Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

hhahah aa olsun şimdi senin yüzünden kardeş oldukları bölüm şaşıramıcam ayoll :F
kız diziyi @destere gibi totonla mı izliyon :F azıcık kafanı kullan tam jace ın valentinenin oğlu olmadığı ortaya çıktı ona benzer sarışın oğlan geldi cup ekibin arasına karıştı :F hep memelere bakmaktan konuyu kaçırmışın sen :F @Yiğitt @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60
Sebastian dizinin asil dusmani olacak :F
Kaç kitap boyunca onla savasiyolar :A

Izabelle ile Simonun beraber olcagini demistim :A

hhahah aa olsun şimdi senin yüzünden kardeş oldukları bölüm şaşıramıcam ayoll :F

Sebastian dizinin asil dusmani olacak :F
Kaç kitap boyunca onla savasiyolar :A

Izabelle ile Simonun beraber olcagini demistim :A
@mrt-06 cenaze törenini hazırla salı sabahı çiğdem ölü bulunacak gibi :A parlak oğluşu alec i hor kullanacaklar bu hafta:A tam @Yiğitt @Thequeer ve @YıldırıM ın hayalindeki çift:A

@mrt-06 cenaze törenini hazırla salı sabahı çiğdem ölü bulunacak gibi :A parlak oğluşu alec i hor kullanacaklar bu hafta:A tam @Yiğitt @Thequeer ve @YıldırıM ın hayalindeki çift:A
Ay tamam da bunlar yiyismedi sadece yatiyorlar. Atv deki bir dizide de eşcinseller yan yana yatıyordu yayından kalkmıştı. :A
Aç bi Queer as folk dizisine bak orada görürsün neler olduğunu. :A:love1: Adamlar iş başında. :A:love1:

bu diziyi bitirdimde yorum yapamadım birtürlü :F @xemrexxx

isminide unuttum kahverengi saçlı kızın valalanteyi öldürmesine sevindim yakışmıyordu kötü karaktere :A