hahaha noluyor yine bu dizide be
Komedi sahnesiydi. Esas sahnede seni etiketlicektim. Koleksiyonuna başka herif eklersin diye ama uğraşmadım
Zaten Deniz ilk yarıda Tuna'nın gölge oldugunu çaktıİkinci yarıda sarmasada ilk yarıya göre güzel sahneler oldu.Şu yeşilçam sahnesinde Deniz inanılmaz güzeldi.
Tuna'nın gölge olarak Cemal'i seçmesi acayip saçma bi olay değil mi.Deniz'le Cemal aynı yerde çalışıyolar tanıyamacını düşünmüş olamaz.
İkinci yarıda sarmasada ilk yarıya göre güzel sahneler oldu.Şu yeşilçam sahnesinde Deniz inanılmaz güzeldi.
Tuna'nın gölge olarak Cemal'i seçmesi acayip saçma bi olay değil mi.Deniz'le Cemal aynı yerde çalışıyolar tanıyamacını düşünmüş olamaz.
![]()
Mesela Tuna'nın gölge olarak Cemal'i seçmesi zaten saçma bi olaydı.Zaten Deniz ilk yarıda Tuna'nın gölge oldugunu çaktıCemal olayını da yemedi
Deniz'in "götür" iması kahkaha atma sebebim oldu resmen![]()
Maksat komedi ile geçiştirmekMesela Tuna'nın gölge olarak Cemal'i seçmesi zaten saçma bi olaydı.![]()
Zorlama olaylarla biyere kadar gidilir ben ikinci kez senarist değişikliği bekliyorum. (amin)Maksat komedi ile geçiştirmek![]()
Dramı iyi de komedisi için gelsin dicem de şuan Al Yazmalımı canlandırıyorlarZorlama olaylarla biyere kadar gidilir ben ikinci kez senarist değişikliği bekliyorum. (amin)![]()