Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorumZevk sahibi bir insansın.![]()
![]()
Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorumZevk sahibi bir insansın.![]()
![]()
bir gün herkes bnim izlediğim dizileri izlicek ben de sizi spoilera boğup intikam alıcam![]()
Aaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruzBırak artık şu masumane kız ayaklarını ve izleParfüme izlicem diyorsun ama o dizi daha sapıkca, koltuk altı ter bezlerinin kokusu filan afdsgahdjsakf
Kurt'üne de laf ettirmiyor halaBanane yaa al birini vur ötekisine
Sadece hikayeler copy+paste
İzledin dimi diziyi. Çünkü sen kaçirmazsın böyle dizileri
![]()
Bence deAaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz![]()
![]()
![]()
Gün gelecek benden FTWD için link isteyeceksin ama ben sana linki isteyerek vereceğim çünkü bu diziyi birileriyle yorumlamak istiyorum artık.Öyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorum![]()
![]()
Bence de![]()
Gün gelecek benden FTWD için link isteyeceksin ama ben sana linki isteyerek vereceğim çünkü bu diziyi birileriyle yorumlamak istiyorum artık.![]()
![]()
çiğdem zaten çoktan oklavasıyla destereyi hamilebıraktığı için sex educationa ihtiyacı yok tabiÖyleyim tabi ne de olsa FTWD izlemiyorum![]()
![]()
Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuşAaa bukadar da değil ayoll bunu siz @xemrexxx @Forumdash izleyin biz @MasacRE- @Harunnn60 uzaklaşıyoruz![]()
![]()
![]()
Tövbe bismillah sen napacan bu diziyi 😱😱😱 @xemrexxx @Harunnn60Yoo ben uzaklaşmıyorum kendi adına konuş![]()
Bir gün işimize yarar elbet
Beğenmiş dediğin iki kişide @xemrexxx @ForumdashBir gün işimize yarar elbetŞaka bir yana dizi güzel diyorlar işte buradan 2 kişi izlemiş beğenmiş, imdb de 8.6 daha ne olsun
![]()
Ben izlemedim iftira atma .ss
Aaa sen bile izlemediysen kim peki o ikinci kişiBen izlemedim iftira atma .ssEkli dosyayı görüntüle 64302 Ekli dosyayı görüntüle 64303
O yıllarda @DarkLegenD ancak dansözün karnında olabilir en fazla, mümkün değil o çocuklardan biri olmasıKiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani@Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
Ben mülayim terbiyeli bir insanım ne işim var böyle ortamlarda.Kiz Bak burada @DarkLegenD @MEnes @Sherlock ve @MasacRE- bayram harçlıklarıyla eğlenmeye gitmişler sene 2000 falan sen lise 3 teyken yani@Harunnn60 @Aserat @xBUGRAx @serhatt @kerem @dreamy @turkuazz @Maskeli Fedai @Dosi @vadikızı @mrt-06 @denizz19
Ekli dosyayı görüntüle 64305
O yıllarda @DarkLegenD ancak dansözün karnında olabilir en fazla, mümkün değil o çocuklardan biri olması![]()
Bu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyorBen mülayim terbiyeli bir insanım ne işim var böyle ortamlarda.A aaa hiç yakışmıyor size bu iftiralar efendiii.
![]()
@DarkLegenD ne zaman Ocak'ta dedik ki biz.Bu dediğine göre @DarkLegenD in sıvama ehliyeti yoktur yaştan dolayı yani Ocak dışı olması gerekiyor![]()