Sherlock Forumda 3. Yılında!

meral mommy e söyledim şu herifleri sen @serhatt @vadikızı ve @xBUGRAx e alacak toptan çözüm :A
Ekli dosyayı görüntüle 71309
71310

• Sinir Bozucu
  • Güldürdün
Reactions: Sherlock and Dosi
Evet etiketlemesen olacağı yoktu yani unuttun beni :A
insaf. Daha geçen forumdan resimlere etiketledim seni :T: Hem ben tüm yaz yoktum ve yaklaşık 1 aydırsa sessiz gelip gittim. Yavaş yavaş aktif oluyorum yine işte ama şimdilik günlük gelmelerim olmuyor :D
Sen hatırımı sorsaydın :T:

• İlginç
Reactions: serhatt
insaf. Daha geçen forumdan resimlere etiketledim seni :T: Hem ben tüm yaz yoktum ve yaklaşık 1 aydırsa sessiz gelip gittim. Yavaş yavaş aktif oluyorum yine işte ama şimdilik günlük gelmelerim olmuyor :D
Sen hatırımı sorsaydın :T:
Aaa suçlu ben oldum bi görünüp bi kayboldun be :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Gitmedi. Sadece biraz kafasını toplayacak. Sen 100 kere gidip geldin (yada gidemedin :A ) ama evet katılıyorum, eski tad yok. Bende çok takılamadım ama yinede herkes olmalı burada
Ayda yılda bir uğruyorum, bu gidememek oluyorsa artık gidince daha da gelmem :A

• Güldürdün
Mayıstan sonra bende öyleydim hâlâda öyleyim ama yavaştan geliyorum :A Hem sen Ms'de değilmisin? Elenene kadar buralardasın ozaman, gerçi ilk haftadan gidersin :A en fazla 3 hafta veriyorum sana :A
Yarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırım :F

• Güldürdün
Yarışmayı kazanabilecek şarkıcıyı seçip şarkı sıralamamı önceden yaptım, eğer ilk haftadan elenirsem bu sefer gerçekten forumu bırakırım :F
Kimdiki şarkıcın? Aklımda kalmayacak kadar bilinmeyen biri galiba yani popüler olmayan, hem ingilizce dezavantaj. Okadar isim varken seçtiğin tür :S

saçmalama Deniz bana selamını falan söylemedi 😱
Yalnız ben bu yazı demiyorum. Bir önceki sefer baya bi uzak kalmıştım yine ve @denizz19 a seni sorup selamimı ilet demiştim. O sana iletmişti ama sen bana yollamadın :ppp: hatta sonra burda söylerken aklımdam çıkmıs demiştin :ppp: . Şimdi hatırladın? Olmadi @denizz19 hatırlatsın :A

Yalnız ben bu yazı demiyorum. Bir önceki sefer baya bi uzak kalmıştım yine ve @denizz19 a seni sorup selamimı ilet demiştim. O sana iletmişti ama sen bana yollamadın :ppp: hatta sonra burda söylerken aklımdam çıkmıs demiştin :ppp: . Şimdi hatırladın? Olmadi @denizz19 hatırlatsın :A
Ben dün ne yediğimi hatırlamıyorum onu hiç hatırlamam, yeni oldu sandım :A

• Güldürdün
aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :A :
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim :ppp: @MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be :A