- Reaksiyon puanı
- 29,889
- Puanı
- 1,059
Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorumZevk sahibi bir insansın.
Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorumZevk sahibi bir insansın.
bir gün herkes bnim izlediğim dizileri izlicek ben de sizi spoilera boğup intikam alıcam
Aaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruzBırak artık şu masumane kız ayaklarını ve izle Parfüme izlicem diyorsun ama o dizi daha sapıkca, koltuk altı ter bezlerinin kokusu filan afdsgahdjsakf
Kurt'üne de laf ettirmiyor hala Banane yaa al birini vur ötekisine Sadece hikayeler copy+paste İzledin dimi diziyi. Çünkü sen kaçirmazsın böyle dizileri
Bence deAaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz
Gün gelecek benden FTWD için link isteyeceksin ama ben sana linki isteyerek vereceğim çünkü bu diziyi birileriyle yorumlamak istiyorum artık.Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorum
Bence de
Gün gelecek benden FTWD için link isteyeceksin ama ben sana linki isteyerek vereceğim çünkü bu diziyi birileriyle yorumlamak istiyorum artık.
İsminde meymenet yok @xemrexxx @Forumdash
çiğdem zaten çoktan oklavasıyla destereyi hamilebıraktığı için sex educationa ihtiyacı yok tabiÖyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorum
Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuşAaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz
Tövbe bismillah sen napacan bu diziyi 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuş
Bir gün işimize yarar elbet Şaka bir yana dizi güzel diyorlar işte buradan 2 kişi izlemiş beğenmiş, imdb de 8.6 daha ne olsun
Beğenmiş dediğin iki kişide @xemrexxx @ForumdashBir gün işimize yarar elbet Şaka bir yana dizi güzel diyorlar işte buradan 2 kişi izlemiş beğenmiş, imdb de 8.6 daha ne olsun
Aaa sen bile izlemediysen kim peki o ikinci kişi @MasacRE-Ben izlemedim iftira atma .ssEkli dosyayı görüntüle 64302 Ekli dosyayı görüntüle 64303
O yıllarda @DarkLegenD ancak dansözün karnında olabilir en fazla, mümkün değil o çocuklardan biri olmasıKiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
Ben mülayim terbiyeli bir insanım ne işim var böyle ortamlarda. A aaa hiç yakışmıyor size bu iftiralar efendiii.Kiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani @Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
O yıllarda @DarkLegenD ancak dansözün karnında olabilir en fazla, mümkün değil o çocuklardan biri olması
Bu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyorBen mülayim terbiyeli bir insanım ne işim var böyle ortamlarda. A aaa hiç yakışmıyor size bu iftiralar efendiii.
@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz. Bizim Ocak'taki kişiler bellidir kimseyi aldığımızı hatırlamıyorum. Ana çekirdek 4'lü bellidir onlar da @MasacRE- @destere @Doğu ve ben. Bu ekip her daim sabit kalacaktır. Ötesi olursa ancak yan parça olur.Bu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor