Yavaş değil, bölüm sonunu izle direkt geçiş yapmişlar eylül ayına girdik dramaya girmeliydiler tabiBen demiştim yavaş yavaş eski eğlencesinden uzaklaşmaya başlıyor diye.
Yavaş değil, bölüm sonunu izle direkt geçiş yapmişlar eylül ayına girdik dramaya girmeliydiler tabiBen demiştim yavaş yavaş eski eğlencesinden uzaklaşmaya başlıyor diye.
Fenerin maçı vardı izleyemedim orjinale göre gitmiyor mu artık?Bölümde pek komedi yoktu. Yiğit Tuna kapişması ve Denizin roman havası haricinde
Dizide şuan heycan yaptılar bence olmuştu ama kore versiyonunu izleyenler cıldırdı. (Kuşkuya düştüm) İzlemeyenler diziye kaptırıp kendini İrem'e saydırıyorlar @Seviyor sevmiyor @Billy Kane @Aserat @GunesinOglu
Orjini izlemedim kiFenerin maçı vardı izleyemedim orjinale göre gitmiyor mu artık?
Meraktan izledim ana tema değişmiş maalesef ama güzeldi fragmanOrjini izlemedim ki
Fragmanı gördünüz mü? 😱
Fragman maalesef kötü olmuş. Yeni senaristler güzelim dizinin içine itinayla ediyorlar. Orijinalinde Deniz arkadaşı üzülmesin diye Yiğit'ten uzak duruyormuş ama bizim senaristler fragmana göre drama bağlamak için her fırsatı kollamışlar resmen. Şu an son bölüme olan hevesim kaçtı maalesef.
Aynen fragman güzel gülmekten "ağlayıyoruz" artıkMeraktan izledim ana tema değişmiş maalesef ama güzeldi fragman
Youtuba yaz çıkıyor birisi yüklemiş 3 gğn önce atv neden yukletmiyor youtube@Forumdash aynen ilk bölüm mobilde gözükmüyor
Ama güzel ağlıyor bu hafta orjinaline bir göz atacam tweetleri okudukça sinirlerim zıplıyor.Fragman maalesef kötü olmuş. Yeni senaristler güzelim dizinin içine itinayla ediyorlar. Orijinalinde Deniz arkadaşı üzülmesin diye Yiğit'ten uzak duruyormuş ama bizim senaristler fragmana göre drama bağlamak için her fırsatı kollamışlar resmen. Şu an son bölüme olan hevesim kaçtı maalesef.
Ama önüne ilk bölüm fragmanıyla bunu koysam aynı dizi olduğunu bilemezsin herhalde. En azından ben idrak edemedim. Yani dram da olabilir ama bu dizi en başında romantik komedi diye başlamıştı ve aniden rota değiştirmesi hoş bir durum değil.Aynen fragman güzel gülmekten "ağlayıyoruz" artık
Youtuba yaz çıkıyor birisi yüklemiş 3 gğn önce atv neden yukletmiyor youtube
Ama güzel ağlıyor bu hafta orjinaline bir göz atacam tweetleri okudukça sinirlerim zıplıyor.
Orası öyle ama ilk bölümü izleyen kişi İrem'in sonradan bi haltlar yiyeceğini tahmin ederdi yani bu sahneleri bekliyordu türk halkı. Çok sırıtmıyor. Diğer senaristler de iremi kötülemeye başlamişlardi son 2 bölümde, ayakkabı filanAma önüne ilk bölüm fragmanıyla bunu koysam aynı dizi olduğunu bilemezsin herhalde. En azından ben idrak edemedim. Yani dram da olabilir ama bu dizi en başında romantik komedi diye başlamıştı ve aniden rota değiştirmesi hoş bir durum değil.
Sen de haklısın ama en başında bu diziye eskiden güzel olan ama sonradan çirkinleşen bir kız ve onun çirkinden yakışıklıya dönen ilk aşkının tesadüfen aynı şirkette çalışmaya başlamasını ve kızın ev arkadaşının söylediği yalanlardan doğan komik veya trajikomik olayların anlatıldığı için girişmiştim. Deniz İrem'e 'arkadaşım değilsin' deyince içimin yağları erimedi değil ama bu da çok çok hızlı. Yani şahsen komedi dizilerinin baştan aşağı drama bulanmasını pek sevemiyorum.Orası öyle ama ilk bölümü izleyen kişi İrem'in sonradan bi haltlar yiyeceğini tahmin ederdi yani bu sahneleri bekliyordu türk halkı. Çok sırıtmıyor. Diğer senaristler de iremi kötülemeye başlamişlardi son 2 bölümde, ayakkabı filan
Sen böyle anlatınca şöfor hizmetçiye, hizmetçi patrona assgsdaha beynim yandıSen de haklısın ama en başında bu diziye eskiden güzel olan ama sonradan çirkinleşen bir kız ve onun çirkinden yakışıklıya dönen ilk aşkının tesadüfen aynı şirkette çalışmaya başlamasını ve kızın ev arkadaşının söylediği yalanlardan doğan komik veya trajikomik olayların anlatıldığı için girişmiştim. Deniz İrem'e 'arkadaşım değilsin' deyince içimin yağları erimedi değil ama bu da çok çok hızlı. Yani şahsen komedi dizilerinin baştan aşağı drama bulanmasını pek sevemiyorum.
Dizinin en azılı fanları bile bazı noktalara laf etmeye başladıysa durum vahim. Hatta zaman kaybı olduğuna dair yorumlar bile gördüm. Ama senin severek izlemeye devam ettiğine sevindim.Sen böyle anlatınca şöfor hizmetçiye, hizmetçi patrona assgsdaha beynim yandı
Tuna faktörü var komedi olarak baştan beridir. Ona elleşmediler Allah'tan Hatta açılış sahnesini ona vermişlerdi. Bakalım yarın ki ve haftaya olan reytingi şimdiden merakla bekliyorum
Kötüleyen yorumlar kore versiyonu da izlemişler şimdi kore versiyonu izleyip kötülersem şaşmam Şuan gayet iyi gidiyor tek bozulduğum taraf komedisinin azalması olduDizinin en azılı fanları bile bazı noktalara laf etmeye başladıysa durum vahim. Hatta zaman kaybı olduğuna dair yorumlar bile gördüm. Ama senin severek izlemeye devam ettiğine sevindim.
Yorumları görünce bildiğin sinir oldum. 1-2 senarist parçası yüzünden dizi batmış resmen. :/Kötüleyen yorumlar kore versiyonu da izlemişler şimdi kore versiyonu izleyip kötülersem şaşmam Şuan gayet iyi gidiyor tek bozulduğum taraf komedisinin azalması oldu
Yazın böyle başlayan koreli dizilerden biri de güneşi beklerkendi. Tatilde gayet güzel izliyordum. Eve dönunce netten koreyi izledim diziyi bıraktığımı hatırlıyorum
Atsana bana da yorum merak ettim ben etikete tıklayınca ireme saydıranlar filan görüyorumYorumları görünce bildiğin sinir oldum. 1-2 senarist parçası yüzünden dizi batmış resmen. :/
Atsana bana da yorum merak ettim ben etikete tıklayınca ireme saydıranlar filan görüyorum
GK'nin senaristi mi yeniler vay başıma gelenler
Aslında daha çok bulunur ama bu kadarı da durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya çıkarmaya yeter. Bir de bu Rüya İşçileri denen beceriksizler bu gece bayağı küfür ve beddua almışlardır ondan fazlasıyla eminim.
Bu rüya işçileri Yüksek sosyetede de baya küfür yiyolar .ss
Aslında daha çok bulunur ama bu kadarı da durumun ne kadar vahim olduğunu ortaya çıkarmaya yeter. Bir de bu Rüya İşçileri denen beceriksizler bu gece bayağı küfür ve beddua almışlardır ondan fazlasıyla eminim.