Tekrar .ss
Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.Hahah sus be. Karakteri hoşuma gitti @Çiğdem-
Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini 'Şu Guzman'ı da abarttınız. Boş dizinin boş karakterlerini konuşmayalım plz.
Senin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.Kıskandın galiba @Harunnn60 un Guzman li ruyalarini '
Sus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu @serhatt bu görev için mülteci de olabilir @Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskiciSenin @destere 'yle olan rüyalarından daha çekici bence.
Bir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melunSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu @serhatt bu görev için mülteci de olabilir @Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
Hoş geldiğini söyleyen kimBir hoşgeldin bile demeden etiket mi yapıyorsun bana pis melun
Şeytan görsün sıfatını icerideyi dışarıda izleyesice .ssÖzlemedin mi beni
Bir daha gidersem arkamdan çok ağlarsın sonraŞeytan görsün sıfatını icerideyi dışarıda izleyesice .ss
Nerede o ya daha beni görmedi bak ayıptır ayoll senin @Çiğdem- de yok ortalıkta@Forumdash i da götürursen forumda şenlik düzenlerim
@Çiğdem- destereye oklavasini Monte etmekle meşgul @Harunnn60 duymasın kıskançlıktan morariyorNerede o ya daha beni görmedi bak ayıptır ayoll senin @Çiğdem- de yok ortalıkta
Sen de @Harunnn60 a arşivinden güzel bir şeyler çıkar o zaman kıskanmasın@Çiğdem- destereye oklavasini Monte etmekle meşgul @Harunnn60 duymasın kıskançlıktan morariyor
Onun @kerem i var ama işe yaramıyor demek ki @Harunnn60 un gözü hep dışarıda @Çiğdem- @serhattSen de @Harunnn60 a arşivinden güzel bir şeyler çıkar o zaman kıskanmasın
Ölçümleri ben yaparım gönüllü olarak, para falan istemez sende beni asiste edersinSus kiz iftiraci.ss neyse inşallah sana ölçtürür bunu @serhatt bu görev için mülteci de olabilir @Maskeli Fedai RTE yi bile satabilir bu iş için @Doğu demedi deme @Çiğdem- @Harunnn60 @Yiğitt @Aserat @xBUGRAx @mrt-06 @Dosi @vadikızı @ozmoturk @DarkLegenD @MasacRE- @MEnes @Sherlock @dreamy @turkuazz @Forumdash <3 @eskici
Nerede o ya daha beni görmedi bak ayıptır ayoll senin @Çiğdem- de yok ortalıkta
Aaa senin geleceğini haber alıp pılını pırtısını toplayıp kaçmış @Forumdash @Harunnn60@Çiğdem- destereye oklavasini Monte etmekle meşgul @Harunnn60 duymasın kıskançlıktan morariyor
Hhaha ciddiye alıyor sonra sussana sen bee tövbe estafurullah @Harunnn60@Çiğdem- destereye oklavasini Monte etmekle meşgul @Harunnn60 duymasın kıskançlıktan morariyor