şimdide olmamış batırmışsın yineHhaha evet valente yabancı isimleri aklıdma tutamıyorum ezbere yazmaya çalısıncada senin diline düşüyorum gothamda dalga geçiyordun benle
valente deyil valentine olacak
şimdide olmamış batırmışsın yineHhaha evet valente yabancı isimleri aklıdma tutamıyorum ezbere yazmaya çalısıncada senin diline düşüyorum gothamda dalga geçiyordun benle
gothamda gırganat geldi aklıma hahahaşimdide olmamış batırmışsın yine
valente deyil valentine olacak
iyi hatırlattın bugün bates motelin kalan bölümlerine bakarım iki güne gotham ın kalan bölümlerinide bitiririm birde üç beş bölüm pll var onuda izleyip outlander ın kalan bölümlerine bakacağımgothamda gırganat geldi aklıma hahaha
aaa gotham demişken aradan döndükten sonra izlemeye baslamadınmı bomba bölümler oluyor ayoll jeromo vardı şoker geri döndü onuda dirilttiler
hhahah izle bencede şokerli bölümelr süperdi gerçi son bölümüne bende bakamadımiyi hatırlattın bugün bates motelin kalan bölümlerine bakarım iki güne gotham ın kalan bölümlerinide bitiririm birde üç beş bölüm pll var onuda izleyip outlander ın kalan bölümlerine bakacağım
öff yazarken yoruldum
empire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadımhhahah izle bencede şokerli bölümelr süperdi gerçi son bölümüne bende bakamadım
foruma girmeden 1 günümü ayırmam lazım dediğim gibi dizilere hep yarım yamalak duruyorlar empireye hiç bakmıcam sanırım zaten diziyi bozdular
aslında dizi bırakma huyum yoktur ayoll ama zorla izlediklerimi bırakmaya basladımempire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadımneyse biz yeni diziler keşfetmeden bir an önce eskileri toparlayalım
fear walking e başlama demiştim sanaaslında dizi bırakma huyum yoktur ayoll ama zorla izlediklerimi bırakmaya basladım
empireyi z-natonu, fear walking deadı birde the x filex vardı onları bıraktım sanada empireyi bırakmanda tavsiye ederim şarkı dizisini ağır drama çevirdiler ayoll z-nationuda bırakabilirsin walkin dead yetiyor zombi dizisine
ben z-nationuda bıraktım ama sen keyif aldığın sürece izle ama empireyi bırak bencede ayoll ilk sezon ne güzel şarkı dizisiydi şuan batırdılar hem dizi 3.sezonunda sen 2 yi bile izlememişsinfear walking e başlama demiştim sanaorda @Harunnn60 a kandın
z. nation ı fırsat bulursam izleyeceğimama empire ı izlemek pek içimden gelmiyor
hhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlarKiz senn alec magnusa vermicem vermicem diyor resmen tabi magnusun 17 bin kisiyle şaptigini öğrendi kendisi daha bakirgözü korktu
Sana bir haberim var 5dk sonra etiketlicemhhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlar
kötü haberdir kesinSana bir haberim var 5dk sonra etiketlicem
Kiz senn alec magnusa vermicem vermicem diyor resmen tabi magnusun 17 bin kisiyle şaptigini öğrendi kendisi daha bakirgözü korktu
Ne yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyorhhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlar
Aynen bende meraklandımaradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor
alec son bölümde magnusun 7 bin küsür halvet yaşadığını öğrenince kıskançlık krizine girdiNe yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyor
Aynen bende meraklandım
7 değil 17alec son bölümde magnusun 7 bin küsür halvet yaşadığını öğrenince kıskançlık krizine girdio yüzden kısa zaman içinde bu sayıya ulaşmak için önüne gelen her erkekle kırıştıracaktır buna eminim
pardon7 değil 17
Bakalım neler oluci bide ben merak ediyorum hangisi baskın aşk hayatlarında Alecmi yoksa büyücü mü(Anladın sen)
O zaman baskın taraftadırpardonevet 17 bin küsürdüoğlan delik deşik olmuştur bu skorlara hiçbir canlı dayanamaz
yabanci dizi sohbetleri konusunda verdim haberiNe yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyor
Aynen bende meraklandım
pardonevet 17 bin küsürdüoğlan delik deşik olmuştur bu skorlara hiçbir canlı dayanamaz
yabanci dizi sohbetleri konusunda verdim haberi
Ne yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyor
Aynen bende meraklandım
Cadolozlarından birini cw kanalıma bulaştırıcakmısaradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?