- Reaksiyon puanı
- 29,889
- Puanı
- 1,059
Yetiştiriyoruz onu zaten daha hazır değil sıvamaya tam olarakBu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor
Yetiştiriyoruz onu zaten daha hazır değil sıvamaya tam olarakBu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor
Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz. Bizim Ocak'taki kişiler bellidir kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum. Ana çekirdek 4'lü bellidir onlar da @MasacRE- @destere @Doğu ve ben. Bu ekip her daim sabit kalacaktır. Ötesi olursa ancak yan parça olur.
Onlar konuşur işte anca üstadım. Biz bu iş için yıllarımızı vermişiz, bu mertebeye ulaşmak için neler neler yapmışız. Öyle kolay mı bu ekibe girmek.Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya
Bu ekibe girmeyi kolay bir iş sanıyorlar üstadım olacak iş değil ya
Ekibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum. Masakre'nin avatarı ise belirsiz. Rap/rock/metalciye pek benzemiyor ama genelde bu tipler intihara meyilli olurlar, bitkisel hayattadırlar ve tek dostları içkileridir. @destere zaten FBI ve CIA tarafından aranan azılı bir seri cinsel sapık. Kendisini niye ekibe aldınız en başından beri anlamadığım bir olay. Yani demem o ki, @Maskeli Fedai ile oluşturacağım olası iki kişilik ekip sizi darmadağın eder. Geçmişten gelen bir troll kimliği var, şimdi ise entel-dantel bir karakter oluşturmaya çalışıyor kendisine. Benim zaten kullanıcı adım yeterli. Uzun lafın kısası dördünüzü birden deviririz, hatta devrilmeye ihtiyaç duymadan kendiniz tökezleyeceksiniz.Onlar konuşur işte anca üstadım. Biz bu iş için yıllarımızı vermişiz, bu mertebeye ulaşmak için neler neler yapmışız. Öyle kolay mı bu ekibe girmek.
Boşver bunları Dark'cım Biz bize yeterizEkibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum. Masakre'nin avatarı ise belirsiz. Rap/rock/metalciye pek benzemiyor ama genelde bu tipler intihara meyilli olurlar, bitkisel hayattadırlar ve tek dostları içkileridir. @destere zaten FBI ve CIA tarafından aranan azılı bir seri cinsel sapık. Kendisini niye ekibe aldınız en başından beri anlamadığım bir olay. Yani demem o ki, @Maskeli Fedai ile oluşturacağım olası iki kişilik ekip sizi darmadağın eder. Geçmişten gelen bir troll kimliği var, şimdi ise entel-dantel bir karakter oluşturmaya çalışıyor kendisine. Benim zaten kullanıcı adım yeterli. Uzun lafın kısası dördünüzü birden deviririz, hatta devrilmeye ihtiyaç duymadan kendiniz tökezleyeceksiniz.
6.5 verip beğenen de var. Adamdaki lükse bak, ben 6.5'i vasat bulup, yarıda bıraktığım dizilere veriyorum.Bir gün işimize yarar elbet Şaka bir yana dizi güzel diyorlar işte buradan 2 kişi izlemiş beğenmiş, imdb de 8.6 daha ne olsun
.co falan nerede ararsan bulursun.Konusu tam benlik Netflix dışında izleyebileceğim bir yer var mı
@Sherlock ile @MasacRE- iffetsiz geçinip ortalığa dökülmeyenler zaarKiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
Sağ ol canım.co falan nerede ararsan bulursun.
Freddie Mercury'i nasıl tanımazsın 😱 Senin gibi entelektüel bir insana hiç yakıştıramadım Ekip ise fav10 olduğu sürece devam edecektir, kimsenin bir yere ayrıldığı yok Sizin çürük ekibinizden de hiçbir şey olmaz, o ahenk yok sizdeEkibinizin 6 aylık ömrü kaldı; @Doğu her an banlanabilir, bu acı gerçeğin farkında olduğu için 'ben iyiyim, mutluyum' mesajı içeren ironik bir avatara sahip. Ki kendisi banlandığında B planı olarak kenarda beni tuttuğunuzu biliyorum. Masakre'nin avatarı ise belirsiz. Rap/rock/metalciye pek benzemiyor ama genelde bu tipler intihara meyilli olurlar, bitkisel hayattadırlar ve tek dostları içkileridir. @destere zaten FBI ve CIA tarafından aranan azılı bir seri cinsel sapık. Kendisini niye ekibe aldınız en başından beri anlamadığım bir olay. Yani demem o ki, @Maskeli Fedai ile oluşturacağım olası iki kişilik ekip sizi darmadağın eder. Geçmişten gelen bir troll kimliği var, şimdi ise entel-dantel bir karakter oluşturmaya çalışıyor kendisine. Benim zaten kullanıcı adım yeterli. Uzun lafın kısası dördünüzü birden deviririz, hatta devrilmeye ihtiyaç duymadan kendiniz tökezleyeceksiniz.
Dizilerde ben de o şekilde düşünüyorum. İzleyeceğim diziler en az 7 puanlık bir değerde olmalı. 6,5 ortalama bir puan, demek ki pek beğenmemiş ki o puanı layık görmüş yazan kişi6.5 verip beğenen de var. Adamdaki lükse bak, ben 6.5'i vasat bulup, yarıda bıraktığım dizilere veriyorum.
Ben 'entelektüel insan aday adayı'yım. Henüz @MEnes ve @Tolstoyevski 'den bir üst aşama için onay alamadım.Freddie Mercury'i nasıl tanımazsın 😱 Senin gibi entelektüel bir insana hiç yakıştıramadım Ekip ise fav10 olduğu sürece devam edecektir, kimsenin bir yere ayrıldığı yok Sizin çürük ekibinizden de hiçbir şey olmaz, o ahenk yok sizde
Resmen övmüş. Adam 10 puanı kenarda bekletiyor; hâlâ yayınlanmamış diziler için.Dizilerde ben de o şekilde düşünüyorum. İzleyeceğim diziler en az 7 puanlık bir değerde olmalı. 6,5 ortalama bir puan, demek ki pek beğenmemiş ki o puanı layık görmüş yazan kişi
Aaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz
Bence de
İsminde meymenet yok @xemrexxx @Forumdash
Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuş
@Harunnn60 İle tavrımızı koymuşuz biz kütük @MasacRE izleme taraftarı birde @Yiğitt e laf ediyor
@Yiğitt e bu dizi için laf etmedim ki ben, izlenebilir bu dizi ama izler miyim bilinmez@Harunnn60 İle tavrımızı koymuşuz biz kütük @MasacRE izleme taraftarı birde @Yiğitt e laf ediyor
@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz. Bizim Ocak'taki kişiler bellidir kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum. Ana çekirdek 4'lü bellidir onlar da @MasacRE- @destere @Doğu ve ben. Bu ekip her daim sabit kalacaktır. Ötesi olursa ancak yan parça olur.
İsterseniz deneyebilirsiniz ama sonuçlarına katlanacaksınız tabi...Bu çirkin mesajı şimdi görüyorum. Sayın Gs’li dostum @Maskeli Fedai, gitgide elit bir insan olan @DarkLegenD dostlarımla kendi örgütümüzü kurmamız gerekiyor demek ki...
İsterseniz deneyebilirsiniz ama sonuçlarına katlanacaksınız tabi...