Diğer Shadowhunters - Dizi Yorumları

Hhaha evet valente yabancı isimleri aklıdma tutamıyorum ezbere yazmaya çalısıncada senin diline düşüyorum gothamda dalga geçiyordun benle :kizgin::kizgin::kizgin:
şimdide olmamış batırmışsın yine :)
valente deyil valentine olacak :)

şimdide olmamış batırmışsın yine :)
valente deyil valentine olacak :)
gothamda gırganat geldi aklıma hahaha :F :F :F

aaa gotham demişken aradan döndükten sonra izlemeye baslamadınmı bomba bölümler oluyor ayoll jeromo vardı şoker geri döndü onuda dirilttiler :A :A :A

gothamda gırganat geldi aklıma hahaha :F :F :F

aaa gotham demişken aradan döndükten sonra izlemeye baslamadınmı bomba bölümler oluyor ayoll jeromo vardı şoker geri döndü onuda dirilttiler :A :A :A
iyi hatırlattın bugün bates motelin kalan bölümlerine bakarım iki güne gotham ın kalan bölümlerinide bitiririm birde üç beş bölüm pll var onuda izleyip outlander ın kalan bölümlerine bakacağım :)
öff yazarken yoruldum :)

iyi hatırlattın bugün bates motelin kalan bölümlerine bakarım iki güne gotham ın kalan bölümlerinide bitiririm birde üç beş bölüm pll var onuda izleyip outlander ın kalan bölümlerine bakacağım :)
öff yazarken yoruldum :)
hhahah izle bencede şokerli bölümelr süperdi gerçi son bölümüne bende bakamadım :F

foruma girmeden 1 günümü ayırmam lazım dediğim gibi dizilere hep yarım yamalak duruyorlar empireye hiç bakmıcam sanırım zaten diziyi bozdular :A

hhahah izle bencede şokerli bölümelr süperdi gerçi son bölümüne bende bakamadım :F

foruma girmeden 1 günümü ayırmam lazım dediğim gibi dizilere hep yarım yamalak duruyorlar empireye hiç bakmıcam sanırım zaten diziyi bozdular :A
empire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadım :) neyse biz yeni diziler keşfetmeden bir an önce eskileri toparlayalım :)

empire ın ikinci sezonu bendede yok daha hiç fırsat bulamadım :) neyse biz yeni diziler keşfetmeden bir an önce eskileri toparlayalım :)
aslında dizi bırakma huyum yoktur ayoll ama zorla izlediklerimi bırakmaya basladım
empireyi z-natonu, fear walking deadı birde the x filex vardı onları bıraktım sanada empireyi bırakmanda tavsiye ederim şarkı dizisini ağır drama çevirdiler ayoll z-nationuda bırakabilirsin walkin dead yetiyor zombi dizisine :A :A :A

aslında dizi bırakma huyum yoktur ayoll ama zorla izlediklerimi bırakmaya basladım
empireyi z-natonu, fear walking deadı birde the x filex vardı onları bıraktım sanada empireyi bırakmanda tavsiye ederim şarkı dizisini ağır drama çevirdiler ayoll z-nationuda bırakabilirsin walkin dead yetiyor zombi dizisine :A :A :A
fear walking e başlama demiştim sana :) orda @Harunnn60 a kandın :)
z. nation ı fırsat bulursam izleyeceğim :) ama empire ı izlemek pek içimden gelmiyor :)

fear walking e başlama demiştim sana :) orda @Harunnn60 a kandın :)
z. nation ı fırsat bulursam izleyeceğim :) ama empire ı izlemek pek içimden gelmiyor :)
ben z-nationuda bıraktım ama sen keyif aldığın sürece izle ama empireyi bırak bencede ayoll ilk sezon ne güzel şarkı dizisiydi şuan batırdılar hem dizi 3.sezonunda sen 2 yi bile izlememişsin :A :A :A

Kiz senn alec magnusa vermicem vermicem diyor resmen tabi magnusun 17 bin kisiyle şaptigini öğrendi kendisi daha bakir:A gözü korktu :F
hhahaah alec in ne işi var zaten o büyücüyle ayoll tipi değil bir kerede sevdiğim bir oyuncuyu escinsel yapmasınlar :F
Ne yapmaması be fragmana bi daha bakın Alec kendisi istiyor :F

aradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor :)
Aynen bende meraklandım :F

alec son bölümde magnusun 7 bin küsür halvet yaşadığını öğrenince kıskançlık krizine girdi :) o yüzden kısa zaman içinde bu sayıya ulaşmak için önüne gelen her erkekle kırıştıracaktır buna eminim :)

alec son bölümde magnusun 7 bin küsür halvet yaşadığını öğrenince kıskançlık krizine girdi :) o yüzden kısa zaman içinde bu sayıya ulaşmak için önüne gelen her erkekle kırıştıracaktır buna eminim :)
7 değil 17 :F
Bakalım neler oluci bide ben merak ediyorum hangisi baskın aşk hayatlarında Alecmi yoksa büyücü mü :A (Anladın sen :F )

yabanci dizi sohbetleri konusunda verdim haberi:F

aradan üç saat geçmiş @Çiğdem- hala kötü haberi bekliyor :)
Cadolozlarından birini cw kanalıma bulaştırıcakmıs :( :( :(

@destere nin hosuna gidebilir belki :kizgin::kizgin::kizgin:

bu sayfada 1670. yorum size etiektleri gitmemiş demekki :F
https://fav10.net/forum/threads/yabancı-dizi-genel-sohbet-konusu.216004/page-84#post-2958974