meral mommy e söyledim şu herifleri sen @serhatt @vadikızı ve @xBUGRAx e alacak toptan çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 71309
meral mommy e söyledim şu herifleri sen @serhatt @vadikızı ve @xBUGRAx e alacak toptan çözüm
Ekli dosyayı görüntüle 71309
AĞZINA SAĞLIK6 kişiler. Demek diğer ikisi sana @serhatt
Niye mesajımla oynadın 😱 Ben 6 kişiler demiştim 😱Sen
Serhat
Buğra
Vadikızı 4 etti işte iyice yaşlandın. Ss
Adamın gittiğini yeni öğreniyorum Neyse ki en doğru kararı vermiş buralar bozdu zatenEkli dosyayı görüntüle 71294
Forumumuzun sevilen, eğlenceli, kaliteli ve foruma bir çok katkıda bulunan ve özellikle durgun zamanlarda spor konularına yoğunlaşan çalışkan üyesi @Sherlock forumdaki 3. yılında
Bizlerle birlikte daha nice nice eğlenceli goygoylu mesajlara
Hediyelerim:
Ekli dosyayı görüntüle 71293
Evet etiketlemesen olacağı yoktu yani unuttun beniÇatlasın @xemrexxx
Bu arada senle 3 ay sonra ilk iletişimimiz oldu bu
Gitmedi. Sadece biraz kafasını toplayacak. Sen 100 kere gidip geldin (yada gidemedin ) ama evet katılıyorum, eski tad yok. Bende çok takılamadım ama yinede herkes olmalı buradaAdamın gittiğini yeni öğreniyorum Neyse ki en doğru kararı vermiş buralar bozdu zaten
insaf. Daha geçen forumdan resimlere etiketledim seni Hem ben tüm yaz yoktum ve yaklaşık 1 aydırsa sessiz gelip gittim. Yavaş yavaş aktif oluyorum yine işte ama şimdilik günlük gelmelerim olmuyorEvet etiketlemesen olacağı yoktu yani unuttun beni
Aaa suçlu ben oldum bi görünüp bi kayboldun beinsaf. Daha geçen forumdan resimlere etiketledim seni Hem ben tüm yaz yoktum ve yaklaşık 1 aydırsa sessiz gelip gittim. Yavaş yavaş aktif oluyorum yine işte ama şimdilik günlük gelmelerim olmuyor
Sen hatırımı sorsaydın
Ayda yılda bir uğruyorum, bu gidememek oluyorsa artık gidince daha da gelmemGitmedi. Sadece biraz kafasını toplayacak. Sen 100 kere gidip geldin (yada gidemedin ) ama evet katılıyorum, eski tad yok. Bende çok takılamadım ama yinede herkes olmalı burada
e işte hal hatır sorup ne var ne yok, niye sessizsin diye bilirdin Bak şimdi Deniz ile sana selam yolladığım ve senin geri selam yollamadığın geldi aklımaAaa suçlu ben oldum bi görünüp bi kayboldun be
Mayıstan sonra bende öyleydim hâlâda öyleyim ama yavaştan geliyorum Hem sen Ms'de değilmisin? Elenene kadar buralardasın ozaman, gerçi ilk haftadan gidersin en fazla 3 hafta veriyorum sanaAyda yılda bir uğruyorum, bu gidememek oluyorsa artık gidince daha da gelmem
Yarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırımMayıstan sonra bende öyleydim hâlâda öyleyim ama yavaştan geliyorum Hem sen Ms'de değilmisin? Elenene kadar buralardasın ozaman, gerçi ilk haftadan gidersin en fazla 3 hafta veriyorum sana
Kimdiki şarkıcın? Aklımda kalmayacak kadar bilinmeyen biri galiba yani popüler olmayan, hem ingilizce dezavantaj. Okadar isim varken seçtiğin tür :SYarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırım
saçmalama Deniz bana selamını falan söylemedi 😱e işte hal hatır sorup ne var ne yok, niye sessizsin diye bilirdin Bak şimdi Deniz ile sana selam yolladığım ve senin geri selam yollamadığın geldi aklıma
Yalnız ben bu yazı demiyorum. Bir önceki sefer baya bi uzak kalmıştım yine ve @denizz19 a seni sorup selamimı ilet demiştim. O sana iletmişti ama sen bana yollamadın hatta sonra burda söylerken aklımdam çıkmıs demiştin . Şimdi hatırladın? Olmadi @denizz19 hatırlatsınsaçmalama Deniz bana selamını falan söylemedi 😱
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum onu hiç hatırlamam, yeni oldu sandım
YalancıBen dün ne yediğimi hatırlamıyorum onu hiç hatırlamam, yeni oldu sandım
aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :Yalancı