Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

şimdide olmamış batırmışsın yine

valente deyil valentine olacak
gothamda gırganat geldi aklıma hahaha

aaa gotham demişken aradan döndükten sonra izlemeye baslamadınmı bomba bölümler oluyor ayoll jeromo vardı şoker geri döndü onuda dirilttiler

gothamda gırganat geldi aklıma hahaha

aaa gotham demişken aradan döndükten sonra izlemeye baslamadınmı bomba bölümler oluyor ayoll jeromo vardı şoker geri döndü onuda dirilttiler
iyi hatırlattın bugün bates motelin kalan bölümlerine bakarım iki güne gotham ın kalan bölümlerinide bitiririm birde üç beş bölüm pll var onuda izleyip outlander ın kalan bölümlerine bakacağım

öff yazarken yoruldum

hhahah izle bencede şokerli bölümelr süperdi gerçi son bölümüne bende bakamadım

foruma girmeden 1 günümü ayırmam lazım dediğim gibi dizilere hep yarım yamalak duruyorlar empireye hiç bakmıcam sanırım zaten diziyi bozdular

empire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadım
neyse biz yeni diziler keşfetmeden bir an önce eskileri toparlayalım

empire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadım
neyse biz yeni diziler keşfetmeden bir an önce eskileri toparlayalım
aslında dizi bırakma huyum yoktur ayoll ama zorla izlediklerimi bırakmaya basladım
empireyi z-natonu, fear walking deadı birde the x filex vardı onları bıraktım sanada empireyi bırakmanda tavsiye ederim şarkı dizisini ağır drama çevirdiler ayoll z-nationuda bırakabilirsin walkin dead yetiyor zombi dizisine

fear walking e başlama demiştim sana
orda @Harunnn60 a kandın

z. nation ı fırsat bulursam izleyeceğim
ama empire ı izlemek pek içimden gelmiyor

fear walking e başlama demiştim sana
orda @Harunnn60 a kandın

z. nation ı fırsat bulursam izleyeceğim
ama empire ı izlemek pek içimden gelmiyor
ben z-nationuda bıraktım ama sen keyif aldığın sürece izle ama empireyi bırak bencede ayoll ilk sezon ne güzel şarkı dizisiydi şuan batırdılar hem dizi 3.sezonunda sen 2 yi bile izlememişsin

Kiz senn alec magnusa vermicem vermicem diyor resmen tabi magnusun 17 bin kisiyle şaptigini öğrendi kendisi daha bakir
gözü korktu
hhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlar

Kiz senn alec magnusa vermicem vermicem diyor resmen tabi magnusun 17 bin kisiyle şaptigini öğrendi kendisi daha bakir
gözü korktu
hhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlar
Ne yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyor

aradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor
Aynen bende meraklandım

Aynen bende meraklandım
alec son bölümde magnusun 7 bin küsür halvet yaşadığını öğrenince kıskançlık krizine girdi
o yüzden kısa zaman içinde bu sayıya ulaşmak için önüne gelen her erkekle kırıştıracaktır buna eminim

7 değil 17

Bakalım neler oluci bide ben merak ediyorum hangisi baskın aşk hayatlarında Alecmi yoksa büyücü mü
(Anladın sen
)

7 değil 17

Bakalım neler oluci bide ben merak ediyorum hangisi baskın aşk hayatlarında Alecmi yoksa büyücü mü
(Anladın sen
)
pardon
evet 17 bin küsürdü
oğlan delik deşik olmuştur bu skorlara hiçbir canlı dayanamaz

yabanci dizi sohbetleri konusunda verdim haberi

Aynen bende meraklandım
aradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor
Cadolozlarından birini cw kanalıma bulaştırıcakmıs

@destere nin hosuna gidebilir belki

bu sayfada 1670. yorum size etiektleri gitmemiş demekki

https://fav10.net/forum/threads/yabancı-dizi-genel-sohbet-konusu.216004/page-84#post-2958974