Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

beşinci bölümü izlemedim seni bekliyorum:)

duyumlar yalan söylemez :) magnusla alec in çiftleştiğine dair yorumlar kol geziyor ortalıkta :)
Allah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedim :)

aaaa öyleyse bugün yarın hemen izleyip yetişeyim ayoll seni bekletmek olmaz şimdi
:A :A :A
bugün izliyorum:) yetiştin yetiştin yetişemedin yapacak bişey yok seni bekleyemem hogatha :)

Allah Allah ben neremle izledim 😱 kitaba göre olcak öyle sahneler zaten de bu bölümde görmedim :)
işte orası çok önemli ben sadece gözlerimle takip etmiyorum :) nerenle izlersen bölüm akışı o yöne doğru kayıyor :)

2x4. Bölüm

ben bu bölümü izlediğim halde yorumlamayı unutmuşum @Çiğdem- @xemrexxx sizdende ses çıkmamış tabi :) bu bölüm yorumlanmadan beşe geçmek olmaz :)
alec e şeytan girince ilk işi clary nin annesini öldürmek oldu :) sonra şeytan izzy e girdi (şeytanın yerinde olmak isterdim ... izzy e bu bahaneyle girmiş oldu yani :) ) nerde kalmıştık ? izzy e girdi şeytan, evet sonra clary izzy e öyle bir vuruş yaptıki şeytan izzy den çıktı ama kız zarar görmedi nereye soktu kılıcı orayı çözemedim :)
bu arada valentinde efsunlu godoş kılıcını kaptı çünkü kazma jace in insanlığı tuttu kılıç yerine yanındaki sapı kurtarmanın derdine düştü topik :)
son sahnede çalan şarkı güzeldi :)

2x5. Bölüm

harbidende bölümde halvet sahnesi yokmuş @cookies :) daha çok clary nin acısını izledik :)
clary annesini kaybetmenin üzüntüsüyle onu tekrar canlandırma girişimlerine kalkıştı kızcağız bu uğurda şeytanla çiftleşecekti nerdeyse :) neyseki kurtardı paçayı yalnız o avucuna çizdiği güneş sembollu şeyde neydi öyle kızın güçleri gittikçe çoğalıyor ?
izzy şeytanın yarasını iyileştirmek için merhem sürüyor kendisine ama merhemin yan etkisi çok tahrik ediyor kızı bizle birlikte :)
simon yuvarlağının olduğu sahnelerden nefret ettim :)

2x5. Bölüm

harbidende bölümde halvet sahnesi yokmuş @cookies :) daha çok clary nin acısını izledik :)
clary annesini kaybetmenin üzüntüsüyle onu tekrar canlandırma girişimlerine kalkıştı kızcağız bu uğurda şeytanla çiftleşecekti nerdeyse :) neyseki kurtardı paçayı yalnız o avucuna çizdiği güneş sembollu şeyde neydi öyle kızın güçleri gittikçe çoğalıyor ?
izzy şeytanın yarasını iyileştirmek için merhem sürüyor kendisine ama merhemin yan etkisi çok tahrik ediyor kızı bizle birlikte :)
simon yuvarlağının olduğu sahnelerden nefret ettim :)
Bir tek iblis şeysi Claryle halvet yaşamak istiyordu 5. bölümde :F

2-3-4-5-6 BÖLÜMLERİ İZLEDİM bunada yetiştim sonunda ayoll @cookies @xemrexxx
@destere :Z:Z:Z

ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerde :F ben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandım :( ama kurtuldu :A şarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu :A

bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱

simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll :( 6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya :A :A :A

ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerde :F ben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandım :( ama kurtuldu :A şarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu :A

bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱

simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll :( 6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya :A :A :A

altıncı bölümde clary ile izzy nin iblislerden kurtulmak için havuza girdikleri sahne muhteşemdi :) birde havuzdan çıktıklarında giysiler yapış yapış yapışmıştı o ne muhteşem eserdi öyle :)
@xemrexxx nin luke la simon karpuzu ormanda çiftleşiyordu o kısımları hiç anlatmasakta olur :)

sen çok gerilerde kalmışsın jace le clary kardeş çıktı o kısmı bilmiyormuydun :)