihanı gördu genc duddudan yaslı dududya döndu
------

Aynen öyle ve ilgi görmez ki bu. :( Çok yazık emeklere.
aynen

Forumda yapılan yorumların çoğuna katılıyorum. Fragman çok soğuk durmuş. Roller aşırı tiyatrol kaçmış. Dizisi daha doğaldı. Pandomim yapar gibi aşırı rol halleri itici geldi bana. Ve mekanlar da sanki pavyon gibi aşırı renkli seçilmiş. Daha çok şey yazılır da fragmanı izleyen herkes görmüştür zaten hepsini yazmaya gerek yok. Çoğu insanın çocukluğuna renk katan bir dizidir. Hatta benim için efsanedir çünkü okul zamanımda ki anılarımda yeri var. Fakat ben de gitmem saygımdan bile olsa. Bu kadar eksinin yanında efektleri değiştirselerdi bari. O da çağının gerisinde. Yine de ben yaz tatili önü yayınlanmasından ötürü 500-800 bin arası bir izlenme bekliyorum. Malum çocuk filmlerinin izlenmeleri sinemayı tek başına kalkındırıyor bu sıralar.

• Beğendim
Reactions: Royal_Highness
Forumda yapılan yorumların çoğuna katılıyorum. Fragman çok soğuk durmuş. Roller aşırı tiyatrol kaçmış. Dizisi daha doğaldı. Pandomim yapar gibi aşırı rol halleri itici geldi bana. Ve mekanlar da sanki pavyon gibi aşırı renkli seçilmiş. Daha çok şey yazılır da fragmanı izleyen herkes görmüştür zaten hepsini yazmaya gerek yok. Çoğu insanın çocukluğuna renk katan bir dizidir. Hatta benim için efsanedir çünkü okul zamanımda ki anılarımda yeri var. Fakat ben de gitmem saygımdan bile olsa. Bu kadar eksinin yanında efektleri değiştirselerdi bari. O da çağının gerisinde. Yine de ben yaz tatili önü yayınlanmasından ötürü 500-800 bin arası bir izlenme bekliyorum. Malum çocuk filmlerinin izlenmeleri sinemayı tek başına kalkındırıyor bu sıralar.
Aynen çocuklar kalkındırıyor sinemayı genelde. Ama ben daha SAMİMİ bir tanıtım bekliyordum. :(

• Beğendim
Reactions: Gizmen