Sherlock Forumda 3. Yılında!

aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :A :
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim :ppp: @MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be :A
Aldın mı ağzının payını @Maskeli Fedai

aha söylemeyecektim ama kendin illa hatırlat kafama vur diyorsun bu mesajla konuma tekrar gelip :A :
Hani bir zamanlar 'söz gelecem' hediyeyle demiştin ya? Ayları bırak mevsimler değişti hemde 2 mevsim :ppp: @MasacRE hediyeyle hele gecekmi demiştin diye kılıf bulmaya çalısmıştın, hani tamda senin aksine MasacRE bana bir çok hediye getirmişti ya! işte o kutlama konumdan söz ediyorum. @serhatt a yalancı derken azıcık kendine bak be :A
Beynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorum :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Özledim, özlemedim desem yalan olur :A @xBUGRAx

@Maskeli Fedai

gfd.jpg

Beynim yandı 😱 Unuttun diye rahat rahat takılıyorum :A
Kütük dostumu konuya mesaj attığına pişman etmişsin :A

Yalnız ben bu yazı demiyorum. Bir önceki sefer baya bi uzak kalmıştım yine ve @denizz19 a seni sorup selamimı ilet demiştim. O sana iletmişti ama sen bana yollamadın :ppp: hatta sonra burda söylerken aklımdam çıkmıs demiştin :ppp: . Şimdi hatırladın? Olmadi @denizz19 hatırlatsın :A
Alem bu çocuk :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi