ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

ıyyy şu oğlanı görünce gıcık oluyorum my de oynayanların başrole yükselmesine sevinirim ama 1-seçkin özdemir 2-bu adam keşke küçük rollerde kalsalarmış.ss @Çiğdem- @Forumdash @Yiğitt @cookies @vadikızı @eskici @Harunnn60 @mrt-06
Ekli dosyayı görüntüle 51866
Sen tabii sevmezsin adam kaslı değil fazla yakışıklı değil rol yeteneğinden ziyade parlaklık seviyesine bakıyorsun bak @Yiğitt de beğenmemiş ve muhtemelen @Çiğdem- de bu adamı beğenmiyordur. PSK (Parlak Sevenler Kulübü) olarak kastan ziyade oyunculukta bakın, lütfen az da olsa! :v0:

Sen tabii sevmezsin adam kaslı değil fazla yakışıklı değil rol yeteneğinden ziyade parlaklık seviyesine bakıyorsun bak @Yiğitt de beğenmemiş ve muhtemelen @Çiğdem- de bu adamı beğenmiyordur. PSK (Parlak Sevenler Kulübü) olarak kastan ziyade oyunculukta bakın, lütfen az da olsa! :v0:
ben parlaklığa önem versem @Çiğdem- gibi kenancı-kıvanççı olurdum:A

Kurt Seyit ve neydi? Onu sonuna kadar izledin, adamı savunuyordun işte. .ss
dönem dizi aşkımdan hep :A neyse bugün victoria dizisine başladım kendisi ingiliz kraliçesi olur 18 yaşında damla sönmeze benziyor çok masumdu ama çıldırttılar kız da biz safiye sultan gibi ''biz''li konuşmaya başladı gurur duydum :A

dönem dizi aşkımdan hep :A neyse bugün victoria dizisine başladım kendisi ingiliz kraliçesi olur 18 yaşında damla sönmeze benziyor çok masumdu ama çıldırttılar kız da biz safiye sultan gibi ''biz''li konuşmaya başladı gurur duydum :A
Artık ne aşkı bilemiyorum (!) :A Diriliş de dönem ama.... :A İngilizler bizi mi kopyalamış 😱

Artık ne aşkı bilemiyorum (!) :A Diriliş de dönem ama.... :A İngilizler bizi mi kopyalamış 😱
dizi dedim la propaganda aracı demedim :A
yok la biz in aslı ingiliz zaten hrsityanlıktan geliyor :D biz safiye sultan oalrak zamanında ingiliz kraliçesi 1.elizabeth e özenmişiz biraz:A