ATV Seviyor Sevmiyor - Dizi Yorumları

hiç alakası yok, öyle olsa game of thrones paylaşırdım tüm gün my değil :A
Su lafınla gotu nerenle izliyorsun yada got izlşyormusun diyesim geldi:F En son ne zman cıplaklık gösterildi beee :F Adamlar teorilerle insan ırkının en zayıf noktasını buldu level atladılar:F Cinsellik neymiş bee:F

Su lafınla gotu nerenle izliyorsun yada got izlşyormusun diyesim geldi:F En son ne zman cıplaklık gösterildi beee :F Adamlar teorilerle insan ırkının en zayıf noktasını buldu level atladılar:F Cinsellik neymiş bee:F
ayol ben parlakçı değilmiydim con sinov orasını burasını göstermedi mi dirilirken :F

Sen tabii sevmezsin adam kaslı değil fazla yakışıklı değil rol yeteneğinden ziyade parlaklık seviyesine bakıyorsun bak @Yiğitt de beğenmemiş ve muhtemelen @Çiğdem- de bu adamı beğenmiyordur. PSK (Parlak Sevenler Kulübü) olarak kastan ziyade oyunculukta bakın, lütfen az da olsa! :v0:
Ben mi parlakcıyım, höst yani. :A

ayol onları durdururum ben gelin bakayım çikinellalar:A
Ekli dosyayı görüntüle 51867
Sağ üst köşe :love1:

Dizi çok bozdu umarım senarist gider de ilişki durumunun senaristi olsa bile iyi olur :A son 3 bölüm şans vercem

Sen tabii sevmezsin adam kaslı değil fazla yakışıklı değil rol yeteneğinden ziyade parlaklık seviyesine bakıyorsun bak @Yiğitt de beğenmemiş ve muhtemelen @Çiğdem- de bu adamı beğenmiyordur. PSK (Parlak Sevenler Kulübü) olarak kastan ziyade oyunculukta bakın, lütfen az da olsa! :v0:
ıyy seviyor sevmiyordaki tipsiz değilmi bu ayoll @Forumdash :F
seviyor sevmiyorda bu tipsiz yüzünden fenomen olamadı zaten sinir oluyorum kendisine :F
@Yiğitt @xemrexxx

ıyy seviyor sevmiyordaki tipsiz değilmi bu ayoll @Forumdash :F
seviyor sevmiyorda bu tipsiz yüzünden fenomen olamadı zaten sinir oluyorum kendisine :F
@Yiğitt @xemrexxx
Ne kadar da benziyoruz birbirimize @mrt-06 :love1:
siz ikiz totoşları bulmuşken sorayım kıvançın bu imajı hakkında ne düşünüyorsunuz:A
Ekli dosyayı görüntüle 51875
Ne kadar da benziyoruz birbirimize @mrt-06 :love1:
@Forumdash dün ne demiştim. :A PSK üyelerinin hepsi parlaklığı az olanları sevmez işte 3'ü de aynı mesaj, kanıt. :A