Damien Duff
Süper Favori Üye
- Reaksiyon puanı
- 34,582
- Puanı
- 1,060
Metroyu kapatma tehlikesi var @cokiyitvciBen de sabah 11 gidecektim son anda işim çıktı.Gün içerisinde gidersem yazarım.
![]()
Metroyu kapatma tehlikesi var @cokiyitvciBen de sabah 11 gidecektim son anda işim çıktı.Gün içerisinde gidersem yazarım.
![]()
ben dönmekte zorlanıcağımEn kötü yarın giderim ilk seansa.![]()
Gördüm okul çıkış saatinde geldiler ben 15:05 e aldım seyrettimİlk günden çok yoğunluk var film için. ❤️
Ben gün içerisinde gidersem mesaj atarım. Nasıldı 10 üzerinden puanın kaç ?Gördüm okul çıkış saatinde geldiler ben 15:05 e aldım seyrettim
8 @cokiyitvci biraz televizyona göre daha çocukça ve yine +7 yaş ve üzeri işareti vardı @cokiyitvciBen gün içerisinde gidersem mesaj atarım. Nasıldı 10 üzerinden puanın kaç ?![]()
11'de gidecektim aslında sabah, işim çıktı son anda.8 @cokiyitvci biraz televizyona göre daha çocukça ve yine +7 yaş ve üzeri işareti vardı @cokiyitvci
Televizyonda olanların tekrarı yayınlasa +13 şiddet ve korku olumsuz örnek oluşturur exxendeki +7 olmalı o zaman @cokiyitvci11'de gidecektim aslında sabah, işim çıktı son anda.![]()
Kesinleşti, yarın ilk seansa BEN DE gidiyorum.Televizyonda olanların tekrarı yayınlasa +13 şiddet ve korku olumsuz örnek oluşturur exxendeki +7 olmalı o zaman @cokiyitvci
bileti internetten al bence yer bulamama ihtimalin var ve hala covid önlemleri sürüyor @cokiyitvciKesinleşti, yarın ilk seansa BEN DE gidiyorum.![]()
![]()
Tabii halen covid sürüyor bence de. Çünkü çoğu kişi hasta bu ara.bileti internetten al bence yer bulamama ihtimalin var ve hala covid önlemleri sürüyor @cokiyitvci
Bir tek irlanda zorluyor orda çalışamadım aşım az diye 7 doz aşı istiyorlar ama film iyiydi belki okul çıkışı öncesi olduğu için azdı şişlide @cokiyitvciTabii halen covid sürüyor bence de. Çünkü çoğu kişi hasta bu ara.