@Sherlock geri dönmesen hediye kediye yok sana..
Döndüm, hani nerede hain sayın Gs'li dostum hediyem...
@Sherlock geri dönmesen hediye kediye yok sana..
Bir kara gün daha. Ss
Tebrik ederim Sherlock bey.. Hediyeniz.
Enes'im, tebrik ederim kardeşim, birlikte daha nice senelerimiz olsun. Dönüşünü bekliyoruz en kısa zamanda, özlendin..
İyi hadi verelim hediyesini
@Sherlock beyciğim buyur hediyen. Bu muhteşem gollerine burada da devam etmesini diliyoruz El Tigre'nin
Bugün bol bol Zeynep Bastık paylaştım. Dinlersin bir araGüzel sözleriniz için ve hediyeleriniz teşekkür ediyorum Dosi hanım, unutmamanız ve kutlamanız dahi çok değerli bir şey zaten. Hep beraber nice üç yıllara diyelim o zaman...
Veli Cevher abimiz karizmasıyla konunun kalitesini yükseltirken, Zeynep Bastık da güzel sesiyle ve güzelliği ile bu kaliteyi iyice arşa çıkarmış.
Bugün bol bol Zeynep Bastık paylaştım. Dinlersin bir ara(dinlemedi)
neyse sana bir hediye daha vereyim. Sen yokken kulaklarını çınlatmıştık
Nerden bileyim isteğim kabul olacak
Ekli dosyayı görüntüle 72191
@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski
Senin yokluğunda konular sinek avlıyordu amaPaylaştığın tüm şarkıları yayınlandıkları zaman dinledim zaten."Ah Bu Ben" içlerinden en beğendiğim oldu.GS Tayfa varken meydan kimselere kalmaz, @Tolstoyevski bey rahat olsun...
Senin yokluğunda konular sinek avlıyordu ama
Düşün Ben gidip Milli Takım konusu açtım.Utku bey bile kayıplardaydı. O maçı rahatça aldık diye Utku bey benim açmamı istiyor bundan sonraAma istemem. Sen geldin neyseki. emreemreu ile paslaşırsınız
Bu yazıyı yazanla diğer tarafta yazılanların aynı kişiden çıktığına inanmak güç Şerlok beyciğimAdama bak, buradan başka konuşuyor, yüzüme başka konuşuyor.Neyse girmiyorum oralara, sonra boş yapıyorsun ve durdurmak mümkün olmuyor.@MasacRE
Güzel temennilerin için teşekkür ediyorum adaşım, hep beraber nice mutlu yıllara yiğidim...
YAAA bırak boş yapma. Sıva civa yaptık işte daha ne istiyorsun.Adama bak, buradan başka konuşuyor, yüzüme başka konuşuyor.Neyse girmiyorum oralara, sonra boş yapıyorsun ve durdurmak mümkün olmuyor.@MasacRE
Güzel temennilerin için teşekkür ediyorum adaşım, hep beraber nice mutlu yıllara yiğidim...
Ona hediye falan yok uğraşamam şimdi.@MasacRE @MEnes @Maskeli Fedai ne yapacağinızi biliyorsunuz, hatırlatmama gerek yok
@Sherlock bey, kapatacağımız defter bu konuyduSenin yokluğunda bile konun iyi hit kazandı. İnsanın seveni çok olunca normal tabi
YAAA bırak boş yapma. Sıva civa yaptık işte daha ne istiyorsun.
@Sherlock Yine de kıyamadım al hadi adaşım.Sana GELMİŞ GEÇMİŞ EN KARİZMA karakterin resmini gönderiyorum...
Ona hediye falan yok uğraşamam şimdi.Benim ona cevap vermem muhabbet etmem en büyük hediyedir zaten.
Lafının arkasından sadece 1 dakika durmuşsun@Sherlock Yine de kıyamadım al hadi adaşım.Sana GELMİŞ GEÇMİŞ EN KARİZMA karakterin resmini gönderiyorum...
Sıva da benim işim boş da.Boş yapmak senin işin kardeşim, gelmiş burada şov yapmış yine.Ama sıvanı beğendim, kaliteli olmuş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?