Öbür dizin ne zaman başlıyor15 dakika özetten sonra reklamsız verdiler ve 22.45'te de tekrarı başladı. 2. bölüm iyiydi ama bazı yorumlarda yavaş olduğu söyleniyor. Gerçi bana o kadar da yavaş gelmedi orası başka.
Öbür dizin ne zaman başlıyor15 dakika özetten sonra reklamsız verdiler ve 22.45'te de tekrarı başladı. 2. bölüm iyiydi ama bazı yorumlarda yavaş olduğu söyleniyor. Gerçi bana o kadar da yavaş gelmedi orası başka.
HAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANADiziyi izlemiyorum ama senaryoyu Rüya İşçileri devralmış, muhtemelen bu bölümde biri hastaneye düştü ve biri silah doğrulttu?@Seviyor sevmiyor @cookies @Forumdash
Kız hiç sesin soluğun çıkmıyor konuda bıraktın sandım.HAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANA
zeynep çamcı hastaneye düştü orasını bildin
başrol oğlanada silah doğrulttular orasınıda bildin tebrikler cnm
aa yok izliyorum ama yeni senaristler kore uygulamasından çıktılar uydurup uydurup yazıyorlar malesefKız hiç sesin soluğun çıkmıyor konuda bıraktın sandım.
Ben daha 7. bölümü izlemedim bugün bakıcam.aa yok izliyorum ama yeni senaristler kore uygulamasından çıktılar uydurup uydurup yazıyorlar malesefmesala dünkü bölümde denizle tuna yolculuk yaptılar inekler falan kore uygulamasında denizle yiğit gidiyor oraya ve denizle yiğit ahırda inek pisliği falan temizliyorlar tabi neden orasını bilmiyorum ama baya eğlenceli sahneleri vardı yeni senaristler ağır bir drama çevirdiler diziyi tuna olmasa gerisi çöp maalesef
Kime silah doğrultmuşlar? 😱HAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANA
Kime silah doğrultmuşlar? 😱
anlaşılan benim dışımda yeni bölümü takip eden kalmamışBen daha 7. bölümü izlemedim bugün bakıcam.
Romantik komedi diye başladık aksiyona bile kaymaya başlamış pes artık.anlaşılan benim dışımda yeni bölümü takip eden kalmamış
yiğit barda irem için kavga etti adam falan dövdü sonra yiğitle ireme silah doığrulttular sonra yolda arabada silahlı kaçış sahnesi çekildi falan
İşte buna farkı mrt-06 deniyor ÇikoHAHAH DİZİYİ İZLEMEDEN ÇOK DOĞRU TAHMİN YAPMIŞSIN AMA İZLEYENLER MALESEF KELİME KELİME DOĞRU YAZDIN DEMEMİŞLER SANA
O cevap vermeden yanıtlayayım fanların pek beğendiği söylenemez.İzledin mi @Forumdash spoi vermeden iyiydi ya da kötüydü de
Komedisi filan vardı yine de sonunda twitter filan coştuİzledin mi @Forumdash spoi vermeden iyiydi ya da kötüydü de
Ben de fanım ben beğendim, sen swpcileri okuyorsun yineO cevap vermeden yanıtlayayım fanların pek beğendiği söylenemez.
8. bölüm hayal kırıklığı oldu benim için komedisi(?) çok absürttü atlaya atlaya izledim o sahneleri.Komedisi filan vardı yine de sonunda twitter filan coştuTuna Deniz sahneleri
Bu arada bugun arife reytingi çok merak ediyorum. Malum yapımlar düşer hep
Ben de fanım ben beğendim, sen swpcileri okuyorsun yine
Bu arada İrem yine ne haltlar karıştırmış tüm Twitter ona lanet okuyor şu an.Komedisi filan vardı yine de sonunda twitter filan coştuTuna Deniz sahneleri
Bu arada bugun arife reytingi çok merak ediyorum. Malum yapımlar düşer hep
Ben de fanım ben beğendim, sen swpcileri okuyorsun yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?