sana noluyor be sen ne karışıyonYalancı![]()
sana noluyor be sen ne karışıyonYalancı![]()
Onlar tamam başka sipariş bulunuyorsa yaz onlarıda not alalım
Aldın mı ağzının payını @Maskeli Fedaiaha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip:
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim@MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be
![]()
haha yok yok gönlünden kopanları getir yeterOnlar tamam başka sipariş bulunuyorsa yaz onlarıda not alalım![]()
şimdi sanada laf atsam bu olay zincirleme uzar ama sana kıymayayımAldın mı ağzının payını @Maskeli Fedai
Kopya iyi oldu aslında Biraz daha ipucu yollahaha yok yok gönlünden kopanları getir yeterBen sadece @Sherlock un ilgi alanından kopya vereyim dedim
![]()
Beynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorumaha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip:
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim@MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be
![]()
Aylardır sana laf atmıyorumsana noluyor be sen ne karışıyon![]()
Bukadarı yeter. Sen az malzeme ilede çok hediye getiriyon. GS'de getirdinmi yeterlidirKopya iyi oldu aslında Biraz daha ipucu yolla![]()
Çatla canım, herkesler etrafımda pervane sen ancak uzaktan bakarsın bize
aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip:
![]()
Kütük dostumu konuya mesaj attığına pişman etmişsinBeynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorum![]()
Bonuslarla dahil artarBukadarı yeter. Sen az malzeme ilede çok hediye getiriyon. GS'de getirdinmi yeterlidir![]()
BekliyoruzBonuslarla dahil artar![]()
ilkinde bir şey demedim ama ikinci yorumda yalan falan deyince serhat'a, acımadımKütük dostumu konuya mesaj attığına pişman etmişsin![]()