Aaa herıld yani, işim olmaz.
Gördüm, ortalığı karıştıracak. Kutsi oynuyormuş kendisiniGogo'nun yaptığını gördün mü fragmanda @Bully
ben öyle bir şey yazmam günümüzdeki dünyanın 6 kıtasını pankek yapması Pakize'nin 2052 deki yılındaki dünyayı tek kıta bırakmıştı 5 kıta sular altında kalmıştı ondan daha mantıklı birde 2052 deki dünyayı 40 yıl geriye çeviriyordu @BullyAcayip bir fantezi![]()
o kitapta vardı günümüzdeki dünyayı öyle yapmak mantıklı ama Pakizenin yaptığı mantıksızdır dünyayı sullar altında bıraktı tek kıta yaptı @cokiyitvciOnda şok oldum, senarist bunu nasıl düşündü?![]()
Pakize de filmde olacak. Ona sevindim.o kitapta vardı günümüzdeki dünyayı öyle yapmak mantıklı ama Pakizenin yaptığı mantıksızdır dünyayı sullar altında bıraktı tek kıta yaptı @cokiyitvci
Reşit olduklarına emin misin? 😱🫣
2011 de yaptığı olay mantıklı değildi dünyayı tek kıta bırakmıştı ama 2052 yılını Dudu günümüzdeki dünyanın havasını alt üst etmişti hepte 80.bölümde oldu bunlar @cokiyitvciPakize de filmde olacak. Ona sevindim.![]()
Yeni gelen erkek genç oyuncular çok iyi duruyor.2011 de yaptığı olay mantıklı değildi dünyayı tek kıta bırakmıştı ama 2052 yılını Dudu günümüzdeki dünyanın havasını alt üst etmişti hepte 80.bölümde oldu bunlar @cokiyitvci
Evrim akını doğum perisi yapması zaten o hafta içi her günkü bölümleri istediğinden yazmadı ölen senaristi Şimdiki senarist Arzu yurtseverYeni gelen erkek genç oyuncular çok iyi duruyor.![]()
Yeni gelen erkeklerden biri, onların peri olduğunu biliyor.Evrim akını doğum perisi yapması zaten o hafta içi her günkü bölümleri istediğinden yazmadı ölen senaristi Şimdiki senarist Arzu yurtsever