ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

hhahah aa çok doğru bence @Yiğitt olmadan olmaz ayoll :F ayrıca @xemrexxx de öyle @Forumdash emre için erkek koleksionu var saklıyor diyordu :A
Vardır o tosbağanın kesin. :A

PLL'deki A'dan taktik alcam kızların bilgisayarına bağlanıp dosyaları silebiliyordu ben de senin bilgisayarındaki arşivlere bakcem. :A @xemrexxx

@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez:A
O daha asli üye değil siz kurucu üyelerisiniz. :A

Vardır o tosbağanın kesin. :A

PLL'deki A'dan taktik alcam kızların bilgisayarına bağlanıp dosyaları silebiliyordu ben de senin bilgisayarındaki arşivlere bakcem. :A @xemrexxx

O daha asli üye değil siz kurucu üyelerisiniz. :A

neye üye değilim ayol ne diyosunuz siz:F:F

@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez:A

:F:Fbu klüpte @Çiğdem- den bana sıra gelmez canım o benden çok
parlak seviyor yahu

neye üye değilim ayol ne diyosunuz siz:F:F

:F:Fbu klüpte @Çiğdem- den bana sıra gelmez canım o benden çok
parlak seviyor yahu

pkk üyesi diyor sana @mrt-06 :A

Kız sen ne yılansın. İlahi. :A

Yok abla ya bu PSK parlak sevenler kulübü, öbür şeyle alakası yok. :D

ay şu an konudan koptum totoş atacanın bakamdığı en son dizi haberleri konusundaki son mesajımı arap fan kullarımıza attım tartışma çıkardım aralarında şimdi tüm ab liğimle gidip ayırıcam :A

allah allah önce kavga ettiriyor sonra ayırıyor yaa:F:F:F
hayatım ben yasemin saylanla anaokulu,kumru (haziran gecesi) ilkokul, ferhundeyle ortaokul, fırdevs yöreoğluyla lise, hürrem sultanla üniversite okumuş, neriman iplikçiyle mastır, safiye sultanla doktora yapmış insanım kız sen ne diyon ezik @Çiğdem- in kankisi:A

hayatım ben yasemin saylanla anaokulu,kumru (haziran gecesi) ilkokul, ferhundeyle ortaokul, fırdevs yöreoğluyla lise, hürrem sultanla üniversite okumuş, neriman iplikçiyle mastır, safiye sultanla doktora yapmış insanım kız sen ne diyon ezik @Çiğdem- in kankisi:A

:F:F:F:F:Fallahımmm şuna bak yaa @Çiğdem- kankiden çok beni
kovmaya çalışıyor bee:F:F

Daha bildirimlere bakmadım bakacam. Eve geleyim de. :A
yalnız bu sözümü tuttum iyi akıl etmişim artık hep kullanırım :F @Yiğitt @Aserat @Forumdash :F

9. bölüm son 3 bölüme göre iyiydi ama yinede olmamışlık var dizide :( Deniz'in bölüm boyunca hareketleri sesli güldürdü süperdi :D İrem coştu bu kadar ileri gideceğini kimse beklemezdi heralde ama olayı baya saçma yere götürüyor senaristler fragmanıda beğenmedim zaten :T: ama Deniz çok iyi görünüyor yine :bhr: zaten onun için izliyorum diziyi yoksa şu an izlenilcek kıvamda değil dizi :D

9. bölüm son 3 bölüme göre iyiydi ama yinede olmamışlık var dizide :( Deniz'in bölüm boyunca hareketleri sesli güldürdü süperdi :D İrem coştu bu kadar ileri gideceğini kimse beklemezdi heralde ama olayı baya saçma yere götürüyor senaristler fragmanıda beğenmedim zaten :T: ama Deniz çok iyi görünüyor yine :bhr: zaten onun için izliyorum diziyi yoksa şu an izlenilcek kıvamda değil dizi :D
Sen yine de izleyebiliyorsun ben direkt bıraktım çünkü. :A

Sen tabii sevmezsin adam kaslı değil fazla yakışıklı değil rol yeteneğinden ziyade parlaklık seviyesine bakıyorsun bak @Yiğitt de beğenmemiş ve muhtemelen @Çiğdem- de bu adamı beğenmiyordur. PSK (Parlak Sevenler Kulübü) olarak kastan ziyade oyunculukta bakın, lütfen az da olsa! :v0:

ben parlaklığa önem versem @Çiğdem- gibi kenancı-kıvanççı olurdum:A
Pardon atacan bu adam kassız sa sen nesin .ss
5ffde3b04d848226b1a84803effff441.jpg
b90c1cba73941e30ce9330e36a770bea.jpg
d4db21c9f9e53197d1df5d3a735bc0dc.jpg
87ba70734eb31b9832325306db324e80.jpg

Bu adam tam @Çiğdem- lik :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,998
Üyeler
8,481