Gülerek geçiştirmeler falan
Gülerek geçiştirmeler falan
Tekrar .ss
Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.
Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini 'Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.![]()
Senin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini '![]()
Sus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunuSenin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.![]()
Bir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melunSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu@serhatt bu görev için mülteci de olabilir
@Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
![]()
Hoş geldiğini söyleyen kimBir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melun![]()
![]()
Şeytan görsün sıfatınıÖzlemedin mi beni![]()
Bir daha gidersem arkamdan çok ağlarsın sonraŞeytan görsün sıfatınıicerideyi dışarıda izleyesice .ss
Nerede o ya daha beni görmedi bak ayıptır ayoll@Forumdash i da götürursen forumda şenlik düzenlerim![]()
Onun @kerem i var ama işe yaramıyor demek ki @Harunnn60 un gözü hep dışarıdaSen de @Harunnn60 a arşivinden güzel bir şeyler çıkar o zaman kıskanmasın![]()
Ölçümleri ben yaparım gönüllü olarak, para falan istemezSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu@serhatt bu görev için mülteci de olabilir
@Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme
@Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
![]()