Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

2x11. Bölüm

harika bir ikinci yarı başlangıcı yaptı clary :) , @Çiğdem- le @xemrexxx ye piyango vurdu adeta? iki parlak daha diziye girdi :) ingiliz gölge savaşçısı sebastian ve asıl iblis azazelle oynaşıp durursunuz artık :)
jace oğlanı clary e kardeş değilmişiz diyemedi taaki kötülerin kralı valentin pırtlatana kadar ? jace clary nin simon yuvarlağıyla mutlu olmasına istiyormuş çok hassas bir oğlanmış azazeli bertaraf etmek için neresinden ışık çıkardı oğlancık anlayamadım bir türlü :)
izzy nin terlemesi ne kadar seksi hep terlesin isterim gerçi vampir zehri krizi yaşıyor acı çekiyor ama o terleme sahneleri çok keyifli :)

ben sezon finali yaptık sanıyorum yenis ezonu bekliyordum :F
çabuk izle yoksa herşeyi anlatırım :)

2x11. Bölüm

harika bir ikinci yarı başlangıcı yaptı clary :) , @Çiğdem- le @xemrexxx ye piyango vurdu adeta? iki parlak daha diziye girdi :) ingiliz gölge savaşçısı sebastian ve asıl iblis azazelle oynaşıp durursunuz artık :)
jace oğlanı clary e kardeş değilmişiz diyemedi taaki kötülerin kralı valentin pırtlatana kadar ? jace clary nin simon yuvarlağıyla mutlu olmasına istiyormuş çok hassas bir oğlanmış azazeli bertaraf etmek için neresinden ışık çıkardı oğlancık anlayamadım bir türlü :)
izzy nin terlemesi ne kadar seksi hep terlesin isterim gerçi vampir zehri krizi yaşıyor acı çekiyor ama o terleme sahneleri çok keyifli :)

çabuk izle yoksa herşeyi anlatırım :)
kız çikinella 2x11 çıktı izledim ben izle de yorumlayalım , yeni sarışın oğlan geldi ama sevinme bir önceki rolünde game of thronesta gay karakteri oynuyordu yani @destere ya DA @*YıldırıM* ya da @Yiğitt lik :A

hatirlarsan bi cocuk paylasmis ve kötü olcagini soylemistim o gelmis :A
11.Bölüm yorumum :A :A :A
kardeş değillermiş ayoll sarışın oğlan ve clayer :F ama simon ile daha iyi çiftler kesinlikle iki gıcık bulmuş birbirini :A

aa evet sebastian geldi sonunda bir tuhaflık olduğu belliydi zaten onda ama ıziyi kurtarmasaydı keşke :A
son sahende çıkan büyücü magnusun vucuduna girdi ayoll :F magnusuda valalentin vucuduna soktu bana oyüzden yardım edin diyordu :F

sanırım magnus derdini anlatana kadar valalentin vucudunda kalıcak o pis büyücüde magnusun vucudunda kötülükler yapıcaktır :A

11.Bölüm yorumum :A :A :A
kardeş değillermiş ayoll sarışın oğlan ve clayer :F ama simon ile daha iyi çiftler kesinlikle iki gıcık bulmuş birbirini :A

aa evet sebastian geldi sonunda bir tuhaflık olduğu belliydi zaten onda ama ıziyi kurtarmasaydı keşke :A
son sahende çıkan büyücü magnusun vucuduna girdi ayoll :F magnusuda valalentin vucuduna soktu bana oyüzden yardım edin diyordu :F

sanırım magnus derdini anlatana kadar valalentin vucudunda kalıcak o pis büyücüde magnusun vucudunda kötülükler yapıcaktır :A
kız yeni bölümü izle seni jace oğlan yükseliyor :F

kız yeni bölümü izle seni jace oğlan yükseliyor :F
oo hemende bölümler birikmiş 12 13 14 neyseki izledim :F @cookies

Son 3 bölümden en iyisi 12.bölümdü bu arada sebastian jaceden bin kat daha iyi @xemrexxx

12.bölüm
aa çok güzel bölümdü vlla valante mahnusun vucuduna girmiş :F simon ile cray çok iyi çift oldular tam iki gıcık birbirini bulmuş ayoll :A
magnus tekrar kendi bedenine girebildi :A şu yeni gelen sarısın oğlanda jaceden daha iyi :F

13.bölüm
boş bir bölümdü ayoll :F magnusun alecimi aldatmaması güzel onu üzmesin :A
cray simondan sonra jace de kendine uyugn bir gıcık buldu bonus kafalı arap kızla oldular :F

14.bölüm
ıyy yine cray jack buldular birbirlerini ayy bayılıcam şimdi :(
şu sebastianmıdır nedir kimi tutuyor acaba valante mi acaba :F kesinlikle sebastian jacktan daha iyi :A

oo hemende bölümler birikmiş 12 13 14 neyseki izledim :F @cookies

Son 3 bölümden en iyisi 12.bölümdü bu arada sebastian jaceden bin kat daha iyi @xemrexxx

12.bölüm
aa çok güzel bölümdü vlla valante mahnusun vucuduna girmiş :F simon ile cray çok iyi çift oldular tam iki gıcık birbirini bulmuş ayoll :A
magnus tekrar kendi bedenine girebildi :A şu yeni gelen sarısın oğlanda jaceden daha iyi :F

13.bölüm
boş bir bölümdü ayoll :F magnusun alecimi aldatmaması güzel onu üzmesin :A
cray simondan sonra jace de kendine uyugn bir gıcık buldu bonus kafalı arap kızla oldular :F

14.bölüm
ıyy yine cray jack buldular birbirlerini ayy bayılıcam şimdi :(
şu sebastianmıdır nedir kimi tutuyor acaba valante mi acaba :F kesinlikle sebastian jacktan daha iyi :A
çiğdem yine topiği şeyinden vurdun helal :A izle :A @mrt-06 @Forumdash @cookies @vadikızı @Harunnn60

@mrt-06 ı kardeşim gibi diğerlerinide dostum gibi severim burada yavuklum olarak sevebilicem kişi @destere yani tehrikede o olur olursa ayoll :A :A :A

İkimiz de evlenemezsek neden olmasın. :F 40 yaşına falan gelirsek yani. :A @xemrexxx

:F:FYinemi çiğdemin hayran olduğu şey çıktıı kız ne kadersizsin he
dizi bu haftalı kara vermiş haftaya çiğdemin çok üzüleceği sahneler olacak gibi :A @Yiğitt bu bölümü izlemelisin bence:bhr: