Sherlock Forumda 3. Yılında!

tebrikler @Sherlock başarıların daim olsun ?

images

tumblr_nnh9wdrsUB1t9ilsqo4_500.gif

tumblr_nnh9wdrsUB1t9ilsqo2_500.gif

RYhDvp.gif

poyraz-karayel-sinan_1172841.gif

tumblr_nq3uztMRzi1rv22ito2_r1_540.gif

carpisma.jpg

source.gif

ClumsyAbandonedAnophelesmosquito-size_restricted.gif

giphy.gif

giphy.gif

Q2bgAV.gif

tenor.gif

images

giphy.gif

source.gif

tenor.gif

source.gif

RewardingBlushingAmmonite-small.gif

tumblr_mjrgj5Xsds1ristk5o1_400.gif

tumblr_ml0ap7NAHW1rjolq5o1_400.gif

tumblr_nsiv7eLEYo1tlj1m7o1_500.gif

1417734a899bab60e78.gif

mrv%25C3%25B6zby3.gif

UntidyFlakyGalago-size_restricted.gif

a0e0746db0ceec10c0fa9c1be9f10ca3.gif

havai_fi_ek_gifleri-nisanboard_9.gif

Havai-Fisek-Hareketli-Resimleri-15.gif

tumblr_o08uhvPYgv1rluwe8o1_500.gif

Aman aman, ne yaptın böyle. :A Burada benim bir 3 yılıma daha yetecek kadar hediye var. Hem tüm hediyelerin için, hem güzel dileklerin için çok teşekkür ederim. :)

• Harika
Reactions: Turkuazz
İyi hadi verelim hediyesini :A

@Sherlock beyciğim buyur hediyen. Bu muhteşem gollerine burada da devam etmesini diliyoruz El Tigre'nin :A

Çok teşekkür ediyorum Utku beyciğim, kaliteli bir hediye olmuş. :A

El Tigre beye futbol topunu ulaştırmayı başarabilirse bizim takım, bunun gibi bir sürü atacaktır. :A Bekliyoruz. :A

• Harika
Reactions: MasacRE
Güzel sözleriniz için ve hediyeleriniz teşekkür ediyorum Dosi hanım, unutmamanız ve kutlamanız dahi çok değerli bir şey zaten. Hep beraber nice üç yıllara diyelim o zaman...

Veli Cevher abimiz karizmasıyla konunun kalitesini yükseltirken, Zeynep Bastık da güzel sesiyle ve güzelliği ile bu kaliteyi iyice arşa çıkarmış. :A
Bugün bol bol Zeynep Bastık paylaştım. Dinlersin bir ara :A (dinlemedi)
neyse sana bir hediye daha vereyim. Sen yokken kulaklarını çınlatmıştık :A
Nerden bileyim isteğim kabul olacak :F
Screenshot_20191002-114909.png

@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski

Bugün bol bol Zeynep Bastık paylaştım. Dinlersin bir ara :A (dinlemedi)
neyse sana bir hediye daha vereyim. Sen yokken kulaklarını çınlatmıştık :A
Nerden bileyim isteğim kabul olacak :F
Ekli dosyayı görüntüle 72191
@MasacRE @Maskeli Fedai @Tolstoyevski

Paylaştığın tüm şarkıları yayınlandıkları zaman dinledim zaten. :A "Ah Bu Ben" içlerinden en beğendiğim oldu. :A GS Tayfa varken meydan kimselere kalmaz, @Tolstoyevski bey rahat olsun... :A

Paylaştığın tüm şarkıları yayınlandıkları zaman dinledim zaten. :A "Ah Bu Ben" içlerinden en beğendiğim oldu. :A GS Tayfa varken meydan kimselere kalmaz, @Tolstoyevski bey rahat olsun... :A
Senin yokluğunda konular sinek avlıyordu ama :A
Düşün Ben gidip Milli Takım konusu açtım.Utku bey bile kayıplardaydı. O maçı rahatça aldık diye Utku bey benim açmamı istiyor bundan sonra :A Ama istemem. Sen geldin neyseki. emreemreu ile paslaşırsınız :A

• Güldürdün
Reactions: Sherlock
Senin yokluğunda konular sinek avlıyordu ama :A
Düşün Ben gidip Milli Takım konusu açtım.Utku bey bile kayıplardaydı. O maçı rahatça aldık diye Utku bey benim açmamı istiyor bundan sonra :A Ama istemem. Sen geldin neyseki. emreemreu ile paslaşırsınız :A

Utku beyciğim beni aramakla meşguldü, o yüzden açamamıştır. Yoksa kendisi spor düşkünü ve sempatizanı bir insandır. Konuyu açmadan, maçları yorumlamadan duramazdı. :A @MasacRE

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and Dosi
Utku beyciğim beni aramakla meşguldü, o yüzden açamamıştır. Yoksa kendisi spor düşkünü ve sempatizanı bir insandır. Konuyu açmadan, maçları yorumlamadan duramazdı. :A @MasacRE
Neyseki seni bulup getirdi :A
Kendisi 'bakalım bugün kim açacak diye bekledim' dedi ve ben sürpriz oldum :A @MasacRE

Adama bak, buradan başka konuşuyor, yüzüme başka konuşuyor. :A Neyse girmiyorum oralara, sonra boş yapıyorsun ve durdurmak mümkün olmuyor. :A @MasacRE

Güzel temennilerin için teşekkür ediyorum adaşım, hep beraber nice mutlu yıllara yiğidim... :A
Bu yazıyı yazanla diğer tarafta yazılanların aynı kişiden çıktığına inanmak güç Şerlok beyciğim :A

• Güldürdün
Adama bak, buradan başka konuşuyor, yüzüme başka konuşuyor. :A Neyse girmiyorum oralara, sonra boş yapıyorsun ve durdurmak mümkün olmuyor. :A @MasacRE

Güzel temennilerin için teşekkür ediyorum adaşım, hep beraber nice mutlu yıllara yiğidim... :A
YAAA bırak boş yapma. Sıva civa yaptık işte daha ne istiyorsun. :A

• Güldürdün
  • Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: MEnes and Sherlock