@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez@Forumdash dün ne demiştim. PSK üyelerinin hepsi parlaklığı az olanları sevmez işte 3'ü de aynı mesaj, kanıt.
@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez@Forumdash dün ne demiştim. PSK üyelerinin hepsi parlaklığı az olanları sevmez işte 3'ü de aynı mesaj, kanıt.
Vardır o tosbağanın kesin.hhahah aa çok doğru bence @Yiğitt olmadan olmaz ayoll ayrıca @xemrexxx de öyle @Forumdash emre için erkek koleksionu var saklıyor diyordu
O daha asli üye değil siz kurucu üyelerisiniz.@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez
psikoljin bozulur bnm pc ye girersenVardır o tosbağanın kesin.
PLL'deki A'dan taktik alcam kızların bilgisayarına bağlanıp dosyaları silebiliyordu ben de senin bilgisayarındaki arşivlere bakcem. @xemrexxx
O daha asli üye değil siz kurucu üyelerisiniz.
Vardır o tosbağanın kesin.
PLL'deki A'dan taktik alcam kızların bilgisayarına bağlanıp dosyaları silebiliyordu ben de senin bilgisayarındaki arşivlere bakcem. @xemrexxx
O daha asli üye değil siz kurucu üyelerisiniz.
@vadikızı ablam varken bnm bu kulüpte olmam uygun düşmez
pkk üyesi diyor sana @mrt-06
Kız sen ne yılansın. İlahi.pkk üyesi diyor sana @mrt-06
Yok abla ya bu PSK parlak sevenler kulübü, öbür şeyle alakası yok.😱 neeeeeeeeee pkk üyesi derkennn ayol hiç teröriste benzer halim varmı aaa
Kız sen ne yılansın. İlahi.
Yok abla ya bu PSK parlak sevenler kulübü, öbür şeyle alakası yok.
neye üye değilim ayol ne diyosunuz siz
bu klüpte @Çiğdem- den bana sıra gelmez canım o benden çok
parlak seviyor yahu
pkk üyesi diyor sana @mrt-06
Kız sen ne yılansın. İlahi.
Yok abla ya bu PSK parlak sevenler kulübü, öbür şeyle alakası yok.
ay şu an konudan koptum totoş atacanın bakamdığı en son dizi haberleri konusundaki son mesajımı arap fan kullarımıza attım tartışma çıkardım aralarında şimdi tüm ab liğimle gidip ayırıcam
hayatım ben yasemin saylanla anaokulu,kumru (haziran gecesi) ilkokul, ferhundeyle ortaokul, fırdevs yöreoğluyla lise, hürrem sultanla üniversite okumuş, neriman iplikçiyle mastır, safiye sultanla doktora yapmış insanım kız sen ne diyon ezik @Çiğdem- in kankisiallah allah önce kavga ettiriyor sonra ayırıyor yaa
hayatım ben yasemin saylanla anaokulu,kumru (haziran gecesi) ilkokul, ferhundeyle ortaokul, fırdevs yöreoğluyla lise, hürrem sultanla üniversite okumuş, neriman iplikçiyle mastır, safiye sultanla doktora yapmış insanım kız sen ne diyon ezik @Çiğdem- in kankisi
Daha bildirimlere bakmadım bakacam. Eve geleyim de.ay şu an konudan koptum totoş atacanın bakamdığı en son dizi haberleri konusundaki son mesajımı arap fan kullarımıza attım tartışma çıkardım aralarında şimdi tüm ab liğimle gidip ayırıcam
yalnız bu sözümü tuttum iyi akıl etmişim artık hep kullanırım @Yiğitt @Aserat @ForumdashDaha bildirimlere bakmadım bakacam. Eve geleyim de.
Sen yine de izleyebiliyorsun ben direkt bıraktım çünkü.9. bölüm son 3 bölüme göre iyiydi ama yinede olmamışlık var dizide Deniz'in bölüm boyunca hareketleri sesli güldürdü süperdi İrem coştu bu kadar ileri gideceğini kimse beklemezdi heralde ama olayı baya saçma yere götürüyor senaristler fragmanıda beğenmedim zaten ama Deniz çok iyi görünüyor yine zaten onun için izliyorum diziyi yoksa şu an izlenilcek kıvamda değil dizi
Beni dizide Zeynep Çamcı tutuyor zaten senaryoda izlenilcek bişi yokSen yine de izleyebiliyorsun ben direkt bıraktım çünkü.
Pardon atacan bu adam kassız sa sen nesin .ssben parlaklığa önem versem @Çiğdem- gibi kenancı-kıvanççı olurdum
MF yapımı gerçekten tebrik ederim. Fanlara çok değer veriyorlar. Yiğit deniz istiyorlar bi bakıyorsun onlara dönmüş. Tuna Deniz istiyorlar onlara yöneldiler Ben devam edecem gibi