Yabancı Dizi Genel Sohbet Konusu

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
C08hSnEXgAAUw0A.jpg
Acaba bu görüntü hangi diziden? Ya da gerçekse hangi olaydan? Bilginiz var mı? :D @OzaN @sürgünüm @Forumdash

Pll oyuncularindan lucy hale önümüzdeki yil CW nin yeni dizisinde başrol olacakmis dizinin adi life sentence ) glee oyuncularini supergirl ve flash a başrol yaptim şimdi de pll oyuncularini CW ye iteleyerek @Çiğdem- e nanik yapiyorum:A gercek bizin gücü karşisinda eğil ey melun @mrt-06 :A @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @dosimosi
FB_IMG_1486823086075.jpg

Pll oyuncularindan lucy hale önümüzdeki yil CW nin yeni dizisinde başrol olacakmis dizinin adi life sentence ) glee oyuncularini supergirl ve flash a başrol yaptim şimdi de pll oyuncularini CW ye iteleyerek @Çigdem
aaa fantastik dizidir umarım the originals ve the vampire diariesin yokluğunda yeni fantastik diziler lazım :A :A :A

Pll oyuncularindan lucy hale önümüzdeki yil CW nin yeni dizisinde başrol olacakmis dizinin adi life sentence ) glee oyuncularini supergirl ve flash a başrol yaptim şimdi de pll oyuncularini CW ye iteleyerek @Çiğdem- e nanik yapiyorum:A gercek bizin gücü karşisinda eğil ey melun @mrt-06 :A @destere @cookies @vadikızı @Harunnn60 @Aserat @dosimosi Ekli dosyayı görüntüle 53890
harika işte gözlüğünü askılı elbisesini çıkarıp telefonuda indirse elinden dahada muhteşem gözükecek :)