Yetiştiriyoruz onu zaten daha hazır değil sıvamaya tam olarakBu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor![]()
Yetiştiriyoruz onu zaten daha hazır değil sıvamaya tam olarakBu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor![]()
Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz.Bizim Ocak'taki kişiler bellidir kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum.
Ana çekirdek 4'lü bellidir onlar da @MasacRE- @destere @Doğu ve ben. Bu ekip her daim sabit kalacaktır.
Ötesi olursa ancak yan parça olur.
![]()
Onlar konuşur işte anca üstadım.Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya![]()
Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya![]()
Ekibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum.Onlar konuşur işte anca üstadım.Biz bu iş için yıllarımızı vermişiz, bu mertebeye ulaşmak için neler neler yapmışız.
Öyle kolay mı bu ekibe girmek.
![]()
Boşver bunları Dark'cımEkibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum.Masakre'nin avatarı ise belirsiz. Rap/rock/metalciye pek benzemiyor ama genelde bu tipler intihara meyilli olurlar, bitkisel hayattadırlar ve tek dostları içkileridir.
@destere zaten FBI ve CIA tarafından aranan azılı bir seri cinsel sapık. Kendisini niye ekibe aldınız en başından beri anlamadığım bir olay.
Yani demem o ki, @Maskeli Fedai ile oluşturacağım olası iki kişilik ekip sizi darmadağın eder.
Geçmişten gelen bir troll kimliği var, şimdi ise entel-dantel bir karakter oluşturmaya çalışıyor kendisine. Benim zaten kullanıcı adım yeterli.
Uzun lafın kısası dördünüzü birden deviririz, hatta devrilmeye ihtiyaç duymadan kendiniz tökezleyeceksiniz.
![]()
6.5 verip beğenen de var.Bir gün işimize yarar elbetŞaka bir yana dizi güzel diyorlar işte buradan 2 kişi izlemiş beğenmiş, imdb de 8.6 daha ne olsun
![]()
.co falan nerede ararsan bulursun.Konusu tam benlik Netflix dışında izleyebileceğim bir yer var mı![]()
@Sherlock ile @MasacRE- iffetsiz geçinip ortalığa dökülmeyenler zaarKiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani@Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
Sağ ol canım.co falan nerede ararsan bulursun.![]()
Freddie Mercury'i nasıl tanımazsın 😱 Senin gibi entelektüel bir insana hiç yakıştıramadımEkibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum.Masakre'nin avatarı ise belirsiz. Rap/rock/metalciye pek benzemiyor ama genelde bu tipler intihara meyilli olurlar, bitkisel hayattadırlar ve tek dostları içkileridir.
@destere zaten FBI ve CIA tarafından aranan azılı bir seri cinsel sapık. Kendisini niye ekibe aldınız en başından beri anlamadığım bir olay.
Yani demem o ki, @Maskeli Fedai ile oluşturacağım olası iki kişilik ekip sizi darmadağın eder.
Geçmişten gelen bir troll kimliği var, şimdi ise entel-dantel bir karakter oluşturmaya çalışıyor kendisine. Benim zaten kullanıcı adım yeterli.
Uzun lafın kısası dördünüzü birden deviririz, hatta devrilmeye ihtiyaç duymadan kendiniz tökezleyeceksiniz.
![]()
Dizilerde ben de o şekilde düşünüyorum. İzleyeceğim diziler en az 7 puanlık bir değerde olmalı. 6,5 ortalama bir puan, demek ki pek beğenmemiş ki o puanı layık görmüş yazan kişi6.5 verip beğenen de var.Adamdaki lükse bak, ben 6.5'i vasat bulup, yarıda bıraktığım dizilere veriyorum.
![]()
Ben 'entelektüel insan aday adayı'yım.Freddie Mercury'i nasıl tanımazsın 😱 Senin gibi entelektüel bir insana hiç yakıştıramadımEkip ise fav10 olduğu sürece devam edecektir, kimsenin bir yere ayrıldığı yok
Sizin çürük ekibinizden de hiçbir şey olmaz, o ahenk yok sizde
![]()
Resmen övmüş.Dizilerde ben de o şekilde düşünüyorum. İzleyeceğim diziler en az 7 puanlık bir değerde olmalı. 6,5 ortalama bir puan, demek ki pek beğenmemiş ki o puanı layık görmüş yazan kişi![]()
Aaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz![]()
![]()
![]()
Bence de![]()
Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuş![]()
@Harunnn60 İle tavrımızı koymuşuz biz kütük @MasacRE izleme taraftarı birde @Yiğitt e laf ediyor
@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz.Bizim Ocak'taki kişiler bellidir kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum.
Ana çekirdek 4'lü bellidir onlar da @MasacRE- @destere @Doğu ve ben. Bu ekip her daim sabit kalacaktır.
Ötesi olursa ancak yan parça olur.
![]()
İsterseniz deneyebilirsiniz ama sonuçlarına katlanacaksınız tabi...Bu çirkin mesajı şimdi görüyorum. Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai, gitgide elit bir insan olan @DarkLegenD dostlarımla kendi örgütümüzü kurmamız gerekiyor demek ki...![]()
İsterseniz deneyebilirsiniz ama sonuçlarına katlanacaksınız tabi...![]()