Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencedeaz ama öz seçerim ben![]()
Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencedeaz ama öz seçerim ben![]()
Asker mi 😱Çok izliyorsun ama dizilerin yarısı asker yarısı taçlı kadınlar yanı toplamda iki dizi diyebiliriz bencede![]()
![]()
![]()
Hiç yabancı asker dizisi bilmiyordum sen @Harunnn60 ile dizi etkinliği için dizi listeni yolladın 30 dizi varsa 15 i taçlı kadınlardı diğer 15 i asker dizileriydiAsker mi 😱
Kuru iftira 😱Hiç yabancı asker dizisi bilmiyordum sen @Harunnn60 ile dizi etkinliği için dizi listeni yolladın 30 dizi varsa 15 i taçlı kadınlardı diğer 15 i asker dizileriydi![]()
![]()
![]()
Tüfekli tüfekli adamlar rambo gibi öyle afişli bir sürü dizi vardıKuru iftira 😱
ne azı be hergün seçiyon değiştiriyonaz ama öz seçerim ben![]()
Dizide olan şeyleri yazıp, bundan memnun olduğumu belirttim. Ekstra bir yorum yok yani.Bu nasıl sıvama aşkıdır yazmış da yazmış 😱
Sana bunlar düşer umarımne azı be hergün seçiyon değiştiriyon![]()
ben avatarımdaki gibilere layığım
O daha az kullanılmışlata bakarben avatarımdaki gibilere layığım![]()
ben 0 km yimO daha az kullanılmışlata bakar![]()
Kiz raporun tarihinde 2009 yazıyor 2019 değilben 0 km yimBekaret raporum var
![]()
Daha dün aldım cnm doktorumdanKiz raporun tarihinde 2009 yazıyor 2019 değil![]()
Doktora ne verdin rapor içinDaha dün aldım cnm doktorumdan![]()
Sana bekaret raporu verilmesi için gereken parayla boğazda yalı alınırParaNe verilir ki başka
![]()
Bende yalıyı satıp parasını öyle ödedim işteSana bekaret raporu verilmesi için gereken parayla boğazda yalı alınır![]()
@Çiğdem- @DarkLegenD @kerem @Harunnn60