Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

altıncı bölümde clary ile izzy nin iblislerden kurtulmak için havuza girdikleri sahne muhteşemdi :) birde havuzdan çıktıklarında giysiler yapış yapış yapışmıştı o ne muhteşem eserdi öyle :)
@xemrexxx nin luke la simon karpuzu ormanda çiftleşiyordu o kısımları hiç anlatmasakta olur :)
hahahah ayy vlla izlerken n ot tutmam lazım sanırım çünkü 1 gün sonra aklımda birşey kalmıyor şuan ba ya zorlandım birşeyler hatırlamak için sen nasıl uzun uzun y azıyorsun hayret doğrusu :A :A :A

gerçi bu sorunu cw dizilerinde yalamıyorum onlar aklımda kalıyor :F

hahahah ayy vlla izlerken n ot tutmam lazım sanırım çünkü 1 gün sonra aklımda birşey kalmıyor şuan ba ya zorlandım birşeyler hatırlamak için sen nasıl uzun uzun y azıyorsun hayret doğrusu :A :A :A

gerçi bu sorunu cw dizilerinde yalamıyorum onlar aklımda kalıyor :F
şu son yalamıyorum lafı olmamış sanki :) hadi ben görmezden gelirimde @xemrexxx art niyetlidir her haltı çıkarabilir o sözden :)

şu son yalamıyorum lafı olmamış sanki :) hadi ben görmezden gelirimde @xemrexxx art niyetlidir her haltı çıkarabilir o sözden :)
Hahahah tövbe tövbe yaşamıyorum diyecektim işte yanlıs yazmısım :A :A :A

kardeş olduklarını bliyordumda ben ilerde kardeş olmadıkları ortaya çıkar belki ters köse olur diye düşünüyordum :A

kardeş olduklarını bliyordumda ben ilerde kardeş olmadıkları ortaya çıkar belki ters köse olur diye düşünüyordum :A
zaten gidişat o yöne doğru clary ile jace kardeş çıktıkları halde birbirlerine kötü kötü bakıyorlar bir an önce senaristler duruma müdahale etmeli yoksa çok garip ilişkiler çıkacak ortaya :)

2-3-4-5-6 BÖLÜMLERİ İZLEDİM bunada yetiştim sonunda ayoll @cookies @xemrexxx
@destere :Z:Z:Z

ayy vlla şeytanlar iblisler bolca havada uçuştu bu bölümlerde :F ben claryein annesine değil alece üzüldüm ayoll çocuğa birşey olucak sandım hatta öldü sandım :( ama kurtuldu :A şarısın oğlan hapiste kalsaydı keşke ama oda kurtuldu :A

bu arada ben kardeş çıkmazlar sanıyordum ama claryenin annesi şarısın oğlanın oğlu olduğunumu söyledi benmi yanlıs anladım gerçekten akrdeşelr galiba @cookies 😱

simon çok gereksiz gebersede kurtulsak ayoll :( 6.bölümün son sahnesinde bir kadın bir kadını öldürdü ama olayı anlayamadım bakalım haftaya :A :A :A

altıncı bölümde clary ile izzy nin iblislerden kurtulmak için havuza girdikleri sahne muhteşemdi :) birde havuzdan çıktıklarında giysiler yapış yapış yapışmıştı o ne muhteşem eserdi öyle :)
@xemrexxx nin luke la simon karpuzu ormanda çiftleşiyordu o kısımları hiç anlatmasakta olur :)

sen çok gerilerde kalmışsın jace le clary kardeş çıktı o kısmı bilmiyormuydun :)
vuhu bi sonraki bolum destere hogathaseverin en bekledigi sahne var gibi :A

La ne art niyeti çikinella rüyalarinda neler yapiyor cw dizilerine o laf hafif kalir:A

zaten gidişat o yöne doğru clary ile jace kardeş çıktıkları halde birbirlerine kötü kötü bakıyorlar bir an önce senaristler duruma müdahale etmeli yoksa çok garip ilişkiler çıkacak ortaya :)

Ipucu verirdim ama istemiyosunuz kitaptan farkli gidiyor ama ana konu ayni :A

ama biraz mantikla cozersiniz dizideki o olayi :)

Ipucu verirdim ama istemiyosunuz kitaptan farkli gidiyor ama ana konu ayni :A

ama biraz mantikla cozersiniz dizideki o olayi :)
hhahah yok ip ucu verme cnm kendimiz görelim :F ama tahminimi söylyeyim kitapta sonradan kardeş olmadıkları çıkıyordu gibi dşünüyorum ama dizide kardeşler anneleride doğruladı yinede bakalım nasıl gidicek ayoll :A :A :A

hhahah yok ip ucu verme cnm kendimiz görelim :F ama tahminimi söylyeyim kitapta sonradan kardeş olmadıkları çıkıyordu gibi dşünüyorum ama dizide kardeşler anneleride doğruladı yinede bakalım nasıl gidicek ayoll :A :A :A
Diziye daha oyuncular gircek sana bunu soyleyebilirim bu arada izledin dimi fragmani tam desterelik anlar var :F

03602d2b6e93c8e94ea15aa505d41182.jpg

Mesela bu cocugu biz kitabi okuyanlar sabirsizlikla bekliyiruz dizideki ismi sebastian olcakti galiba kitapta oyle biseydi :A

Diziye daha oyuncular gircek sana bunu soyleyebilirim bu arada izledin dimi fragmani tam desterelik anlar var :F

sakın ipucu verme tüm heyecanı yokedersin :) fragmanı izledim ama benlik sahne yok clary nin halveti yine gözükmüyor fragmanda :)

aaaa güzel şuankı şarısın oğlan iticiydi bu güzelmiş ayoll diziye gelirse alec in papucunu dama atarım :A :A .A @destere @xemrexxx
yumurta gibi çocukmuş :) the shannara cronicles daki senin will e benzemiyormu :)

sakın ipucu verme tüm heyecanı yokedersin :) fragmanı izledim ama benlik sahne yok clary nin halveti yine gözükmüyor fragmanda :)

yumurta gibi çocukmuş :) the shannara cronicles daki senin will e benzemiyormu :)
Ama diğer favori çiftinin halveti var :F

aaaa güzel şuankı şarısın oğlan iticiydi bu güzelmiş ayoll diziye gelirse alec in papucunu dama atarım :A :A .A @destere @xemrexxx
Akskdk bu çocuk kötü çocuk olarak gelcek kötüleri seversin :A

Ama diğer favori çiftinin halveti var :F

Akskdk bu çocuk kötü çocuk olarak gelcek kötüleri seversin :A
Hhahaha oo dizinin kötü karakteri olucak demek dahada sempati duydum şuan çocuğa ayoll :A :A :A @destere

@xemrexxx

Hhahaha şuan bir adam var kötü rolde hiç ilgimi çekmiyor ismide gelmedi aklıma bizimkilerin babası :F
neydi ya valentine sanırım onu diyorsun :)
birde şu gölge avcılarının başındaki esmer bir vatandaş var hanı jace i kovan clary e soğuk davranan mal bir vatandaş var:) ben onu sevmedim clary e yamuk yapanlardan nefret ediyorum :)

neydi ya valentine sanırım onu diyorsun :)
birde şu gölge avcılarının başındaki esmer bir vatandaş var hanı jace i kovan clary e soğuk davranan mal bir vatandaş var:) ben onu sevmedim clary e yamuk yapanlardan nefret ediyorum :)
Hhaha evet valente yabancı isimleri aklıdma tutamıyorum ezbere yazmaya çalısıncada senin diline düşüyorum gothamda dalga geçiyordun benle :kizgin::kizgin::kizgin: