2x11. Bölüm
harika bir ikinci yarı başlangıcı yaptı clary , @Çiğdem- le @xemrexxx ye piyango vurdu adeta? iki parlak daha diziye girdi ingiliz gölge savaşçısı sebastian ve asıl iblis azazelle oynaşıp durursunuz artık
harika bir ikinci yarı başlangıcı yaptı clary , @Çiğdem- le @xemrexxx ye piyango vurdu adeta? iki parlak daha diziye girdi ingiliz gölge savaşçısı sebastian ve asıl iblis azazelle oynaşıp durursunuz artık
jace oğlanı clary e kardeş değilmişiz diyemedi taaki kötülerin kralı valentin pırtlatana kadar ? jace clary nin simon yuvarlağıyla mutlu olmasına istiyormuş çok hassas bir oğlanmış azazeli bertaraf etmek için neresinden ışık çıkardı oğlancık anlayamadım bir türlü
izzy nin terlemesi ne kadar seksi hep terlesin isterim gerçi vampir zehri krizi yaşıyor acı çekiyor ama o terleme sahneleri çok keyifli
izzy nin terlemesi ne kadar seksi hep terlesin isterim gerçi vampir zehri krizi yaşıyor acı çekiyor ama o terleme sahneleri çok keyifli
çabuk izle yoksa herşeyi anlatırımben sezon finali yaptık sanıyorum yenis ezonu bekliyordum