sana noluyor be sen ne karışıyonYalancı
sana noluyor be sen ne karışıyonYalancı
Onlar tamam başka sipariş bulunuyorsa yaz onlarıda not alalım
Aldın mı ağzının payını @Maskeli Fedaiaha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim @MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be
haha yok yok gönlünden kopanları getir yeter Ben sadece @Sherlock un ilgi alanından kopya vereyim dedimOnlar tamam başka sipariş bulunuyorsa yaz onlarıda not alalım
şimdi sanada laf atsam bu olay zincirleme uzar ama sana kıymayayım Yeterli sabahki yazımAldın mı ağzının payını @Maskeli Fedai
Kopya iyi oldu aslında Biraz daha ipucu yollahaha yok yok gönlünden kopanları getir yeter Ben sadece @Sherlock un ilgi alanından kopya vereyim dedim
Beynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorumaha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim @MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be
Aylardır sana laf atmıyorum Özlemişsindirsana noluyor be sen ne karışıyon
Özledim, özlemedim desem yalan olur @xBUGRAxAylardır sana laf atmıyorum Özlemişsindir
Bukadarı yeter. Sen az malzeme ilede çok hediye getiriyon. GS'de getirdinmi yeterlidirKopya iyi oldu aslında Biraz daha ipucu yolla
@xemrexxx gel şu karışıklığa müdahale et
Çatla canım, herkesler etrafımda pervane sen ancak uzaktan bakarsın bize
aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :
Kütük dostumu konuya mesaj attığına pişman etmişsinBeynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorum
Bonuslarla dahil artarBukadarı yeter. Sen az malzeme ilede çok hediye getiriyon. GS'de getirdinmi yeterlidir
BekliyoruzBonuslarla dahil artar
ilkinde bir şey demedim ama ikinci yorumda yalan falan deyince serhat'a, acımadımKütük dostumu konuya mesaj attığına pişman etmişsin